seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün
gece gündüz çalışan bir dünyada,kendin olarak kalabilmek,
dünyanın en zor savaşını vermek demektir.
bu savaş bir başladımı artık hiç bitmez
Bende Dr. Muhammed Bozdağ'ın Sevgi Zekası adlı kitabını bitirdim çok güzeldi ayrıca yine Muhammed Bozdağ'ın Ruhsal Zeka adlı kitabı var onuda okudum oda çok güzeldi tavsiye ederim:)
şu anda tolstoyun anna karenina adlı kitabını okuyorum daha yeni başladım ve tam 6 cilt bir arkadaşım anlatıldığı kadar güzel değil diyor ama şimdilik muhteşem gidiyor okuyan varmı yorumlarınızı bekliyorum
Bir sabah uyanırsınız ve yıllar önce, onu görmek için can attığınız insan sizinle aynı yastığı paylaşıyor.
Bir zamanlar onu gördüğünüzde, içinizi eriten, ellerinizi titreten heyecan tamamen yok olmuş ve yerini sıradanlığın bayat rüyaları süslemiştir.
Bir ay, üç yıl, beş yıl, elli yıl olması fark etmez. Eğer ilişkinizin günün birinde bu duruma geldiğini fark ederseniz, o zaman beraberliğinizin aldatma sinyalleri verebileceğini düşünmeye başlasanız çok iyi olur.
Bu kitap, bir ay, üç ay, on yıl ya da elli yıl; ilişkiniz ne boyutta olursa olsun, sizin ve partnerinizin, aldatma fikrini aklınızdan bile geçirmemenizi sağlamak amacıyla yazıldı.
en son dün YILMAZ ERDOĞANın HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ KONUŞMALAR adlı kitabını okudum.YILMAZ ERDOĞANın aktüel dergisinde gürbüz vural imzasıyla yazdığı yazıların toplaması.gürbüz vural ve karısı arasında geçen tartışmaları çok komik bir dille yazmış.
ark ayşe kulin adı aylin isminde bir kitabı var okumanızı tavsiye ederim kitapta tek sorun olmayan para ama diğer herşey sorun ve bir kadının başarıdan başarıya koşusunu anlatıyor harika bir kitap ayrıca gerçek bir olaylar zinciri okuyunuz
en son okudugum;
yüzyılın aşkları (can dündar)
dün başladım şuan okudugum kitap ise;
çankayanın duvaksız gelini,fikriye :) (halil ibrahim özcan)
çok hoşuma giderek okuyorum tavsiye ederim...
özellikle atatürk hakkında bilgi edinmek istiyorsanız özel hayatıyla tabiii güzel bir kitap...