Seni cooooooookkk iyi anliyorum ((=
Bende universitenin ilk senesinde hemsirelik bolumu okuyordum. Amerikadayim bu meslegin baslama ucreti saatine 20 dolar gibi yuksek bi rakam. ve isin tek cekici tarafi da benim icin bu olmustu. Yoksa sagliga herhangi bi insan kadar merakliyimdir ancak. Neyse liseden cok yuksek bi ortalamayla, yilin ogrencisi secilerek mezun olan ben, hemrielik bolumune birinci kategoriden giren ben, YAPAMADIM! Benden diger derslerde basarisiz olanlar gectiler, bu bolume 2. 3. kategoriden girenler gectiler ben resmen surunuyordum. Calisiyorum calisiyorum, olmuyo degil. ders calisamiyordum. bolumu sevmeyince olmuyor. Dersler beni boguyordu resmen, kendimi bi hemsire olarak dusunemiyordum, gelecekte o isi yaparken kendimi hayal edemiyordum, ve oyle gitmez dedim ve hemsirelik okulunun ilk senesinde bolumu biraktim. Hicte pisman olmadim.
Ama senin icin durum farkli. Sen senelerini vermissin zaten. Geriye kalmis 1 yil. O kadar zamani cope atma bence iyicene saril derslere ve bitir bolumu. Asil simdi bu kadar zaman okuyup sonra vazgecersen ailene ne diyeceksin? o kadar para, emek cop olmasin.