ben suan evli ve ogrenci biri olarak kesinlikle okul varken evlenmeyi tavsiye etmiyorum.
zor oluyor bence...
soyle ki,
okula git, derslere bir ton kafa patlat, sonra eve gel ortaligi toparla, biraz ev isi yap, yemek yap derken zaten gun bitiyor. aksama esimin eve gelecegi saatlerde ders calisman gerekirken bakiyorsun esin tv karsisinda uzanmis keyif catiyor, senin de canin cekiyor sen de esine katilip onunla beraber vakit gecirmek istiyorsun ama yok olmaz

cunku okunlunla ilgilenmek zorundasin.
belki esim ev islerine yardim etse daha kolay olabilirdi bu surec ama isi cok agir, ustelik sabahin korunde gidip aksam bitik bir halde geliyor ve bel problemi var. o yuzden ev isleri benim uzerimde, camasirlari beraber yikariz o kadar.
benim evliyken okumada en buyuk sorunum esimle istedigim zaman istedigim gibi vakit gecirememem.
surekli quizler, grup projeleri, vizeler, finaller, odevler vs. var ve benim hic zamanim yok.
gece ayni yatakta yatiyoruz bi de haftasonu disari cikiyoruz beraber bu yani.
onun disinda evde yalniz takiliyoruz maalesef cunku ben hep pc basinda stressli bir sekilde odev falan yapmaya calisiyor oluyorum

zaten dersi birakip esimin yanina gitsem esim ders calis ders calis diyip duruyor o da ayri.
soyle eve gelsem okuldan, yemegim hazir olsa, ev toplu olsa, ben biraz dinlenip ders calissam sonra da aksam kocisle vakit gecirsem cok super olacak ama nerdeeee :18:
annem lazim bunun gerceklesmesi icin