okuyabileniniz varsa baştan sona bir hayat bu dönüm noktasında lütfen okuyunn :(

kısa ve net sana rahat batıyor bu adamı hak etmiyosun niyemi adam sorun etmemiş sevmiş eşi yapmış seni ,emre denen müsvette seni canı çekince aramış sevdiğine kesinlikle inanmıyorum gönül eğlemiş boşta kaldıkça seni aramış sen eşinden ayrıl emreyle bi yaşa gör dünyanın kaç bucak olduğunu sen sanıyomusun irfandan ayrılınca emreyle evlenirim oda beni dünyanın en mutlu kadını yapar huyunu bırakırmı bi kere kardeşim dediği kızla sevlgi olmuş bide karaktersiz bizimde kardeş gibi arkadaşlarımız var ama hakikaten öyle ve seni saf buldum saflık mantığını kullanamamakla alakalı mantıklı düşünmüyosun yok aileme yakın olayım istiyorum ne yapacaksın kurmuşun yuvanı evine sahip çık aile ol ne yapacaksın elin züppesini yok aklım onda bilmem ne sen onu neden arıyosun biliyomusun çünkü fırlama ,çünkü seni reddetti egon sana izin vermiyon irfanla mutlu olman için eşine haksızlık ediyosun emin ol boşarsan mis gibi çocuğu kaparlar iki günde benden demesi:)

evet kaparlar benim eşim çok iyi bririsi ama işte benim bu yaşadığım pisikolojik skntılar bi destek almayı düşünüyorum haklsın belkide işte bazen umurumda değil bazen kendimi kötü berbattt hissediyorum ben canım fındık kabuğunun içnde

irfan bence hayatının şansı...
emre gibi bir adamla ne evlilik yürür ne başka bir şey..
geçmiş gitmiş artık eski sevgililerini düşünüpte evlliğine zarar verme...

Cok kirli sularda yuzuyorsun. Esinin yuzune bakip bunlari aklindan gecirebilmen cok uzucu. Yazik o adama. Sizi suclamak istemiyorum ama o bahsettigin adam bence seni sevmemis elinin altinda yedek dursun demis ve sen bu oyunlara gelmemelisin. Kocanin yuvanin kiymetini bil. Abla tavsiyesi.

hala daha gecmıısndekı pisliğin adınımı anıyorsun.ne aşkı arkadasım.evlenmışsın şanslıymışsınkı adam gbı adam cıkmış karsına.kurtarmış senı o pislikten.sen hala onla olsaydı dahamı ıyı olurdu dıyosun.nolurdu soylıyım adam senı hergıun boynuzlar sen ağlardın o gelırdı affederdın gene boynuzlardı.sert oldu ama oyle sen ınsanı olarak sevdıgın adamla evlenmışsın aşık olmadıgın ıçın şimdi gecmışı duşunuyrsun.ama ınan zaten o eskı ergenlık zamanlarımızda yasadıgımız ayagımızı yerden kesen hısler olmuyor artık. cunku buyuduk hıçbırımız kuçuk degılız hepımız aklı basındayız.sende aklını basına al cnm.o duydugun heyecanları unut. yuvana sana sahıp çıkan adama odaklan. o heyecanlar bırak gecmışınde kalsın. adam olsaydı bugun onla olurdun zaten gecmışınde kalmazdı.bence adını bıle anma o pisliğin

emre denen i.. sana sahip olup ortada bırakmış resmen bu çocuk bunlara rağmen kabullenmiş türkiye şartlarında kolay sindirilmiyor bunlar sende kalkım emre olsaydı bırak allah aşkına kafam karışık bilmem ne üç kuruş maaş alıp adamda pof poflayınca bi halt sanıyosunuz sert konuşacam çünkü çok kızıyorum böyle düşünmenize ne yapacak adam ya ,buda seni aldatsa eminim kıymetli olur

Sakın sakın çizginizi bozmayın Rabbım size ilk ilişkinizden sonra ne güzel bir evlilik bahşetmiş eşinizin kıymetini bilinn Aşık olmayabılırsınız ama yanında oldugunuzu hissettirin..Evet bekaret namus göstergesi değildir der çoğu insan ama erkeklerin %99 u bunu kaldıramaz sizi gerçekten seviyor ve kıymet veriyor ki yanınızda demekki..Rabbım yuvanızda huzuru daim eylesın ınsAllah..

irfan bence hayatının şansı...
Emre gibi bir adamla ne evlilik yürür ne başka bir şey..
Geçmiş gitmiş artık eski sevgililerini düşünüpte evlliğine zarar verme...

bence en net yorum budur..!

irfanla mutlu olmakta var. senin tutarsızlıgın katı davranman seni emreyi sacmaca düşünmene itio.
adamla evlenmişin. emreyle cinsel anlamda birleşmene ragmen. nice insanlar var. bunu hazmedemeyen.
daha neyin bocalamasını yaşıyosunuzki... mutlu olmak için sizde taşın altına elinizi koyun.
evlilik catısı altında ben bu adamı seviyorum ama onla mutlu degilim demek degildir...
mutlu olmak için sen ne yaptın. onu mutlu etmek için sen neyle karşısına cıktın.

4 yıllık bir ilişkim vardı imam nikahlıydım onla.adam aynı seninki gibi beni bıraktı gözüme baka baka beni terketti.bende sen gibi başkasıyla evlendim şu an 2 yıllık evliyim.diğeri gibi evet aşkın doruklarında değilim evet ölüp bitmiyorum diğeri gibi.ama onun yaptığı şerefsizlikleri düşününce neden daha önce eşim karşıma çıkmadı diyorum.arkadaşım şunu unutma bu evliliği bitirmek kolay.ama asla eski sevgilinle evlenemeyeceksin bunuda aklından çıkarma.ikincisi aileni ne kadar seversen sev o eve gidince dul olacaksın eskisi gibi olmayacak hiçbir şey.üçüncüsü bi başkasıyla evlensen bu evliliğini çok arayacaksın...kısacası sana tüm olacakları yazdım.karar senin..ama ben aynı şeyleri yaşadığım için sana şunu diyebilirm.kocana sarıl onda yeni şeyler keşfet.elini gözünü daha farklı hisset.ben eski sevgilimi unuttum.resmini bazen facede görüyorum evlenmiş çocuğu var.sadece diyorumki allah hakkımı bırakmasın..ve hamdediyorum böyle bir eşim olduğu için.ona çocuk vermek için uğraşıyorum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…