Okunmaya Değer...

Birinin yokluğunu bu kadar içinde hissederken, bir başkasını asla sevemiyor insan.

Alıntı

sen bizi en sonunda öldüreceksin htczhr!!! bu sayfanın adı "kendine işkence etmek için okunmaya değer" olarak değiştirilsin

sen bizi en sonunda öldüreceksin htczhr!!! bu sayfanın adı "kendine işkence etmek için okunmaya değer" olarak değiştirilsin

aslında sen ''farzet ki....'' bölümünde yazdıktan sonra farkettim, kendime işkence yapıyorum ama ne yapayım black swan, buraya da yazmasam patlayacağım.....

Bir erkek uğruna ağladığı kadını, bir kadın da affetmek istediği halde affedemediği adamı asla unutamaz

bu kadar doğru bir söz olamaz herhalde...
o kadar affetmek istiyorum ki, ama o affedilecek hiç bir şey yapmıyor.......

Bana ağır gelen bir şeyler var; yüreğimin taşıyamadığı, içimin kaldırmadığı bir şeyler...
Nasıl bir yüktür ki yokluğun, omuzlarım değil yüreğim eziliyor... Içim acıyor anlıyor musun, canım yanıyor...
Dedim ya çok ağır geliyor yokluğun, taşıyamıyorum; ne olur omuz omuza verelim, kaldıramıyorum...

Alıntı

Huzursuz bir adamın evinin balkonunda derin derin ciğerlerine çektiği cevapsız sorular gecenin meselesidir.

Tarık Tufan

Olmayacağını bilsen bile vazgeçmiyorsan, aşıksın demektir. Hatta öyle aşıksındır ki, sevdiğin kişiyi kimse senden daha güzel sevemez

aslında sen ''farzet ki....'' bölümünde yazdıktan sonra farkettim, kendime işkence yapıyorum ama ne yapayım black swan, buraya da yazmasam patlayacağım.....

çok incelikli, naif ve duygulu bütün paylaştıkların. fakat şunu anladım, sevgin yazdıklarından da büyük. bu kadar derin bir aşkla severek onurlandırdığın o insan, çocuğunun babası, böyle bir hazineyi bırakacak kadar aptalmış. çok yazık..

Mesela, aslında şuan aramak istiyorsun ama arayamıyorsun. Niye? Çünkü gurur diye bi' şey var. Niye? Çünkü çok geç. Sahiden, niye çok geç?
Alıntı

Hangi kışın karını Haziran'a sakladın? Hangi beyazlıkla yüreğini akladın? Ben veremezken seninle yaşananların hesabını kendime, sen kendini kendi gözünde nasıl bağışladın? Zamanın sihirli silgisini hangi elinle yokladın? Sahi hep parmaklarımın arasındaydı parmakların... Hangi vakit becerdin de iki ayrı yüzü, iki yüzlülüğü avuçladın?

Kanırta kanırta öğrettim yüreğime sensizliği, dönmek için boş adımlar atarken, ben bu kez kendimdeydim...

Funda BİLGİLİ

uzun zamandır ağlamamıştım black swan, ama yazdıkların ağlattı beni...
beni hiç tanımadığın halde sen bunu hissedebiliyorsun,ama o....
bunu düşündükçe kahroluyorum ve bir daha asla kimseye onu ne kadar sevdiğimi belli etmeyeceğim diyorum...
çevremdeki herkes, çok güçlü olduğumu, her şeyi atlattığımı düşünüyor, o bile...
ne acı, etrafımda beni tanıyan bir tane insan yokmuş.......

Son düzenleme:
Ben zannediyordum ki ömürlerimizin teknesini istediğimiz sahile çekmek için yalnız onun dümenini ele almak kâfidir. Anlıyorum ki değilmiş. Yollar görünmez kayalarla doluymuş. Onlara çarpmamak lazımmış. Daha fenası gizli akıntılar varmış ki insan onlara kapıldığı zaman yolun değiştiğini, gittikçe yoldan uzaklaştığını fark edemezmiş. Ta kendisini başka sahillere düşmüş görünceye kadar…

Reşat Nuri Güntekin

VEDA ETTİM..beni üzenlere, karşılıklı otururken huzursuzluk verenlere,akıl verip akıl..almayanlara,iğneleyip yaralayanlara...Veda ettim..aksiliklerime,huysuzluklarıma,kısa dönem ve uzun dönem küsmelerime...Veda ettim...içimi tırmıklayan,alt üst eden,düzenimi bozan hatalarıma.Gözlerimi acıtan,YÜREĞİMİ sıkıp sıkıp perişan bırakan pişmanlıklarıma EN DOĞRU ZAMAN'da olacak VEDALARIM ve BAŞLANGIÇLARIM..Dilimi susturdum ve hatta gözlerimi bile...Bak ne konuşuyorum ne ağlıyorum içler acısı halime...Çocuksu yanlarım da uslandı etmiyor artık senle ilgili tek bir kelime...Bilmediklerim acı bir dersle indi içimdeki küçük Çoçugun çehresine...Artık ne konuşmaya takatim var,ne de başka bir eyleme...Bu defa kararlıyım.. kapıyorum gözlerimi sen'lere..Üç altın kural var önümde bakma,görme,bilme....!!!!!

Alıntı

üzdüğüm için çok özür dilerim. ben bir süredir buraya yazdıklarını takip ediyordum, sonra anladım ki tıpkı yazdıkların gibi senin de için kanıyor, o zaman okudum diğer konularını. anladım. benim de içim yandı. kendi sözcüklerim teselli etmekte yetersiz kalıyor. can yücel söylesin o zaman:

üzülme, bil ki ağladığın kadar güleceksin
sakın bitti sanma herşeyi
sevdiğin kadar sevileceksin...

olur mu hiç, özür dilemene gerek yok,
üzülmedim, hüzünlendim....
tekrar sevmek ya da sevilmekten umudum yok,
unutsam yeter.....

olur mu hiç, özür dilemene gerek yok,
üzülmedim, hüzünlendim....
tekrar sevmek ya da sevilmekten umudum yok,
unutsam yeter.....

kalbini başkalarına kapatmışsın. yüreğinde bu kadar dolu dolu biri varken, başkası nasıl cesaret etsin o yüreğe girmeye? ben bile buradan o kadar hissediyorum ki ona duyduğun aşkı. açıyorum sayfanı, her gün yeni bir çığlık..her insan yeniden sever, taa ki unuttuğu vakit. dilerim bir gün tüm bunları unutturacak bir insan çıkar karşına. çok istiyorum senin mutlu olmanı..

teşekkür ederim, umarım hepimiz tekrar çok mutlu oluruz....

Öyle seviyorum diyerek aşk yaşanmaz..İcraat göstereceksin..Mesela gecenin bir vakti uyandırıp, özledim diyeceksin..Bir yildiz kaydiginda dilegin ona kavusmak olmali...Saatlerce onu görebilmek için, gerekiyorsa yürüyeceksin..dürüst olacaksın..İki yalanla kandırdım diye, kendini bir halt sanmayacaksın..Elini tuttuğunda, herkese meydan okuyacaksın..
Önce aşk yaşayacak kadar yüreklimisin diye, kendine soracaksın..SENI SEVIYORUM DEMEK, artık çocuk OYUNU..
Gözlerine bakarak birlikte yaslanalim mi?? diyecek kadar, yürekli olacaksın..Ağlıyorsa, sarılıp ağlayacaksın..Sevmek öyle basit değil..
Seviyorsan, uğrunda her şeyi göze alacaksın...!!!

Alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…