Okunmaya Değer...

Ey Gönül!Bir sürü dostlarının yanında,elbet ki düşmanlarında olacak;Ama imtihan ya bu,onca düşmanın var iken seni dostun vuracak Hz.Mevlana....

Bana 'Kendini tanısaydın, bütün insanları tanırdın' diyorlar. Ben de onlara diyorum ki: 'Bütün insanları tanıyana dek kendimi tanıyamam.'

Halil Cibran

Hayatın bütün esrarını çözdüğün vakit ölümü arzularsın. Çünkü o da hayatın sırlarından biridir.

Halil Cibran

Kirli eller daha temiz.
Temiz elli kirli gönüllerden.
Ne dersiniz?
- Özdemir ASAF -

‎'' Yalan söylememek değil,
gerçeği gizlememek marifettir....''

Can Yücel

‎"Sonunda yalnız kalan aşktır.
Gün gelir herkes gider."

Murathan Mungan

Eğer birileri sizin hakkınızda kötü şeyler söylüyorsa,
Emin olun kendileri hakkında söyleyecekleri iyi şeyleri yoktur.

*Can Yüce

Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi,
Ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini ,
Ne zaman ki yanlızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,
İşte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya..

| Charles Bukowski |

Hayatın en hüzünlü anı,deli gibi sevdiğin insanın buna değmediğini gördüğün andır.Ve en büyük kaybın ona harcadığın zamandır.

- Paul Auster -

Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti. Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim.

Oğuz ATAY

"Sonsuza kadar mutlu yaşadılar, ama ayrı ayrı."

Casanova

“Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler…”

Hint Felsefesi

Seni affedemediğim için beni affet,
Çünkü aşktan daha önemlidir güvenmek...

Alıntı

Papatya Fallarının Her Zaman Tek Bir Sonucu Vardır; Elinize Bakarsanız Ve Size Kalan Tek Şeyin Bi Sap Olduğunu Görürsünüz.

Alfred Capus

Akıttığın göz yaşlarını silmek yerine,
Akmasına neden olanları sil hayatından..

|Gabriel García Márquez|

yumuşak başliysam kim demiş uysal koyunum kesmeye gelir ancak çekmeye gelmez boynum MEHMET AKİF ERSOY

AŞK'ın hiç bir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur.
Başlı başına bir dünyadır aşk.
Ya tam ortasındasındır ,merkezinde
yada dışındasındır,hasretinde..........

Elif ŞAFAK

Son düzenleme:
“Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir…”

Hint Felsefesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…