Okunmaya Değer...

İnsan birini çok sevdiğinde, bir süre sonra hiçbir şeye tepki veremiyor. Oturuyor bir cam kenarına ve öylece izliyor etrafı. Boş boş bakıyor. Zaman akıyor ve hala boş gözlerle süzüyor etrafı. Sonra kendine geliyor, saatlerini harcadığının farkına varıyor. Ama o camın kenarından hiç kalkmayı hiç istemiyor. Çünkü insan; özlüyor. Çok özlüyor. Tahmin edebileceğinden de daha fazla.

tüm gücünle sevme, sevgisinden emin olmadığın kişiyi. ve unutma; bugün seni terk eden, dün uğruna ölecekti..

sunay akın

Tık! Kapandı telefon. Bu da aynı diye geçirdim içimden. Bir gün dediklerimi değil, demek istediklerimi anlayacak bir erkek çıkmayacak mı karşıma! Hava kötü dediğimde sadece havadan söz etmediğimi anlamak bu kadar zor mu? İlle de, ben bu hayattan bıktım, türünde sözler mi etmeliyim? İşim çok dediğimde, bana sahip çıkacak bir erkeğe ihtiyaç duyduğumu anlayacak biri! Yanımda olmanı istiyorum diyemediğim için bu yağmur içimi ıslatıyor dediğimi nasıl anlamaz? Düpedüz sarıl bana dedikten sonra sarılmanın ne anlamı kalır!

-Zülfü Livaneli

Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve hiç kimse kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal değildir.

- Victor Hugo

Belki uzak bir günde,büsbütün başka insanlar olarak tekrar karşılaşırız ve belki gülüşerek birbirimize, ellerimizi uzatırız..

Sabahattin Ali

Onu asla bırakmayacağından emin olduğu zaman,
Seni Üzecek....

Alıntı

Gözlerimden
tut da,
Ciğerime
kadar
kırgınım.....

Can Yücel

Son düzenleme:
Düşlerinden vurulmuşsa insanlar,
Hangi mutluluktan bahseder masallar?????

Alıntı

O herkesten farklı gülümsemiyor,
Sadece sen aşıksın........

Alıntı

bana ne mail, ne de telefondan mesaj at;
otur, insan gibi, uzun çok uzun bir mektup yaz..........

Alıntı

Ve eğer bir kadın, delicesine seviyorsa her zaman hata yapmak için yeterli sebebi vardır.

Alıntı

Birinin yokluğunu bu kadar içinde hissederken, bir başkasını asla sevemiyor insan.

Alıntı

Bir şeylerin yoluna girmesi için,
'' Her şeyin'' raydan çıkması gerekir bazen....

Oysa kalbi acıtan her ne varsa
Sen hepsinden birazsın işte.

Ah Muhsin Ünlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…