• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumamıs olanlardan fikir/ aldatıldım terkedildim aklımı karıstırıo:(

sarifm

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
87
3
6
35
İstanbul
Arkadaşlar bşk bi sayfada aynı konuyu acmısdım ama daha cok kişiyle paylasmak için yine yazıyorum. nekdr kişi bişey yazarsa okdr iyi bnm için sanırım unutmak için:(

Ben cok kötü bidurumdayım. lütfen yardım edin. gecen sene eylül ayında biriyle tanısdım 5ay çıktık. kendi bi bankada genelmüdür aklıbasında duran gayet yakısıklı biriydi. 5ay çok güzel geciodu. beni sevdiğine çok emindim dawranısları bakısları hersey. teldede whatspdada aralıksız tümgün iletişimdeydik. aldatıldıgım aklıma bile gelmezdi. taki 14subatta kayseriye işe gidicem diyene kdr. nys kim yer bunu. arastırmalarımın sonucunca meger benden öncedende sevgilisi var ve esas kız oymuş. ben aldatıldım bile sayılmaz oynanan kişiymişim. ve bizde evlilikten bahsedioduk ve okdr sevio gibiydiki aklıma gelmezdi aldatsın. nys ögrenince tabi ayrıldım ettim. snr kbl etti özürler fln diledi kendini sucladı beni unutamadıgını söyledi(ama bu arada sevgilisinden ayrılmıo) onlada benden biray once tanısmıs oda cok eski bi ilişki değil. nys snr bikac ay snr ayrıldıgını söyledi fln. bulustuk. yine basladık ama ben ayrılmadgını dusunuyordum. ve üç gün snr baktımki facede arkadasında fotolar birlikteler. ve bunun yüzüne vurdum. vurunca bilmiormuydun sanki evet onu seviyorum seni hiç sevmedim fln dedi. cok üzüldüm dünya basıma yıkıldı. snr bnd o sinirle kıza faceden herseyi yazdım. 5aydır gayet ciddi cıkıoduk 12subatta benimleydi 14subata kdr bilmiodum snr ögrendim bilin fln die. kıza msj attıgımı duyunca bana msj attı küfür etti. nys haziranda bunlar oldu ve bitti. bu sene 3 ay öncesinde gizli nodan arıyor beni seni çok özledim seni çok seviyorum die. sonra bi gün dayanamadı whatspdan yazdı. sanki o lafları o dememiş gibi konusmaya basladık. ama kızla hala birlikte ayrıldıgı yok . nys bana emin ol seni gercekten cok sevdim. serefsizlik ettim hislerim çok karısmısdı sen bambaskasın senin gibi birini daha tanımadım neler neler. snr bulusma teklif etti. ve bnd kızla oldugunu tahmın ettiğim halde gittim bulustuk dün. önce çok güzel gecti sevgili gibiydik sanki. snr ben öylesine diyince ee evlilik ne zmn die mayıs gibi dusunuyorum demezmi:(( tabi cok kötü oldum. bida görüşmicez fln dedim . bide demezmi ben seni hep görmek isterim niye böyle diosun fln. nys enson öyle ayrıldık..:((( işin kötüsü ben hala cok seviyorum. we onun o kızı sevdiğini biliorum ama sanki bana karsıda boş değil. gercekten paylasımlarımız gercekti bizimde yasadıgımız çok güzel bi aşktı film gibiydi her karesi. oda öyle söylüyor hep. ama nitekim tercih edilmeyen ben oldum. şimdi aglamadan duramıyorum unutamıyorum onsuz yasayamam gibi gelior. ztn çok kısmetsiz biriyim sosyal cevremde sıfır önüm karanlık lütfen bana bi yol gösterin. bide sacmalık diorumki acaba bnd görüşşmeye devam etseydim aklı yine karısır beni tercih etmezmiydi :S

Bir insan iki kişiyi sevmez sevemez bir kalbe iki sevgi sığarmı ? ikinizide sevmiyor üzgünüm sevse diğerini sizinle konuşamaz bile sevgi böyle birşey değil sizinlede zaman geçiriyor gibi geldi ya da kendini bilemeyen dengesiz biri yani:34: hayır sizde herşeye rağmen sürekli geldiğinde karşılık veriyorsunuz konuşuyorsunuz önce kişi kendi değerini bilmeli bu kadar aşağıda kalmayın bir annenin evladısınız sizde sevilmeye saygı duyulmaya hakkınız var yapmayın kendinize bunu başka insanmı yok tekrar eski yarayı kanatıp yaşamak yara almak neden:ssz:

Kullandırtma kendini.
Adam dalga geçiyo bariz belli.
Hala daha görüşsem mi diye düşünüyorsun.
Yüzüne demiş sevmiyorum diye,senin onunla buluşman konuşman bile hata.
İkinci kadın olmayı hazmediyorsan,gururunu ayaklar altına alıp "evet,görüşelim" diyebilirsin. Tercih meselesi.
Ama sana akıbetini de söyleyeyim:
Adam evlenecek,siz görüşmeye devam edeceksiniz. Bağlanacaksın git gide. Bir gün "seviyorum aşığım sana" diyecek. Ertesi gün "ben evliyim karıma yapamam bunu". Sonra karısı öğrenecek. Seni diliyle dövecek. Ağlayacaksın zırlayacaksın sonra buraya konu açacaksın "böyle böyle yaptım yardım edin" diye.

Yapma, etme. ne yaparsan kendine yapıyorsun. Ne demek onsuz yaşayamam. Öyle bir yaşarsın ki. Bel bağlama bu adama. karşına daha neleri çıkar yaa

Bence seninki ask degil sevgi degil. Senin secilmemen o kizin tercih edilmesi sende bu adami takinti yapiyor. Yoksa boyle bir adami seviyor olamazsn sana saygisi yok kaybetmekten korkmuyor utanmadan mayista evlenecgm ama sende metresm ol diyor resmen.bnce sansli olan kiz degil sensn secilmemen bir sans cunku secilsen evlenen sen olacaktin. Ve omur boyu dengesiz bir adamla yasamaya mahkum olacaktin bnce kendini kotu hissetmek yerine mutlu olmalisin eminim senin karsina seni hakeden biri cikacaktir degerini bilecek biri. Ins bundan sonra hep iyilerle karsilasirsn cnm:))

bu ne ya resmen yalan rüzgarı gibi..ksra bakma arkadaşım ama sen bile bbiilllee neden gidiyorsun , adam senin yüzünede seni sevmediğinide söylemiş,eee biraz gurur yaaaaa!!!uzak dur şu aklı başka yerde insan müsbettesinden

Son düzenleme:
Bir insan iki kişiyi sevmez sevemez bir kalbe iki sevgi sığarmı ? ikinizide sevmiyor üzgünüm sevse diğerini sizinle konuşamaz bile sevgi böyle birşey değil sizinlede zaman geçiriyor gibi geldi ya da kendini bilemeyen dengesiz biri yani:34: hayır sizde herşeye rağmen sürekli geldiğinde karşılık veriyorsunuz konuşuyorsunuz önce kişi kendi değerini bilmeli bu kadar aşağıda kalmayın bir annenin evladısınız sizde sevilmeye saygı duyulmaya hakkınız var yapmayın kendinize bunu başka insanmı yok tekrar eski yarayı kanatıp yaşamak yara almak neden:ssz:

gercekten gurur fln kalmadı bnd bu adam yuzunden=( ilk yazdıgında döndüğünde baya terslemiştim ama cok sevdigimden pes ettim sürdü gitti bibucuk yıl böyle.. ztn basta aldatıldıgımı ögrenene kdr okdr deger weren seviyeli sevgi saygı ve ilgiye bogulmaktaydımki bu olanlar aklıma bile gelmezdi. yani o sekilde bagladı kendine bukdr smd sanki o insan bu insanmı. evlendikten snr asla görüşmem smdide kestim ksn olark pfff:((

Kullandırtma kendini.
Adam dalga geçiyo bariz belli.
Hala daha görüşsem mi diye düşünüyorsun.
Yüzüne demiş sevmiyorum diye,senin onunla buluşman konuşman bile hata.
İkinci kadın olmayı hazmediyorsan,gururunu ayaklar altına alıp "evet,görüşelim" diyebilirsin. Tercih meselesi.
Ama sana akıbetini de söyleyeyim:
Adam evlenecek,siz görüşmeye devam edeceksiniz. Bağlanacaksın git gide. Bir gün "seviyorum aşığım sana" diyecek. Ertesi gün "ben evliyim karıma yapamam bunu". Sonra karısı öğrenecek. Seni diliyle dövecek. Ağlayacaksın zırlayacaksın sonra buraya konu açacaksın "böyle böyle yaptım yardım edin" diye.

Yapma, etme. ne yaparsan kendine yapıyorsun. Ne demek onsuz yaşayamam. Öyle bir yaşarsın ki. Bel bağlama bu adama. karşına daha neleri çıkar yaa

yok allah sasırtmasın evli bi adamla asla görüşmem. hoş bu son olaydan snr tamamen gecte olsa kestim. gercekten ilk cıkıtıgımız zmn okdr cok sevio gibiydiki ilgili ciddi hayatta aklıma gelmesdi bu olanlar ondan bukdr baglandım we hazmedemiorum inanamıorum. o dönünce terslemiştim ama sonra tabiki kandırmayı basardı. ama bukdrını beklemesdim gercekten evlenicegini söylemesi fln .:( ama hayata karsı tüm umudum bitti yasama hevesim kactı. ewet sanki kimse onun gibi deil o herseyile bambaska suanda mantıklı dusunemıorum :(

gercekten gurur fln kalmadı bnd bu adam yuzunden=( ilk yazdıgında döndüğünde baya terslemiştim ama cok sevdigimden pes ettim sürdü gitti bibucuk yıl böyle.. ztn basta aldatıldıgımı ögrenene kdr okdr deger weren seviyeli sevgi saygı ve ilgiye bogulmaktaydımki bu olanlar aklıma bile gelmezdi. yani o sekilde bagladı kendine bukdr smd sanki o insan bu insanmı. evlendikten snr asla görüşmem smdide kestim ksn olark pfff:((

Bence kendinize saygınız varsa bir daha selamını bile almazsınız üzgünüm siz belki sevdiniz ama sevginizi de saygınızı da haketmiyor:50:

Kusura bakma ama kuma olmaya niyetin var galiba :19: o kızada çok üzüldüm gerçekten

yok asla . sadece eski zmnlardaki ilişkimizin etkisindeyim sanki beni sviormus gibi cnk öyleydi herkez imrenerek bakardı ilişkimize oderece :(( o kızda sucsuz biliormki o kızlayken benle cıkmıs ben enson ögrendim. birde gizliden twite bakarken söyle birsey görmüştüm. bi soruya cvb vermilş. soru suydu. ne zmn vicdan yaparsınız. buda yazmıski. birisi cıkıyor karsınıza ilişkiye baslıyorsunuz snr bsk birisi çıkıyor hem çok iyi hem çok güzel ama vazgeciorsunuz ::S

Bence seninki ask degil sevgi degil. Senin secilmemen o kizin tercih edilmesi sende bu adami takinti yapiyor. Yoksa boyle bir adami seviyor olamazsn sana saygisi yok kaybetmekten korkmuyor utanmadan mayista evlenecgm ama sende metresm ol diyor resmen.bnce sansli olan kiz degil sensn secilmemen bir sans cunku secilsen evlenen sen olacaktin. Ve omur boyu dengesiz bir adamla yasamaya mahkum olacaktin bnce kendini kotu hissetmek yerine mutlu olmalisin eminim senin karsina seni hakeden biri cikacaktir degerini bilecek biri. Ins bundan sonra hep iyilerle karsilasirsn cnm:))

amin cnm haklısın. tum arkadaslarım boyle bırınden kurtuldugum ıcın sanslı oldugumu soyluor. dediigin gibi onun hırsıda war madem gecen sene ikimiz arasında kaldı biara nie beni deilde onu secti. we elimde deil cokta kıskanıorum:( ama ck seviorumda gercekten bu yaptıgı adilikleri anlatınca kimse inanamaz ama aldattıgı ögrenene kdr cokcok güzel bi ask yasıoduk herkesin imrendigi ci,ffttik smd inanamıorum

bu ne ya resmen yalan rüzgarı gibi..ksra bakma arkadaşım ama sen bile bbiilllee neden gidiyorsun , adam senin yüzünede seni sevmediğinide söylemiş,eee biraz gurur yaaaaa!!!uzak dur şu aklı başka yerde insan müsbettesinden

çok haklısın cnm . işte oan söylemişti. snr aramısdı özürler oan bilerek öyle söyledim seni cok sevdim hiç unutamadım. ilk terslesemde cok sevdigimden affettim. we blk gercekten beni seviodur hersey düzelir die dusunmusdum. ama meger o kızı seviomus we wazgecegi yokmus. tabi smd evlenecegini duyunca uzak durdum ama yinede cok kötüyüm :((

Bence kendinize saygınız varsa bir daha selamını bile almazsınız üzgünüm siz belki sevdiniz ama sevginizi de saygınızı da haketmiyor:50:

çok haklısınız bnd öyle yapmayı dusunuorum ztn yapıcakda bsk bsy yok. bide unutabilsem mutlu olabılsem. güzmü acar acmaz o. kötü yasattıklarına göre aklıma iyi zmnlarımız gelio salaklık bnmki :((

çok haklısın cnm . işte oan söylemişti. snr aramısdı özürler oan bilerek öyle söyledim seni cok sevdim hiç unutamadım. ilk terslesemde cok sevdigimden affettim. we blk gercekten beni seviodur hersey düzelir die dusunmusdum. ama meger o kızı seviomus we wazgecegi yokmus. tabi smd evlenecegini duyunca uzak durdum ama yinede cok kötüyüm :((

yaa canım afedersinde erkek milletinin aklı başka yerdedir biz kadınlar hep duygusalızdır...ben inanmıyorum yaa seni seviyorum senin için ölüyorum falan filan saçma bunlar,ayrılırsın ağlar zırlarlar 1 ay geçmez bi bakarsın hopp yeni bi hatun
gururlu ol biraz,hiç olmazsa kadınlık onurunu yerler altına alma,o senden faydanlanmak için gönül eğlendirmek için bunu yapar,yaparkende senin ne hissetiğini düşünmez,düşünse zaten sana bunları yapmazzzz!!!uzak dur yaaa neden muhatap alıyorsun allahsen

Siz adamı boş verin de kendinizi neden sevmiyorsunuz onu söyleyin hele. Hatta kendinizden neden nefret ediyorsunuz? Böyle bir muameleye maruz kalan zatın bu muameleyi gösteren kişiyi hala düşünüyor ve daha da kötüsü seviyor olmasının tek açıklaması budur benim nazarımda. Neden sevmiyorsunuz kendinizi? Bakın saygı falan demiyorum direkt kendinizden nefret ettiğinizi düşünüyorum.

Ne bekliyorsunuz buradaki üyelerden? Sizinle dalga geçtiğini teyit etmelerini mi? Gayet biliyorsunuz gerçeği. Sevmediğini ve dahi sizinle eğlendiğini. Buna rağmen aksine inanmaya çabalıyorsunuz ki en baştaki iddiama geri dönüyorum bu noktada.

Yok ben anlamıyorum böyle hatunları. Gerçekten. Evli olup bunlara göz yumanları da anlamıyorum lakin hadi yuva yıkılmasın çoluk çocuk vs diyerek bir nebze anlamaya çabalıyorum. Ancak bilmem kaç aylık ilişkilerin ardından böylesine aşağılanmayı kendine layık gören hatunları anlamıyor ve de zerre kadar üzülmüyorum. Yorumum size sert gelebilir ki gelmelidir de. Kimse size yardım edemez kendinizden nefret ettiğiniz sürece.

yok asla . sadece eski zmnlardaki ilişkimizin etkisindeyim sanki beni sviormus gibi cnk öyleydi herkez imrenerek bakardı ilişkimize oderece :(( o kızda sucsuz biliormki o kızlayken benle cıkmıs ben enson ögrendim. birde gizliden twite bakarken söyle birsey görmüştüm. bi soruya cvb vermilş. soru suydu. ne zmn vicdan yaparsınız. buda yazmıski. birisi cıkıyor karsınıza ilişkiye baslıyorsunuz snr bsk birisi çıkıyor hem çok iyi hem çok güzel ama vazgeciorsunuz ::S

Nedense erkekler seviyormuş gibi yapmayıda negüzel beceriyorlar :19: gene senbilirsin ama adam sana hiç çekinmeden mayısta evleniceğini söylüyor senlede görüşmeye devam etmek isterim diyor bunun anlamı ne biliyorsun heralde şöyle adamlara pirim vermeyin başka adam mı yok etrafında arkadaşım :44:

Siz gerçek misiniz :53::53: okurken kanim dondu sizede bravo bi insan bu kadar saf ve kendini kullandiriyo olabilir bence bunu bile bile halen onu dusunmeniz bile hata sizin gibi kendini kullandiranlar yüzünden ne ilişkiler dagiliyo yazik gerçekten kusura bakmayin size iyi şekilde bile yaklasamiyorum gurur kalmamis ask kalmamis tek hirs var ikinci seçenek olmanin boyle giderse hep de boyle olursunuz üzgünüm :ssz:

çok haklısınız bnd öyle yapmayı dusunuorum ztn yapıcakda bsk bsy yok. bide unutabilsem mutlu olabılsem. güzmü acar acmaz o. kötü yasattıklarına göre aklıma iyi zmnlarımız gelio salaklık bnmki :((

Zamanla değişecektir bu duygular Rabbim ölümün acısına bile alıştırıyor insanı derinlerde bir yerlerde kalıyor yeter ki bazı şeyleri insan unutmak istesin yüzünü bile unutursun adını bile yeter ki iste:51:

amin cnm haklısın. tum arkadaslarım boyle bırınden kurtuldugum ıcın sanslı oldugumu soyluor. dediigin gibi onun hırsıda war madem gecen sene ikimiz arasında kaldı biara nie beni deilde onu secti. we elimde deil cokta kıskanıorum:( ama ck seviorumda gercekten bu yaptıgı adilikleri anlatınca kimse inanamaz ama aldattıgı ögrenene kdr cokcok güzel bi ask yasıoduk herkesin imrendigi ci,ffttik smd inanamıorum

Uzme kendini. Allaha havale et cnm sitedr bir arkadas hosuma giden bir yazi "allah yarina birakir ama yanina birakmz " yazmsti. Cok dogru bir söz. Emin ol oda yassr birgun. Am sen dik dur bir daha ararsa asla cwp bile verme sana yazik. Uzulen sen oluyorsun anladgm kadaryla.sen kendine deger vermzsen kimse sana deger vermz. Boyle bir adamla degerini yitirme yitirttirme

beni eleştiren kızan herkezi anlayabiliorum. allah bu duruma düşürmesin, smd birileri ben asla düşmemde diyebilir.. normalde bnd gurursuz bi insan deilimdir. daha önceki ilişşkilerimde vsde. cirkinde sayılmam aptalda . ama ask işte gözüm kararmıs insan yalanlara inanmak istio bazen sevmiş olmasına. smd tabiki gercekleri cok iyi görüorum aslında farkındayım ama kabullenemiorum beynım edioda kalbim etmioo. tmm tabiki bitti sildim o insanı. cnk beni sevmiıo baskasını sevio. dönsene niyeti beni sanki eed kuma oyuncak gibi gönül eglendirmek için ararsorar farkındayım... ama gercekten sunu diim yasadıgımız ilişki süresince nasipim sen ol hayallerimin insanısın seni seviorumlar 24saat yazısmalar süprizler havada ucusdu. bunlar aklıma geldikce işte su durumu soktayım :((

Back
X