Okumakta Olduğunuz Kitap?

İstemenin Gücü- Muhammed Bozdağ. Kesinlikle okuyun, dualarımız neden kabul olmuyor dememek için.

Puslu Kıtalar Atlası'nı anneme kaptırdım :çok üzgünüm: Fırsattan istifade Suç ve Ceza'yı tekrar okumaya başlayacağım bu gece.

Tavuksuyu çorbasının yazarından Kadınlar için hayat dersleri diye bir kitap okuyorum

malesef sondtrack hakkında fıkrım yok ama kıtabını tavısye ederım bu kadın neler basarmıs merakla okuyorum

canım bende fılmını ızleyemedıgım ıcın bu konuda aydınlatamıyorum kafandakı dusunce bozulurmu bozulmazmı ,ama kıtap konusunda sunu soylebılırım anı kıtabı oldugu ıcın frıdanın kendı orjınal mektupları ,otoportrelerı ,hamılelıklerı ,sevgılısı ,kocası ,ve o meshur kaza anlatılıyo....Sevgıler...

Ahmet Şerif İZGÖREN-Süpermen ve Uğur Böceği
henüz bitmedi çok az kaldı ama kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir kitap.

Jean p.sasson adlı amerikalı bir kadının kitabı
Sultana ve kızları isimli bir kitap
Suudi Arabistan krallığında yaşayan bir prensesin ağzından ve günlüğünden yazılan bir kitap.Adını saklayarak arap kadınlarının çektiği sıkıntıları anlatıyor

bakire nın aşığını okuyorum süper süper :) hikaye kaldığı yerden devam ediyor.. boleyn kızı ve kraliçenın soytarısını sevenler hemen alsın.. kraliçe elizabeth ın tahta ilk çıktığı yılları anlatıyor... ayrca kıtabı okuduktan sonra "elizabeth -altınçağ filmini izlenemızı öneriyorum (nevbahar sağolsun film kısmına ekledi :)

Bir Çift Yürek KİTABIN YAZARI : Marlo MORGAN

Okudum bitirdim geçen hafta süper bir kitap

Kitabın ana fikri ise şu; Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur. Farklı olan yürek ve niyettir.

suç ve ceza
dostoyevskki:1rolleyes:

Artık iyice eminim.. Takıntıları olan bir insanım ben.. Aranızda ne zaman "Suç ve Ceza" yazan biri çıksa.. romanı bir daha okuyasım geliyor.. Nasıl canım çekiyor anlatamam..

Hani sabahın erken saatlerinde ve henüz açken sokağa çıktığında, mahalledeki fırıncıdan yayılan koku başını döndürür ya işte o hesap..

Ama okunması gereken bunca zenginliğin içinde, bir kitabı kaç kere daha sil baştan okuyabilirim ki.. yerimseniben

Keyifli okumalar sevgili Lillyum.. a.s.

arkadaşım ben bu klasiklerin hepsinden büyük bir keyif aldım
öyle bir taktımki hiç sorma a.s
vadideki zambak
madambovary
gora
babalar ve oğlulları
sefilller
bayıldım bu yabancı klasiklere
yazık diyorum daha önce neden okumadım
suç ve cezaya iki gün oldum başlayalı
umarım bittiğinde senin gibi unutulmaz bir roman olarak kalır aklımda
zira ben goranın etkisinden hala kurtulamadım :1rolleyes:

Deepak Chopra'nın Mutluluk Melekleri'ni ardından Camillo Marton'un Yüksek Topuklarla Nasıl Yürüycem adlı kitabını yeni bitirdim şimdi elimde Jennifer Weiner'ın Küçük Depremler'i var çok güzel bir kitap. Özellikle Yüksek Topuklarla NAsıl Yürüycem adlı kitap bir rehber bir kadının elinde olması gereken müthiş bir kitap ben bayıldım sıkıldıkça açıp açıp karıştırıyorum. Roman değil hikaye de değil süper tavsiyeler, ipuçları ve tüyolarla dolu sıkıştığınızda elinizin altında olması gereken bir hazine diyebilirim. Mutluluk Melekleride çok güzeldi, ilk sayfalarında biraz sıkıldım bunaldım ama sürükleyici ve merakla bir arka sayfada neler okuyacağınızı düşündüren bir kitap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…