Bir insan iki kişiyi sevmez sevemez bir kalbe iki sevgi sığarmı ? ikinizide sevmiyor üzgünüm sevse diğerini sizinle konuşamaz bile sevgi böyle birşey değil sizinlede zaman geçiriyor gibi geldi ya da kendini bilemeyen dengesiz biri yanihayır sizde herşeye rağmen sürekli geldiğinde karşılık veriyorsunuz konuşuyorsunuz önce kişi kendi değerini bilmeli bu kadar aşağıda kalmayın bir annenin evladısınız sizde sevilmeye saygı duyulmaya hakkınız var yapmayın kendinize bunu başka insanmı yok tekrar eski yarayı kanatıp yaşamak yara almak neden
Kullandırtma kendini.
Adam dalga geçiyo bariz belli.
Hala daha görüşsem mi diye düşünüyorsun.
Yüzüne demiş sevmiyorum diye,senin onunla buluşman konuşman bile hata.
İkinci kadın olmayı hazmediyorsan,gururunu ayaklar altına alıp "evet,görüşelim" diyebilirsin. Tercih meselesi.
Ama sana akıbetini de söyleyeyim:
Adam evlenecek,siz görüşmeye devam edeceksiniz. Bağlanacaksın git gide. Bir gün "seviyorum aşığım sana" diyecek. Ertesi gün "ben evliyim karıma yapamam bunu". Sonra karısı öğrenecek. Seni diliyle dövecek. Ağlayacaksın zırlayacaksın sonra buraya konu açacaksın "böyle böyle yaptım yardım edin" diye.
Yapma, etme. ne yaparsan kendine yapıyorsun. Ne demek onsuz yaşayamam. Öyle bir yaşarsın ki. Bel bağlama bu adama. karşına daha neleri çıkar yaa
gercekten gurur fln kalmadı bnd bu adam yuzunden=( ilk yazdıgında döndüğünde baya terslemiştim ama cok sevdigimden pes ettim sürdü gitti bibucuk yıl böyle.. ztn basta aldatıldıgımı ögrenene kdr okdr deger weren seviyeli sevgi saygı ve ilgiye bogulmaktaydımki bu olanlar aklıma bile gelmezdi. yani o sekilde bagladı kendine bukdr smd sanki o insan bu insanmı. evlendikten snr asla görüşmem smdide kestim ksn olark pfff(
Kusura bakma ama kuma olmaya niyetin var galibao kızada çok üzüldüm gerçekten
Bence seninki ask degil sevgi degil. Senin secilmemen o kizin tercih edilmesi sende bu adami takinti yapiyor. Yoksa boyle bir adami seviyor olamazsn sana saygisi yok kaybetmekten korkmuyor utanmadan mayista evlenecgm ama sende metresm ol diyor resmen.bnce sansli olan kiz degil sensn secilmemen bir sans cunku secilsen evlenen sen olacaktin. Ve omur boyu dengesiz bir adamla yasamaya mahkum olacaktin bnce kendini kotu hissetmek yerine mutlu olmalisin eminim senin karsina seni hakeden biri cikacaktir degerini bilecek biri. Ins bundan sonra hep iyilerle karsilasirsn cnm:))
bu ne ya resmen yalan rüzgarı gibi..ksra bakma arkadaşım ama sen bile bbiilllee neden gidiyorsun , adam senin yüzünede seni sevmediğinide söylemiş,eee biraz gurur yaaaaa!!!uzak dur şu aklı başka yerde insan müsbettesinden
Bence kendinize saygınız varsa bir daha selamını bile almazsınız üzgünüm siz belki sevdiniz ama sevginizi de saygınızı da haketmiyor:50:
çok haklısın cnm . işte oan söylemişti. snr aramısdı özürler oan bilerek öyle söyledim seni cok sevdim hiç unutamadım. ilk terslesemde cok sevdigimden affettim. we blk gercekten beni seviodur hersey düzelir die dusunmusdum. ama meger o kızı seviomus we wazgecegi yokmus. tabi smd evlenecegini duyunca uzak durdum ama yinede cok kötüyüm(
yok asla . sadece eski zmnlardaki ilişkimizin etkisindeyim sanki beni sviormus gibi cnk öyleydi herkez imrenerek bakardı ilişkimize oderece( o kızda sucsuz biliormki o kızlayken benle cıkmıs ben enson ögrendim. birde gizliden twite bakarken söyle birsey görmüştüm. bi soruya cvb vermilş. soru suydu. ne zmn vicdan yaparsınız. buda yazmıski. birisi cıkıyor karsınıza ilişkiye baslıyorsunuz snr bsk birisi çıkıyor hem çok iyi hem çok güzel ama vazgeciorsunuz ::S
çok haklısınız bnd öyle yapmayı dusunuorum ztn yapıcakda bsk bsy yok. bide unutabilsem mutlu olabılsem. güzmü acar acmaz o. kötü yasattıklarına göre aklıma iyi zmnlarımız gelio salaklık bnmki(
amin cnm haklısın. tum arkadaslarım boyle bırınden kurtuldugum ıcın sanslı oldugumu soyluor. dediigin gibi onun hırsıda war madem gecen sene ikimiz arasında kaldı biara nie beni deilde onu secti. we elimde deil cokta kıskanıorumama ck seviorumda gercekten bu yaptıgı adilikleri anlatınca kimse inanamaz ama aldattıgı ögrenene kdr cokcok güzel bi ask yasıoduk herkesin imrendigi ci,ffttik smd inanamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?