Okumakta Olduğunuz Kitap?

Mehaba bende kitapları ve şiirleri çok seviyorum.En son Elif Şafak'ın Siyah Süt'ü okudum.Çok güzel bir kitap.Hemen hemen her anne adayının yaşadığı iç çekişmeler.Hamile arkadaşlara tavsiye ederim

Suşi - Marien Keyes e yeni başladım. Yazarın daha önce Senden Başka Yok adlı kitabını çok beğenmiştim.

Boleyn Kızı'na başlamıştım bi ara, sonra sıkılıp bıraktım. Dün gece yine başladım,neden sıkıldığımı anlamadım,gayet güzel gidiyo

iclal aydın bitmiş aşklar emanetçisini okuyorum

Ben de okudum onu 6 yıl oluyor ama tekrar okuyabilirim süper kitap doğrusu
Ben de MAEVE BİNCHY== ATEŞ BÖCEKLERİNİN MEVSİMİ ni okuyorum
Ben bu kadına bayılıyorum MAEVEM BENİM

Mümin Sekman "Herşey seninle başlar" kişisel gelişim kitapları okumaktan hoşlanan arkadaşlara tavsiye ederim.

Ben de okudum onu 6 yıl oluyor ama tekrar okuyabilirim süper kitap doğrusu
Ben de MAEVE BİNCHY== ATEŞ BÖCEKLERİNİN MEVSİMİ ni okuyorum
Ben bu kadına bayılıyorum MAEVEM BENİM

ya bende gecen ask birkereyi aldim ayni yazarin ama cok skldim sanki neyse bunuda denicemyerimseniben

Dönüşümlü olarak 2040 Amerikan İslam Cumhuriyeti/Robert Ferrigno ve Fıkralar ve Nükteler Antolojisi/Özcan Yalım

"yanlış yol" kitabını okuyorum (hennig mankell yazarın adı)
polisiye romanı harika 2 ödül almış bi kitap avrupada satış rekorları kırmıştı çalışan bi insanım normalde işten gelir yemeği yer uyurdum bu kitabı aldım ne uyku ne bişi kitap harika sürükleyici elimden bırakamıyorum işyerinde patron gidince hemen elime alıyorum önceden kitap hiç okumazdım allahtan böyle kaliteli yazarlar sayesinde kitap okumayı daha çok sevdim

"yanlış yol" kitabını okuyorum (hennig mankell yazarın adı)
polisiye romanı harika 2 ödül almış bi kitap avrupada satış rekorları kırmıştı çalışan bi insanım normalde işten gelir yemeği yer uyurdum bu kitabı aldım ne uyku ne bişi kitap harika sürükleyici elimden bırakamıyorum işyerinde patron gidince hemen elime alıyorum önceden kitap hiç okumazdım allahtan böyle kaliteli yazarlar sayesinde kitap okumayı daha çok sevdim.

Parfümün Dansı isimli kitabı yeni bitirdim ve şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar. Hayal dünyam zaten biraz uçuktur ayıptır söylmesi, ama bu kitap beni benden aldı. mitolojiden günümüze kadar devam eden nefis bir hikaye var kitabın içinde, bitirdiğim zaman gerçetken yazarın hayal gücüne hayran kaldım, hala etkisindeyim. ama sakin kafayla okumak gerekiyor çok fazla isim ve olay var çünki

bayıllddım bu kitapaaa..kalın bir kitap olması sizi aldatmasın..acayip sürükleyici...sarayda geçen entirakalara bayılacaksınızzzz...

Elif Şafak : Siyah Süt

Çok sansasyon yarattı bazı ,Elif Şafak hayranları beklediklerini bulamadıklarını falan yazmışlar forunmlarda ama ben çok beğendim ve merakla okuyorum ...

en son dijital kaleyi okumuştum dan brown un harika bir kitapdı.
şimdi nora roberts- noelde ölüm , dostoyevski- insancıklar ve anne rice pandora kitaplarını okuyorum.
aynı anda 3 kitap okuyorumjeyyar
candamda her daim 2-3 roman vardır. o an ki ruh halim hangisine el verirse onu okurum. süprizzzzz

en son bitirdigim kitap,dar agacında 3 fidan yazarı=nihat behram(everest yayınları) Deniz Gezmiş ve arkadaşları hakkında bi kitaptı arkadaşlar tavsiye ederim.bugun,şu çılgın türkler kitabının yazarı Turgut Özakman'ın yeni kitabı Diriliş'i aldım.çanakkale savaşını anlatıyor.bunuda daha okumaya başlamadım ama tavsiye ederim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…