• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuma memur olma diyen eş

Eşim 10 senelik memur 120 bindeki röno meganı zor aldı. Üstüne ben de 10 çeyrek verdim zorla aldı işte. 🥲 Avrupanın hurda saydıklarını biz dişimizle tırnağımızla zor alıyoruz.
Valla haklısın fatura kira market yakıt ne kalıyor elde

Benim hedefimde de ev var şuanda kızım ufak olduğu için birikim yapabiliyorum gerçi dün düğün salonunda 1 uçan balona 400 TL verdik
Ben hep arabadan önce ev olsun temel ihtiyaç diyenlerdenim. Doğru mu yaptım kötü mü bilemiyorum🙃 aman yani arada çocukları sevindirip şöyle çılgınlıklar yaparak bir balon da alabilelim.😜 (şaka gibi halimiz balon alırken bile düşünmek zorundayız)

Evet ev borcu var altın üzerinden 😬 yok evlenmeden önce de atanmıştım yaklaşık 15 yıldır öğretmenim
Ovvv geçmiş olsun gerçekten altın borcu kötü olmuş çocuk varsa daha farklı tabii benim çevremde eski memurlar çok daha iyi durumda memur çocuğuyum ve 1 senelik memurum yine atanan arkadaşlarım var 2. Senede aldılar arabayı. İnşallah yakın zamanda alırsınız

24 yaşında lise mezunu iki çocuk annesi kızcağız her sene yurt dışı tatili isteyecek hali yok karnı doyuyordur dediğiniz gibi adam bunu manipüle ediyor her şeyimiz var durumumuz çok iyi diye.

Benim hedefimde de ev var şuanda kızım ufak olduğu için birikim yapabiliyorum gerçi dün düğün salonunda 1 uçan balona 400 TL verdik
Ya o değil de tokiler de hep zenginlere çıkıyor ne olacak o iş 😂 Bizim bir akraba var kayısı zengini gelinine TOKİ çıkmış

Bu forumu okuyun .Yani ayrılan insanları .O kocaların nasıl mal kaçırdığını tapuları abilerinin üzerine yaptıklarını.Yorumlari okudum eski konularinizi yazmışlar eşinizle ilgili aldatilmaktan bıkıp boşanmaya kalkmayin o da istedigi gibi at koştursun çekin diye maddi gücünüz olmasını istemez .

Eşim memur güzel de bir maaşı var doğudayız lise KPSS’ye girmeyi düşünüyordum gerçekten de çalışıp yapabilecek bir potansiyele sahibim buna eminim eşime bunu söylediğimde memur olmamın çok gereksiz olduğunu zaten yeterli maddi imkanımızın olduğunu bir tane çocuğun 1:30 bir tanesi 2:30 yaşında olduğu için zaten çoğu paranın kreşlere gideceğini söyledi ve zaten hayatını rahat herkes bu hayatı istiyor niye zorla sokmaya çalışıyorsun kendini falan gibi bir sürü şey söyledi 24 yaşındayım sanki hiçbir işe yaramıyormuş gibi bir hissiyat oluyor bazen ayaklarımın üstünde durma isteği çok ağır basıyor ama gerçekten iki çocukla yapılacak iş gibi zor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kesinlikle olabiliyorsan memur ol. Yasin cok genc, masallah ikide cocugun var. zaten krese gidecekleri 2-3 sene, okula baslicaklar sonrasinda . Kendi haklarin , maasin olsun.
Emekliligin olsun. Dunya hali ne olacagi belli olmaz

Ovvv geçmiş olsun gerçekten altın borcu kötü olmuş çocuk varsa daha farklı tabii benim çevremde eski memurlar çok daha iyi durumda memur çocuğuyum ve 1 senelik memurum yine atanan arkadaşlarım var 2. Senede aldılar arabayı. İnşallah yakın zamanda alırsınız
Aşkım sen de biraz fazla uçtun sanki

Ben hep arabadan önce ev olsun temel ihtiyaç diyenlerdenim. Doğru mu yaptım kötü mü bilemiyorum🙃 aman yani arada çocukları sevindirip şöyle çılgınlıklar yaparak bir balon da alabilelim.😜 (şaka gibi halimiz balon alırken bile düşünmek zorundayız)
Hahahaha cidden ya 😅🎈

Yeni atanan memurun bekar olduğunu varsayıyorum şuanda gittiği yerde ev tutacak en temel ihtiyaçlarını alacak bunun içinde beyaz eşyasından halısına kadar en ucuzu ikinci el de olsa olacak e zaten bunlara ort 3-4 maaş gidecek. Her ay kira fatura ulaşım giderlerini düştükten sonra eşine maaşının çeyreği anca kalır birikime onu biriktirdi diyelim ikinci sene ucuzundan yüksek km araba alır ama gidip de sıfır corrolla alamaz bırak onu 2018 Yaris alamaz yani şahsen ben öyleydim ama bir arkadaşımız vardı atandı geldi ailesi 1 kuruş harcatmadan evini kurdu düzdü gittiler aldığı her maaşı harcadı gönlünce yedi içti gezdi evlenecek oldu ailesi yine 1 kuruş harcatmadı düğünden 1 ay sonra şak diye araba aldılar tek başına olanla arkasında desteği olan kişi aynı olamaz

Eşiniz sizi rahatça aldatamayacagi için calismanizi istemiyor. Zaten daha once yakalamışsınız. Sizin ve çocuklarin iyiligini istediginden değil, elinize para geçerse onun aldatmalarina katlanmaz kapıyı çeker çıkarsınız diye. Bu adamın fikirlerini ciddiye almayın, ne diyorsa tersini yapın.

Yeni atanan memurun bekar olduğunu varsayıyorum şuanda gittiği yerde ev tutacak en temel ihtiyaçlarını alacak bunun içinde beyaz eşyasından halısına kadar en ucuzu ikinci el de olsa olacak e zaten bunlara ort 3-4 maaş gidecek. Her ay kira fatura ulaşım giderlerini düştükten sonra eşine maaşının çeyreği anca kalır birikime onu biriktirdi diyelim ikinci sene ucuzundan yüksek km araba alır ama gidip de sıfır corrolla alamaz bırak onu 2018 Yaris alamaz yani şahsen ben öyleydim ama bir arkadaşımız vardı atandı geldi ailesi 1 kuruş harcatmadan evini kurdu düzdü gittiler aldığı her maaşı harcadı gönlünce yedi içti gezdi evlenecek oldu ailesi yine 1 kuruş harcatmadı düğünden 1 ay sonra şak diye araba aldılar tek başına olanla arkasında desteği olan kişi aynı olamaz
Herkes aynı durumda değil atanmadan çalışan da var eşyalı ev tutan lojmanda kalan benim gibi aile evinde kalan birikim yatırım yapan alıyor bi şekilde arkadaşım ailesinden destek vs almıyor doğuda yaşıyor 1 2 senede aldı araba kazandığını altına yatırdı çünkü ben de atandığımdan beri altın alıyorum 1 sene oldu öncesinde de kısmi part çalıştım asgari çalıştım şuan altınlarımı satsam motorumu satsam 1 araba alırım ev aldım yine ailemin desteğiyle tabii ki ama ailem destek olmasa altın satar yine alabilirdim 6 ayda kurasız para veren sistemler var say say bitmez isteyen yapıyor ben atanaınca bana 2 maaş yatmıştı neredeyse beraber çalıştığım kızlar eskiden her ay 1 ajda alıyordu koluna. Evli çocuklu olmak daha farklı tabii benim param sadece bana kalıyor ben ev borcum azalınca ki zaten 3 sene araba düşünüyorum

Sen calisma otur evde adam seni bi daha boynuzlasin bekle oyle armut gibi. Oyle bi anlatmissin ki sanki boyle sarayda oturuyosun , hizmetcilerin var , esin sana full sadik gozlerinin icine bakiyo boyle. Kendine gel ya adam seni aldatmis daha once alt tarafi memur maasindasiniz. Kimse boyle bi hayat istemiyo kocan seni kandiriyo . Sana oku atan vs de diyemicem bu kafada birinde ben basari beklemiyorum , ancak lafta sözde konusursun . Ama hani sen bilirsin de elinden geleni yap yine de bu yine baska birilerine yazip bulup seni de oyle dimdizlak ortada birakmadan

Herkes aynı durumda değil atanmadan çalışan da var eşyalı ev tutan lojmanda kalan benim gibi aile evinde kalan birikim yatırım yapan alıyor bi şekilde arkadaşım ailesinden destek vs almıyor doğuda yaşıyor 1 2 senede aldı araba kazandığını altına yatırdı çünkü ben de atandığımdan beri altın alıyorum 1 sene oldu öncesinde de kısmi part çalıştım asgari çalıştım şuan altınlarımı satsam motorumu satsam 1 araba alırım ev aldım yine ailemin desteğiyle tabii ki ama ailem destek olmasa altın satar yine alabilirdim 6 ayda kurasız para veren sistemler var say say bitmez isteyen yapıyor ben atanaınca bana 2 maaş yatmıştı neredeyse beraber çalıştığım kızlar eskiden her ay 1 ajda alıyordu koluna. Evli çocuklu olmak daha farklı tabii benim param sadece bana kalıyor ben ev borcum azalınca ki zaten 3 sene araba düşünüyorum
Aynı şeyleri yazdın işte. Aile evinde olan da alsın bir zahmet.

Back
X