Okumakta Olduğunuz Kitap?

hayatın renkleri adlı kitabı okuyorum. İbrahim Refik hazırlamış kitabı çok hoş çıkarılacak dersler var tavsiye ederim arkadaşlar

Elif Şafak'tan Baba ve Piç'i okudum.olaylı kitap hani.her kitap okunmaya değer diye düşünüyorum sürükleyici.

aynen bende Zülfü Livanelinin kitabını okuyorum daha dün aldım ve şuan yorumumu ekleyemiycegim ama çok güzel olduğunu söylüyorlar......... Ben kitap okumayı çok seviyorum

sessiz ev-orhan pamuk önyargılıydım sıkıcı kitap diye ama değilmiş baya begenerek okuyorum.zaten böyle bir yazarı okumamak büyük kayıp

mrb arkadaşlar, ben de MUSTAFA KUTLU nun ORTADAKİ ADAM kitabını okuyorum. ben de hikaye yazmak istiyorum bir fikir edinmek için bu kitabı okuyorum.

ben bu ara Sule yuksel senlerin "huzur sokagi" adli kitabini okuyorum...bitirmeme az kaldi ve gercekten cok etkilendim simdiye kadar...

merhaba arkadaşlar ;şu an Ayşe Kulin'in Veda adlı kitabını okuyorum biyografik tarzda yazılmış bir kitap tavsiye ederim

Şu anda İskender Pala'nın

L&M
Babil'de Ölüm, İstanbul'da Aşk

adlı kitabını okuyorum.
Biraz karışık ama çok güzel. İlk defa bir kitabı bu kadar sürükleyici buldum:asigim:

Slm arkadaşlar; şu an Ayşe Kulin'in Veda adlı kitabını okuyorum.Osmanlı imparatorluğu'nun son günlerinde, işgal altında bir konakta yaşananlar,çökmekte olan bir tarih ile yeni bir gelecek arayan milliciler arasında sıkışan o dönem Osmanlı aydınının öyküsünü dile getiriyor.Yine Ayşe Kulin'in akıcı üslubu ile tadına doyulmaz bir kitap bence.
Ayrıca yazarın Füreya,Adı Aylin adlı kitaplarını da tavsiye ederim.

ben "felsefe söyleşiler"ahlak" " adlı bir kitap okuyorum üniversite yıllarımda okumuştum ama unuttuklarım var hatırlamak için okuyorum ionna kuçuradi adlı türkiyede yaşayan efsanenin kitabı. felsefeyle ilgilenenlere tavsiye edilir.

Suan Maeve Binchy adli yazarin Ask Bir Kere romanini okuyorum tavsiye ederim guzel bir kitap

Narnia Günlükleri(Şafak Yıldızının Yolculuğu),Çanakkale Çetin Ceviz ve Osmanlı'yı Yeniden Keşfetmek...üçünü de aynı anda okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…