selam okumanın zevkine varan bütün dostlara; şu anda okuduğum 3 kitap var, ilki burak eldemin fraternis. ilk çağlardan günümüze kadar insanı, inançlarını, çıkar kavgalarını çok güzel anlatmış yazar. tarih boyunca var olan kardeşlik tarikatının dünya üzerindeki gelişimini, yayılımını, nerden nereye nasıl geldiğini anlatan bir kitap. ikincisi benim bu yıl okuduğum en güzel kitap; Emre Yılmaz Şeytanın fısıldadıkları.. okurken kendimden geçtim,hayatımızda çok önemli bulduğumuz sorgulamadığımız, körü körüne kabullendiğimiz bir çok
konuyu başlıklar halinde alıp kişisel fikirlerini felsefik bir dille yazmış. dili süper akıcı,şeytanla söyleşinin hiç bu kadar keyifli olacağını düşünmemiştim. herkeze tavsiye ediyorum.üçüncü kitabım sema maraşlıdan eşimin eşi yok.. özellikle evlenmek üzere olanlara tavsiye ediyorum. kısa hikayelerle evliliği anlatıyor yazar, yaşanmış gerçek hikayeler..okurken herkezin kendinden bişeyler bulabileceği bir kitap. okumak kadar güzel bir şey bilmiyorum dünyada her zaman en iyi arkadaşlarım kitaplarım olmuştur. paylaşma imkanı verdiği için che arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.yerimseniben