Okumakta Olduğunuz Kitap?

Animamundi,
Susanna Tomaro'un "Anima Mundi"si çok sevdiğim bir kitaptır.
Ordan mı esinlendin?

su an elimde okudugum kitap
osmanli tarihi gecler ve cocuklar ansiklobedisi
yazari ahmet efe oglum kendine almis ben ondan önce okuyorum

Bu aralar Dan Brown a sarmış durumdayım..3 kitabını üstüste okudum..Şu andada İhanet Noktasını okuyorum.çok sürükleyici tavsiye ederim..

Ursula Leguin - Mülksüzler adlı kitabını herkesin okumasını dilerim.

Michel Foucault un deliliğin tarihine başlayacağım en küçük zamanda.
a.s.

elif şafak'ın bit palas adlı kitabını okuyorum, diğer tüm kitaplarını okudum, hepinize tavsiye ederim, inanılmaz..

Maeve Binchy=Aşıklar Korusu nu bitirdim 3 gün önce
Maeve Binchy=Bir Dilek Tut Benim İçin yeni başladım
Harikaaaaaaaaaa gidiyor ben bu yazarın btün kitaplarını okudum

Kemal Tahir - Devlet Ana çok güzel bir kitap yeni başladım ama tavsiye ederim..

bugün Cerrah- Tess gerritsen kitabını elime aldım. gerilim romanı. arka kapak yazısından anladığım kadarıyla,j.c. grange tarzı bir kitap. yalnız bu kitabın yazarı bir kadın.......

bende fırsat buldukça okumaya çalışıyorum
son okuduğum kitap:Stella M.Travez ben 50 yaşındayım,oğlum 59
şimdi okuduğum kitap:Canan Tan yüreğim seni çok sevdi
gerçek yaşanmış hikayeleri ,mistik kitapları seviyorum
ayrıca AYŞE KULİN ve MUHAMMET BOZDAĞın kitaplarının hepsini okudum (favori yazarlarım )

Bir Avuç Kan, Bir Avuç Toprak: Çanakkale
Yaşar Aksan

Cephede savaş son hızıyla devam ediyordu. Bombalar patlıyor, Mehmetçikler birer birer toprağa düşüyordu. Cephe gerisinde ki sıhhiyelerde doktorlar ve hemşireler yaralılara yetişemiyorlardı. Durumu ümitsiz olanlar bir kenara ayrılıyor, iyileşecek gibi olanlarla ilgileniliyordu. Vücudunun büyük bölümü parçalanmış, bağırsakları dışarı çıkmış bir Mehmetçik getirildi. Doktor onu görünce: 'Götürün bunu diğeri...' dedi. O sırada yaralı asker: ' Baba benim.'deyince doktor: 'Oğlum! Oğlum! ' diyerek sarıldı. Ama yapılacak hiçbir şey yoktu. Yeni gelen, ağır yaralı, başka bir askerle ilgilenmek zorundaydı. Kendi oğluna ancak ertesi gün sıra gelmişti. Ama oğlu çoktan toprağa verilmişti.

'Çekiyorum tetiği... Çekiyorum, çekiyorum; tüfek patlamıyor, ateş etmiyor...'Tüfek bozuldu herhalde, bak hele! ' diyorum yanımdaki arkadaşıma; 'Benim tüfek bozulmuş.' Bir bakıyor benden yana: 'Senin parmağın kopmuş! ' diyor. 'Şehitlik üstün makam hiçbir paha biçilmez. Kalb'de iman oldukça Çanakkale geçilmez.'

M. Akif Ersoy

Elizabeth Cilbert'in ye dua et sev adlı kitabını bitirmek üzereyim.Sırada Elif Şafak'ın Siyah Süt'ü var.

kişisel gelişim kitaplarına bayılıyorum Bryne The Secret(Sır)'a yeni başladım ve hayatımda fark yaratacağına inanıyorum.benden tüm hanımlara tavsiye:enbuyukkk:

Ahmet Ümit - Kavim'i biraz gecikmeli olarak bitirdim.
Bono Kirchhoff - Efendinin İnsanlığı (bir günde bitirdim)
şimdi eskiden yarım kalan şu çılgın türkler var.

mutluluk (sineması kadar güzel bir eser)
Yusuf Atılgan'ın ANAYURT OTELİ (tavsiye ederim kesinlikle)
Gabriel Garcia Marquez'in kırmızı pazartesi (bir cinayeti cinayetin öncesini sonrasını anlatıyor)
Cengiz Aytmatov CEMİLE en güzel aşk romanlarından biri
bunları bitirdim herkeze tavsiye ederim
Adalet Ağaoğlu-Bir Düğün Gecesi

Mehmet Öz-siz diyettesiniz

Biraz sıkıcı geldi.Espri tarzını pek anlamışta değilim.Yinede bilgiler faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…