Benim de almaktan en cok memnun oldugum hediye kitaptir aslinda. Cok sevinirim birisi bana kitap hediye edince. Kiz dogumgunumde yaklasiyor. Hep istedigim bi kitap vardi, caktirmadan onu bizimkine nasil aldiririm hediye olarakCanım inan aynı derdi ben de yaşıyorum,
hatta geçen kitaplarıma bir göz atayım dedim,
arada tekrar tekrar okuduğum baş ucu kitaplarım vardı benim
onları mesela, aldım elime okurum bir ara diye,
nerdeeee? henüz 1. sayfa bile okumuş değilim.
Aslında azimle bu durumdan kurtulmamız gerekiyor.
Eşim bile fark etti, sen evlenmeden önce çok kitap okurdun diyo.
(Kitap okumayı sevdiğim için, buluştuğumuz zamanlarda
kitap hediye alırdı hep=)
Ah, maziye gittim şimdi..
Aynen sizin gibi dusunenler varmis. Sizinki yine bir cok kisinin begenmedigi bir kitapmis. Benimki best sellerutaniyorum resmen.
Yok yakin donem kitaplarindan pek okumadim ben. Cok azdir yani. Sikintim o degil yani.Üst üste kendini yazar zannedenlerin kitapçıklarına denk mi geldiniz acaba? Eline bilgisayar geçen yazıyor.
Yerli yazarlardan tek tük sevdiğim var, dizilerde olduğu gibi maalesef kitaplarda da yabancılara yöneliyorum.
Bir de okudukça okuyası geliyor insanın, çok okudum diye sıkılmak... bilemedim, zannetmiyorum.
Sıkılmakla ilgili olabilir belki.Bende. Ayni sayfayi iki kez okuyorum bazen.
Bende cocuklugumdan beri okuyordum. 3. Siniftayken roman okumaya basladim. Tum ogrenim hayatim boyunca inek bir ogrenciydim. Odaya tikilip saatlerce kitap okurdum. Geceleri uyumazdim. Benle cok dalga gecerlerdi hatta. Acaba cok okudugum icin mi sıkıldım diyorum bazen ama sanmiyorum.
Benim de almaktan en cok memnun oldugum hediye kitaptir aslinda. Cok sevinirim birisi bana kitap hediye edince. Kiz dogumgunumde yaklasiyor. Hep istedigim bi kitap vardi, caktirmadan onu bizimkine nasil aldiririm hediye olarakBelki okurum onu. Cok merak ediyorum cunku.
Ortaokul mu?Kitap okumuyorum orta okul mezunuyum ama kötü yazılardan bende çok rahatsız oluyorum elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum lapor ne ya
Kiz soyledim ya, Ferrarisini satan bilgene ki bende merak ettim şimdi:)
Wc deyken de kitap okuyorsun ha.. Valla utandim kendimden ya.Bu arada benim çantamda hep kitap bulunur. Yoldayken, bir şeyler beklerken kös kös telefon ekranına bakacağıma kitabımı okuyorum. Ayıptır söylemesi, banyoda da kitabım var, orada da okurum.
Benim okul derdim de yok. Acikogretim okuyorum ama cok calismiyorum derslere. Kitaplara soyle bi goz gezdirip oyle giriyorum sinavlara.Sıkılmakla ilgili olabilir belki.
Okul döneminde ders başına ortalama 800 900 sayfa okuyorum. Sonra üzerine yazı yazılmış tek bi cisim dahi görmek istemiyorum. Algılarım kapanıyor.
Stres ve yoğunluk da etkili olabilir.
Halid bin Velid'in hayati. Gerci benimkisi kitaba para vermeye kiyamaz. O kadar okumaktan uzak bir adam :)Haha aldır şekerim, ben de merak ettim kimin kitabı acaba?
Benim eşimde internet üzerinden okuyor artık =))
Doğum gününün yaklaşması güzel,
benimkine daha çok var.
Kiz soyledim ya, Ferrarisini satan bilge
Haaa evet bu yarim biraktigimdi. Su an okumaya calistigim Eylul. Klasiklerden herkesin begendigi bikitap ama bana anlatimi asiri derecede sıkıcı geldi.bu yarım bıraktığın değil miydi ?
şu an okumaya çalıştığın mı bu ?
geç oldu devreler yandı bende
Deney degil de, bu internet bizim irademizi aldi goturdu. Benim icin gecerli olan bu sanirim.Bu kadar insan okumakta problem yaşadığına göre, tesadüf olamaz. Acaba... üzerimizde deney mi yapıyorlar?
Aaa Eylül çok güzeldir ama.Haaa evet bu yarim biraktigimdi. Su an okumaya calistigim Eylul. Klasiklerden herkesin begendigi bikitap ama bana anlatimi asiri derecede sıkıcı geldi.
Su an 100. Sayfadayim. Ask daha baslamadi. Belki de o yuzden cok sıkıcı geliyor. Bi vadideki zambak, madam bowary degil ama bu kitap.Aaa Eylül çok güzeldir ama.Ben en mükemmel zamanda okumuştum, ergenken melankolimin zirve yaptığı yaşta.
O tarz seviyorsanız Uğultulu Tepeler ve Jane Eyre benim favorimdir.Su an 100. Sayfadayim. Ask daha baslamadi. Belki de o yuzden cok sıkıcı geliyor. Bi vadideki zambak, madam bowary degil ama bu kitap.
Aynı durum bende de var ya ben ki 600 sayfayı sabaha kadar bir solukta okuyan insandım haftada en kötü 2 kitap bitirirdim şimdi öldürseler okuyamıyorum benim ki hamilelikten sonra başladı. Odaklanamıyorum aklım hep başka şeylere kayıyor inşallah geçici bir durumdurSelam kizlar,
Aldatilma konularinin bu kadar yogun oldugu bir sirada, boyle bir konu actigim icin aslinda ne gerek vardi ki diyorum ama, dusundum de, kk kadinlari olarak bu aldatilma konularindan psikolojimiz cok etkilendi. (En azindan ben cok etkilendim) Bu konu biraz da kafa dagitma konusu gibi birsey olur belki bizim icin. Neyse, yine cok konustum.
Derdim şu ki, ben kitap okuyamiyorum uzun zamandir. Tam olarak evlendigimden beri. Eskiden kitapsiz duramayan ben, sabah basladigim kitabi, erktesi sabaha kadar araliksiz okuyan ben, simdi elime kitap alamiyorum.
Neden boyle oldum hic anlamiyorum. Eskiden sorunlarimi kitap okurken tamamen unuturdum. Simdi kitabi elime aliyorum, daha ilk sayfanin yarisinda bir bakiyorum ki, ooo kafam nerelere gitmis. Kitap elimde oylece duruyor. Bi turlu kendimi kitaba veremiyorum.
Inanir misiniz 5 ay once bi kitaba basladim, daha 100. sayfadayimKitap kurtlari bana kizacak ama, durum bu vallahi.
Bir kitap konusu bile bu kadar uzattigim icin, bravo bana deyip, benim gibi olup da sonradan duzelen biri var mi diyerek sonlandiriyorum konumu. (Oh şükür)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?