Okumakta Olduğunuz Kitap?

elif şafak-siyah süt daha yeni başladım bitince fikrimi yazarım daha önce elif şafakın baba ve piç, bit palas kitaplarını okumuştum bazı düşüncelerine katılmasam da anlatımını seviyorum bu kitabın da çok enteresan olduğunu duyup aldım merak ediyorum...

kızkardeşler DANIELLE STEEL.kafanızı yormadan sıkılmadan okuyabileceginiz relax bi kitap.tavsiye ederim

yıllar önce okumuştum.kitabı elimden bırakamıyordum.süper sürükleyiciydi.geçenlerde gördüm seriye yine kitaplar girmiş.ama artık işkence dolu kitapları okumak zaten iyi olmayan psikolojimi hepten çökertiyor.

Kursat Basar
Basucumda Muzik yeni bitirdim guzel bir kitap tavsiye ederim

selam okumanın zevkine varan bütün dostlara; şu anda okuduğum 3 kitap var, ilki burak eldemin fraternis. ilk çağlardan günümüze kadar insanı, inançlarını, çıkar kavgalarını çok güzel anlatmış yazar. tarih boyunca var olan kardeşlik tarikatının dünya üzerindeki gelişimini, yayılımını, nerden nereye nasıl geldiğini anlatan bir kitap. ikincisi benim bu yıl okuduğum en güzel kitap; Emre Yılmaz Şeytanın fısıldadıkları.. okurken kendimden geçtim,hayatımızda çok önemli bulduğumuz sorgulamadığımız, körü körüne kabullendiğimiz bir çok
konuyu başlıklar halinde alıp kişisel fikirlerini felsefik bir dille yazmış. dili süper akıcı,şeytanla söyleşinin hiç bu kadar keyifli olacağını düşünmemiştim. herkeze tavsiye ediyorum.üçüncü kitabım sema maraşlıdan eşimin eşi yok.. özellikle evlenmek üzere olanlara tavsiye ediyorum. kısa hikayelerle evliliği anlatıyor yazar, yaşanmış gerçek hikayeler..okurken herkezin kendinden bişeyler bulabileceği bir kitap. okumak kadar güzel bir şey bilmiyorum dünyada her zaman en iyi arkadaşlarım kitaplarım olmuştur. paylaşma imkanı verdiği için che arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.yerimseniben

selam arkadaşım hangisi sürükleyiciydi.anlamadım yazrmısın bir kez daha

çocuk sayılacak yaştayken okumuştum çalıkuşunu
şimdilerde okuduğum kitap bitince elime geçti
ve birdaha başladım çok zevk almıştım
eskidende eski tadı verdi bana şimdilik çalıkuşunu okuyorum

Ben şimdilerde yarım kalan iki kitabımı bitirmeye çalışıyorum.
Birincisi;
Şu çılgın türkler
İkincisi ise; Ahmet Ümit - Kavim

a.s.şu an elimde AHMET ALTAN'ınİSYAN GÜNLERİNDE AŞK VAR.güzel bir kitap ayrıca RANAyıdaokudum aranızda okumayan varsda öneririm

Çalıkuşu bitti ve Ayse Kulin Nefes Nefese'ye başladım baya güzele benziyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…