Okumakta Olduğunuz Kitap?

bu günlerde tavuk suyuna çorba serisini tekrar okuyorum.
içmde dışarı çıkmak isteyen bir ağlama isteği varda.
harika hayat hikayeleri var.
bazılarını sitemizde sizinle paylaşmayı düşünüyorum.

Merhaba kızlar,
Şu anda MEVLANA'DAN 100 BİLGELİK HİKAYESİ'ni okuyorum.Yazarı Idries Shah.D&R'lard sadece 4 ytl'ye satılıyor.Gerçekten çok güzel ve sürekleyici hikayeler.Mevlana'nın bu kadar kısa,öz ve basit cümleler ile hayatı özetlemesi muhteşem.Bugüne kadar bu konuda kitap okumamış olduğum için kendime kızdım.En kısa zamanda mesnevi'yi okuyucam inşallah diyorum.
Öpüyorum sizleri..

Zana Muhsen-annemi bir daha görebilsem
harika bi kitap cidden okuyun derim

Vatikan, Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehlikeye atıyor mu? Hıristiyan olmayan ülkelerde ateizmi yaygınlaştırıp gizli bir misyonerlik politikası ya da Müslümanları Hıristiyanlaştırma projesi mi uyguluyor?
Terör örgütü PKK'nın başı Abdullah Öcalan ile Vatikan'daki Papa'nın ne gibi bir ilişkisi var? Karadeniz'de Pontus Devleti kurmak isteyenler, Türkiye'de tahta geçmesi için gizli bir imparator mu seçtiler? Papa'nın Türkiye'de gizli kardinalleri mi var?
"Gül ve Haç" örgütünün ülkemizdeki faaliyetleri, Türkiye'de kurulan "katolik şeriat mahkemeleri!", tek dünya devleti kurma hedefleri, sivil toplum örgütleri NGO'ların arkasındaki istihbarat örgütleri ve Vatikan'ın örgütlediği "dinlerarası diyalog" faaliyetlerinin kapsamı.
(110 Sayfa)
kızlar çok güzel ben çok beğendimmm

Son düzenleme:
Böyle bir bölüm açtığınız için teşekkürler. Ben şu an;
Prf.Dr.Üstün Dökmen'in
Yarına Kim Kalacak?
Evrenle uymlaşma sürecinde
Varolmak gelişmek uzlaşmak
adlı kitabını okuyorum.
''İnsan yarına kalmak ister;uzun yaşamak ister; yakınlarının, genlerinin,kültürünün yarına kalmasını ister; hiç olmadı, bu dünyada hoş bir seda bırakmak ister.bunların gerçekleşmesi, insanın varolma,gelişme ve uzlaşma becerisini artırmasına bağlıdır...''
Okumanızı tavsiye ederim

Erdal Sarızeybek'in İhaneti Gördüm adlı kitabını okuyorum şuanda.Pkk terör örgütünün 1980'lerden günümüze kadar,sarmaşık gibi nasıl boy attığını ve ona bilmeden de olsa yardım eden siyasi, askeri tüm yetkilileri mercek altına alıyor.

molinacım ben geçen yıl okudum sana tamamen katılıyorum beni etkileyen ve unutamadığım kitaplardandır birde yine nermin bezmenin bir kitabı daha var bunun devamı niteliğinde kurt seyit ve murka o da çok güzel tavsiye ederim

da vinci şifresi nin yazarı olan dan brownun ihanet noktası adlı kitabına başladım.daha öncede başlamıştım yarım kalmıştı bu sefer inşallah bitiricem..bu arada yine dan brownun melekler ve şeytanları kesinlikle okuyun derim...

arkadaşlar merhaba.canan tan ın piraye ve yüreğim seni çok sevdi romanlarını okumanızı tavsiye ederim.ben 1 gece de bitirdim .umarım siz de okursunuz.

şu an Özlem Kumrular'ın Türk Korkusu isimli kitabını okuyorum. Düşünülerek okunması gereken bir kitap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…