Okulumdan bıktım!!!

hah işte tam uzerıne basmışsın ders calısmıyorum dııl CALISAMIYORUM BOGULUYORUM RESMEN ama calıstıgım zamanda bı derse 3 saat falan yetıyo vızesı 20 olan bı dersımı 3 saat calısıp 62 alıp gectım ama 40 vızesı olan bı dersımı butte bıle veremedım cok az dersım kaldı ama benım sabrım tukendı artık:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

O halde ders calisma seklini degistirmeni oneririm. Yalniz calisiyorsan, yalniz calisma, ogrencilere takil. Varsa eger beraber ders calisan bi grup, sen de dahil ol. Birbirinizi motivasyon ve test ede ede ogrenirsiniz. Boylelikle sende cok dikkatin dagilmadan ogrenmen gerekenleri ogrenmis olursun

oyle yapıcam artık el mahkum ama bı sene daha beklemek benı bıtırıcek bundan emınım artık:14::14::14::14::14:

23 yasındayım ve ıcımdekı butun hayat yasama sevıncı yok oldu tukendı artık:14::14::14::14::14::14:
Yerim ben seni ya:1:
canim benim okumak kolay değil, benim kardeşimde 26 yaşında hala okuyor daha 6 yılı daha var. Oda bazen isyan ediyor ama bunun ödülünüde alacaksınız. Geleceginiz çok daha parlak, ve belki daga rahat bir hayatınızın olacağını duşunun.
ben okadar tembelimki araba kursan bile 2 dak. Baksam imdat diyorum:5: bende bu huyumdan nefret ediyorum, aramızdaki farkı belki düşüne bilirsin;)

Eğitimin belki biraz daha uzaya bilir bu önemli değil, yeterki psikolojin bozulmasın. Rahat, rahat yapa bildigin gibi yap. Kardeşimde herzaman diyorum. Cocuk günde 3,4,5 saat uyuyor, (o cok zor bir meslek secdi)kafayı yemezsinden cok korkuyorum. Yavaş yavaş bitirsin diyorum, hiç önemli değil! Allah'a şükür 1 senecik uzadı şimdilik.. Okumak çok guzel ama kolay değil.

Şuan keşke öğrencilik yılarına dönsem derim:) İnan çalışmak, sorumluluk sayibi olmak cok yorucu ve sitresli:)
eve gel iş yap, yemek yap, şunu bunu derken uyku saati geliyor, kendine ayıracak 1 dak. Vakit yok;)

Yerim ben seni ya:1:
canim benim okumak kolay değil, benim kardeşimde 26 yaşında hala okuyor daha 6 yılı daha var. Oda bazen isyan ediyor ama bunun ödülünüde alacaksınız. Geleceginiz çok daha parlak, ve belki daga rahat bir hayatınızın olacağını duşunun.
ben okadar tembelimki araba kursan bile 2 dak. Baksam imdat diyorum:5: bende bu huyumdan nefret ediyorum, aramızdaki farkı belki düşüne bilirsin;)

Eğitimin belki biraz daha uzaya bilir bu önemli değil, yeterki psikolojin bozulmasın. Rahat, rahat yapa bildigin gibi yap. Kardeşimde herzaman diyorum. Cocuk günde 3,4,5 saat uyuyor, (o cok zor bir meslek secdi)kafayı yemezsinden cok korkuyorum. Yavaş yavaş bitirsin diyorum, hiç önemli değil! Allah'a şükür 1 senecik uzadı şimdilik.. Okumak çok guzel ama kolay değil.

Şuan keşke öğrencilik yılarına dönsem derim:) İnan çalışmak, sorumluluk sayibi olmak cok yorucu ve sitresli:)
eve gel iş yap, yemek yap, şunu bunu derken uyku saati geliyor, kendine ayıracak 1 dak. Vakit yok;)

umarım dedıgınız gıbı olurda vaktı geldıgınde bende uzuldugum seylerı tebessumle hatırlayabılırım:14::14::14::14::14::14::14:

umarım dedıgınız gıbı olurda vaktı geldıgınde bende uzuldugum seylerı tebessumle hatırlayabılırım:14::14::14::14::14::14::14:
Emin ol, arkana bakdiginda ben ne kadar deli bir kızmışim diyeceksin ve saba cok tatlı gelecek:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yer tutturamadığı için bunalıma giren nice insan var.
Sen kazanmışsın okuyorsun ne güzel ve bir sene uzattın diye bunalımlardasın.
Silkelen ve kendine gel :13:
Dünyanın sonu mu sanki :34:
Rabbim büyük dert vermesin .
Bir sene çabuk geçer.
Derslerine iyice odaklan .:13:

derslerıne odaklan
şu bunalım takılma modundan çık halledersin :34:
hangimiz öğrenci olmadık ki
misal :
ingilizceden midesi bulanan ben
yaz tatilinde bütünlemeyee kaldım diye çatı katında o yaz sıcağında towel sınavından 70 almştım
ahh ah ozamanlar daha gençtim tabi :1:

sen neler başarırsın emin ol :15:

benimde dönem uzatmam söz konusu ve hatta bunu engelleyebilecek kesin imkanlarım varken..
evet bende nefret ettim ağladım kendimi kısa bi süre sonraki hayatıma şimdiden gönderip düşündüm o anları neler olur millet ne der falan filan ama bunu unutmamak lazım çok şükür sağlığım yerinde ve evet bu benim belki tembelliğimden kaynaklansa da Allahımın bildiği bişi var benim aklımın kesemeyeceği kim bilir belkide okulu tam gününde bitirsek bu sefer de işe başlayamamanın derdi saracaktı yada işe girseydik gene ordan da sıkılacaktık vs vs isyanlık bişiler arasan çoooookk ama mevlanın da dediği gibi nerden biliyorsun hayatının altının üstünden kötü olduğunu..ben artık derdi tasayı bıraktım olacaklara karşı tedbirimi aldım ekstradan sınavlara vs girmiştim şimdi birazda onların üstüne gidiyorum bi kapı kapanırsa biri açılır daha hayatta neler görecez..evet anlıyorum bu biraz daha stres biraz daha masraf vs barındıran bi süreç olacak ama belki de bu sayede azmi çabalamayı öğrenicez..hayat devam ediyo biz küssek de sevsek de işin gerçeği bu malesef..yine de bundada vardır bi hayır diyorum..

İki senedir veremediğim uyduruk bir hukuk dersim var ve mezun olabilmem için son şansım haftaya olacak olan büt:25:.
Uyduruk diyorum çünkü ne zor derslerden, ne beter hocalardan geçtim. Kitabı bile ince ve küçük gel gör ki çalışamıyorum bu derse:25:
Ama yapacak bi'şey yok işte 5 gün sürem var istersek başarırız bence:31:Sen de sıkma canını, ucunda ölüm yok ya sıkarız dişimizi çalışırız bi'gazla sonrası özgürlük:7:

Off ben de bu sene 9 dersin 6 sından kaldım :17:

Nasıl oldu anlayamadım ama çalışasım gelmiyor benimde

Yarın büt var daha ezberleyemedim bir tane dersi

Bunları veremezsem benim de uzuyor okulum :14:

İmkansız diye birşey yok, buna inanın. Sanırım sizin sorununuz odağınızı 'ders'lerinizin dışına
çevirmek olmuş.

Sınıfta anlaşabildiğiniz birilerinin olmaması zor biliyorum ama fakülte çatısı altında da mı birileri
yoktu??

Bir sene daha diploma için bekleyeceksiniz ama hayat şu an devam ediyor. Diplomasız da
yaşanıyor. Siz bu sürede KPSS, YDS gibi sınavlara hazırlanın. Hatta bölümünüzle ilgili
sertifika programlarını araştırın. Gıda firmalarında bazı sertifikalara sahip olanlar öncelikli
tercih sebebi sizin mesleğinizde.

Hayat yeni başlıyor. Çok gençsiniz. Böyle bir sebeple üzmeyin kendinizi.

Neden bıkıyorsunuz ki eğitim hakkından mahrum kalmış bınlerce ınsan var bence halinize şükredın . 2011 yılında kendı ıstegımle dgs sınavıyla geçiş yaptıgım okulumu bıraktım ve bin pişmanım bence kıymetını bılın ve bıraz çaba sarfedin .

herkese cok tesekkur ederım dun ıntıhar etmeyı dusunurken yazdıgınız seylere hak verıp bugun bıraz daha toparlanabıldım bu durumu kabullenıp bu bır seneyı elımden geldıgınce ıyı degerlendırmeye calısacagım herkese cok tesekkur ederım:17::17::17::17::17::17::17::17::17:

Şekerim yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin, biraz daha sabır. Yakında bitirecekmişsin , az kalmış ne güzel.

Mezuniyet gününü düşün, ailen ne kadar mutlu olacak onu düşün :)

herkese cok tesekkur ederım dun ıntıhar etmeyı dusunurken yazdıgınız seylere hak verıp bugun bıraz daha toparlanabıldım bu durumu kabullenıp bu bır seneyı elımden geldıgınce ıyı degerlendırmeye calısacagım herkese cok tesekkur ederım:17::17::17::17::17::17::17::17::17:

elinden geleni yap. son günlere sınavları bırakma, en büyük eziyeti yaparsın kendine.
büt' te geçemediysen artık yaz okulu da geldi, orada verirsin. ama buna güvenme, finalde geçmeye odaklan.

biraz sabret, çoğu gitmiş azı kalmış.
zorlandığın zamanlarda hep mezun olacağın günü düşün. sınavları ne kadar erken verirsen o kadar rahat edeceksin.

Off ben de bu sene 9 dersin 6 sından kaldım :17:

Nasıl oldu anlayamadım ama çalışasım gelmiyor benimde

Yarın büt var daha ezberleyemedim bir tane dersi

Bunları veremezsem benim de uzuyor okulum :14:

düşündükçe gözümüzde büüyüyor. umarım geçmişsindir . sıkıntı yapmayın sadece birazcık çalışın :)

Back
X