Okumakta Olduğunuz Kitap?

Bende şuanda"Kendine yeni bir hayat ısmarla"adındaki kitabı okuyorum Yazarı Murat Toktamışoğlu

Bu hafta, Halit Ertuğrulun kendini arayan adam,kendimi buldum ve kendini arayan kadın adlı kitapları okudum tavsiye ederim arkadaşlar...

Amin Maalouf - Semerkant'a başladım, ne zamandır okuyacaktım kısmet bugünlereymiş

ben muhammed bozdağ'dan (istemenin esrarı)nı okuyorum daha bitmedi fakat güzel bi kitap

nihal yeğinobalı- gazel..............

çeviri kitaplarını çok severek okumuştum. daha önce mazi kalbimde yaradır kitabını ( ki eski bir türk filmi de var )yine beğenerek okumuştum. kütüphanede görünce aldım ve bugün başladım..........

En son Canan Tan Piraye bitti çok kötü bir romandı bence.Basit bir kitap. Şu an Paulo Coelho Zahir'e başladım.

Bir Geyşanın Anıları -hareketli ve sürükleyici. ben durgun kitaplardan hoşlanmıyorum.İçinde bir öykü mutlaka olmalı. bu da tam bana göre.

ne zamandır başlamak istediğim klasiklere nihayet başladım.şu anda dostoyevski nin suç ve ceza kitabını okuyorum bir ara budala ya başlamıştım ancak biraz ağır gelmişti.suç ve ceza gayet sürükleyici çok güzel ve budala kadar ağır değil...tavsiye ederim..

Zülfü Livaneli / Sevdalım Hayat

yerimseniben

halit ertuğrul-aysel kitabını okuyorum.saabah başladım.15 dk okudum bıraktım.birazdan biter:)

Tarihi romanları çok seviyorum şu an da Diriliş-Turgut Özakman okuyorum az kaldı bitmesine

Wilbur Smith / Misir Serisi / 3. Kitabi Büyücüler Krali

Gerilim Macera Romanlarini Sevenler Soluksuz Bir Seri Tavsiye Ederim..

engel Tanımayanlar .tavsiye ediyorum.Cynthia KERSEY

emine şenlikoğlu
'bize nasıl kıydınız' okumaktayımmmm:1rolleyes:

John Fowles - Büyücü
Daha önce başlamış ama devam edememiştim. Şimdi tekrar başladım. yorum yapmak için daha erken 680 sayfalık bir kitap.

madam bovary i okuyorum şimdi ne kadar değişik ve ilginç bir kitapmış bu yaşa kadar neden okumadım şaştım kendime doğrusu CADIARZU
çok az kaldı bitti bitecek
ama her kadın okumalı a.s

IHANETI GORDUM bunu okuyorum su anda arkadasımda,, bılmemız gereken cok sey varmıs..

The Secret BU Kıtabi Okuyorum Yazari=RHONDA BYRNE Kızlar Inanın Harıka Bı KItap bU Kıtabı Okuduktan Sonra Hayat Felsefemm Degıstı Dıyebılırım

'Sir Tum OLmusLarin OLanLarin Ve OLacakLarin Cevabidir'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…