- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Birinin yokluğunu bu kadar içinde hissederken, bir başkasını asla sevemiyor insan.
Alıntı
sen bizi en sonunda öldüreceksin htczhr!!! bu sayfanın adı "kendine işkence etmek için okunmaya değer" olarak değiştirilsin
Bir erkek uğruna ağladığı kadını, bir kadın da affetmek istediği halde affedemediği adamı asla unutamaz
bu kadar doğru bir söz olamaz herhalde...
o kadar affetmek istiyorum ki, ama o affedilecek hiç bir şey yapmıyor.......
Ben de uğruna ağladığı kadın kısmına katılıyorum.
Uğruma ağlayan adam hayatında ilk defa bir kız için ağlayan adam beni unutmuş olamaz!!! of..
aslında sen ''farzet ki....'' bölümünde yazdıktan sonra farkettim, kendime işkence yapıyorum ama ne yapayım black swan, buraya da yazmasam patlayacağım.....
çok incelikli, naif ve duygulu bütün paylaştıkların. fakat şunu anladım, sevgin yazdıklarından da büyük. bu kadar derin bir aşkla severek onurlandırdığın o insan, çocuğunun babası, böyle bir hazineyi bırakacak kadar aptalmış. çok yazık..
çok incelikli, naif ve duygulu bütün paylaştıkların. fakat şunu anladım, sevgin yazdıklarından da büyük. bu kadar derin bir aşkla severek onurlandırdığın o insan, çocuğunun babası, böyle bir hazineyi bırakacak kadar aptalmış. çok yazık..
uzun zamandır ağlamamıştım black swan, ama yazdıkların ağlattı beni...
beni hiç tanımadığın halde sen bunu hissedebiliyorsun,ama o....
bunu düşündükçe kahroluyorum ve bir daha asla kimseye onu ne kadar sevdiğimi belli etmeyeceğim diyorum...
çevremdeki herkes, çok güçlü olduğumu, her şeyi atlattığımı düşünüyor, o bile...
ne acı, etrafımda beni tanıyan bir tane insan yokmuş.......
üzdüğüm için çok özür dilerim. ben bir süredir buraya yazdıklarını takip ediyordum, sonra anladım ki tıpkı yazdıkların gibi senin de için kanıyor, o zaman okudum diğer konularını. anladım. benim de içim yandı. kendi sözcüklerim teselli etmekte yetersiz kalıyor. can yücel söylesin o zaman:
üzülme, bil ki ağladığın kadar güleceksin
sakın bitti sanma herşeyi
sevdiğin kadar sevileceksin...
olur mu hiç, özür dilemene gerek yok,
üzülmedim, hüzünlendim....
tekrar sevmek ya da sevilmekten umudum yok,
unutsam yeter.....
kalbini başkalarına kapatmışsın. yüreğinde bu kadar dolu dolu biri varken, başkası nasıl cesaret etsin o yüreğe girmeye? ben bile buradan o kadar hissediyorum ki ona duyduğun aşkı. açıyorum sayfanı, her gün yeni bir çığlık..her insan yeniden sever, taa ki unuttuğu vakit. dilerim bir gün tüm bunları unutturacak bir insan çıkar karşına. çok istiyorum senin mutlu olmanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?