Okumakta Olduğunuz Kitap?

melekler ve şeytanlar- Dan Brown ve Şu Çılgın Türkler-Turgut Özakman

şu anda nermin bezmenin "sırça tuzak "adlı kitabını okuyorum çok güzel
" sır " adlı kitabı da çok güzeldi.

Stephen King
OYUN,müthiş bir psikolojik korku........

Elif Safak`in Baba ve Pic adli kitabini okuyorum bundan oncede Siyah Sut adli kitabini okumustum ve o kitaptan sonra butun kitaplarini aldim ve okumaya basladim herkese tavsiye ederim

diane setterfield-on üçüncü hikaye
carlos lois zafon-rüzgarın gölgesi

ipek calislar, Latife hanim.
erol mütercimler,Gelibolu 1915.

Nermin Bezmen'in Sırça Tuzak romanını yeni bitirdim ve herkese tavsiye ederim.
Şu an elimde Ahmet Ümit'in Kar Kokusu kitabı var. Moskova'da geçen bir cinayeti anlatıyor. Polisiye romanları sevenlere tavsiye ederim.

kızlar ben bu aralar kitap okuyamıyorum zamanım yok.çünki kur-anı kerim öğreniyorum her fırsatta onu okuyorum tavsiye ederim

bende uzun süredir kitap okuyamayanlardanım (

sizin kileri değerlendiricem inşallah
saahikka sanada Allah tamamına erdirsin canım bizide dualarında unutma

tamam canım inşallah isteyen herkese nasip etsin allah.haa son okuduğum kitaplardan birisi
eylül mehmet raufun çok etkilenmiştim

Ben kuranın türkçesini okudum.
Şimdi yarım kalan şu çılgın türkleri okuyorum.

Erol Mütercimler'in Bu Vatan Böyle Kurtuldu adlı kitabını okuyorum.
Türklerin bu vatan uğruna gösterdiği mücadeleyi ve başarıyı anlatıyor.
Her Türk'ün mutlaka okuması gereken bir kitap.Benim her sayfasında tüylerim diken diken oluyor.Şiddetle tavsiye ediyorum.

adam fawer
OLASILIKSIZ
daha yeni başladım adından da anlayabileceğiniz gibi olasılıktan bahseden bi roman

[B]Beyaz zambaklar ülkesi
Siparişi verdim 3 güne kadar gelicek bakalım nasıl ama yorumlara bakılırsa herkesin okuması gereken bi kitapmış

Ondan sonrada Leyleklerin uçuşu ve Zirvedeki yaşamlar ı okuycam [/B]

merhaba foruma yeni katıldım ama ilgi alanlarımdan biridir kitap.. ve izninizle paylaşmak istiyorum okuduğum kitabı...şu anda elimde feyza hepçilingirler- türkçe off var ... anladığınız üzere türkçe üzerine bir kitap ve gerçekten hoş bi anlatımı var..sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…