Okumakta Olduğunuz Kitap?

''Zübüklüğün sonu yok'' Aziz Nesin ustanın mükemmel kitaplarından biri. Yıllar önce okumuştum, aynı keyfi alarak tekrarlıyorum...

Hem gülmek hem düşünmek, aslolan bu hayatı haybeye yaşamamak... Boş gelip boş gitmemek... Okuduğumuz kitaplar kişiliğimize atılan birer çentik gibidir. Ne mutlu kitap okumayı seven herkese...

çığlığın gücü....Dr. ALA ELCİRCEVİ....BİR SEMİNERİNE KATILMIŞTIM...YENİDEN HATIRLAMAK İÇİNa.s

hande altaylı- aşka şeytan karışır...
bitince soner yalçın -reis okuyacağım.

takımınızın yeteneklerini geliştirmede insan yetenekleri kitabını okuyorum di kamp yazmış

arkadaşlar unutamadıgım kitaplardan birtanesi "gecenin sesleri"ayşe kulin.tavsiye ederim.siyah süt elif şafak bugün bitirdim.sırada "kimya hatun"bu kitabımı almamın sebebi mevlananın hareminden cariyesinin kızının anlattıkları.mevlananın haremi mi var diye çok merak ettim.bitirince yorumlarımı yazarım.muhabbetle kalın.

melekler ve seytanlar - dan brown

din ve bilim uzerine bi kitap yawas gidiyoo ama ne olcak diyede merak ediyorsun

üzülme mutlu ol yazarı ayiz karni
bu kitap dardakler,kaygı ve stres çekenler,felaketzedeler,diken üstünde yaşayan ve gözleri tatlı bir uykuya hasret kalanlar ve kendine güzel bir yaşam felsefesei edinmek isteyenler için dogru adres

islamiyet gerçeği - 4
yazarı: Erdoğan Aydın
dinimizin gerçeklerini anlatıyor
okumak isteyenlere tavsiye ederim.

Boleyn Kızı.. daha başlamadım,başucumda yatıyo. bi gün başlıcam ama..

Bence başla. o kalın kitabı nasıl bitirdiğini anlamayacaksın bile kafamçokkarıştı

Ben şu anda Zülfü Livaneli nin Sevdalım Hayat adlı kitabını okuyorum.

En son sarikamis beyaz huzun u okudum tavsiye ederim okumayanlara kizlar insan bir kere daha anliyo vataninin degerini cok yalin vede kisa anlatilmasina ragmen, hos iki cumle bile yeterli degilmi insan olana

herkese selam ilk kez yazıyorum kitap bölümüne.. Şuan okuduğum ve bitirmek üzere olduğum kitap
Adam Faver- Olasılıksız

Burdan indirdiğim Onlar yoktular adlı korku romanını okuyorum. Bir yazılımla psp ye aktardım yolda okuyorum. Sürükleyici bazen yatakda okumaya devam ediyorum. Karanlıkta gece vakti korku romanı okuyan bir tip Bu tarzı sevenler kaçırmasın. Aklım kaldı sonu nasıl bitecek diye :)

geçen gün kütüphaneden henry de montherlant - kadınlara acıyın kitabını aldım. bugün başlayacağım. yorumumu yazarım bitince.
daha önce lisedeyken aynı yazarın genç kızlar adlı kitabını okumuştum. beğenmiştim. kütüphanede görünce bir de bunu okuyayım dedim....a.s.

Suç ve Ceza

Dostoyevski

Yoksul düşmüş bir öğrenci,toplumun yararına olacaksa kuralların, kanunların çiğnenebileceği düşüncesinden hareketle bir cinayet işlemekte; yaşaması için hiçbir neden görmediği bir tefeci kadını öldürmektedir.Bu cinayet çerçevesi içinde Suç ve Ceza kavramları derinlemesine tartışılmaya başlanır.
Bitiremedim ama az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…