Okuyamıyorum :(

Benim de almaktan en cok memnun oldugum hediye kitaptir aslinda. Cok sevinirim birisi bana kitap hediye edince. Kiz dogumgunumde yaklasiyor. Hep istedigim bi kitap vardi, caktirmadan onu bizimkine nasil aldiririm hediye olarak Belki okurum onu. Cok merak ediyorum cunku.

Bu arada benim çantamda hep kitap bulunur. Yoldayken, bir şeyler beklerken kös kös telefon ekranına bakacağıma kitabımı okuyorum. Ayıptır söylemesi, banyoda da kitabım var, orada da okurum.

2-3 yildir ayni durumdayim. Erken yaşta ağır kitaplarla baslamaya bagliyorum ben.
Simdi de wiki,eksi,haber siteleri ve kk derken yine zaman kalmiyor. Ya da kaliyor ama eğlenceli gelmiyor.
Allah'tan sosyal hesap kullanmiyorum
Kırmızı başlıklı kız falan alıp sıfırdan okuma kampanyası duzenleyecegim kendime

Yok yakin donem kitaplarindan pek okumadim ben. Cok azdir yani. Sikintim o degil yani.
Birde okudugumu hatirlamak gibi bir sorunum da var. Kitaplarin adlarini bile unutmus durumdayim. Balik hafizali oldum nedense. Bu internet beyin hucrelerimi oldurdu benim ya off.

Ben de eskisi kadar okuyamiyorum. Bu ara yeniden başladım okumaya. Zorluyorum kendimi, çünkü okumak istiyorum ama aklım sürekli başka şeylere kayıyor, kafam çok dolu. Hayat kaygım arttıkça kitaplar beni oyalayamaz oldu.

Sıkılmakla ilgili olabilir belki.

Okul döneminde ders başına ortalama 800 900 sayfa okuyorum. Sonra üzerine yazı yazılmış tek bi cisim dahi görmek istemiyorum. Algılarım kapanıyor.

Stres ve yoğunluk da etkili olabilir.

Haha aldır şekerim, ben de merak ettim kimin kitabı acaba?
Benim eşimde internet üzerinden okuyor artık =))
Doğum gününün yaklaşması güzel,
benimkine daha çok var.

ne ki bende merak ettim şimdi:)
Kiz soyledim ya, Ferrarisini satan bilge

Bu arada benim çantamda hep kitap bulunur. Yoldayken, bir şeyler beklerken kös kös telefon ekranına bakacağıma kitabımı okuyorum. Ayıptır söylemesi, banyoda da kitabım var, orada da okurum.
Wc deyken de kitap okuyorsun ha.. Valla utandim kendimden ya.

Benim okul derdim de yok. Acikogretim okuyorum ama cok calismiyorum derslere. Kitaplara soyle bi goz gezdirip oyle giriyorum sinavlara.
Isi ve okulu geregi cok okumak zorunda olanlarin boyle bir durumda olmasi normaldir, ama benimki normal degil.

Haha aldır şekerim, ben de merak ettim kimin kitabı acaba?
Benim eşimde internet üzerinden okuyor artık =))
Doğum gününün yaklaşması güzel,
benimkine daha çok var.
Halid bin Velid'in hayati. Gerci benimkisi kitaba para vermeye kiyamaz. O kadar okumaktan uzak bir adam :)

Bu kadar insan okumakta problem yaşadığına göre, tesadüf olamaz. Acaba... üzerimizde deney mi yapıyorlar?

bu yarım bıraktığın değil miydi ?
şu an okumaya çalıştığın mı bu ?
geç oldu devreler yandı bende
Haaa evet bu yarim biraktigimdi. Su an okumaya calistigim Eylul. Klasiklerden herkesin begendigi bikitap ama bana anlatimi asiri derecede sıkıcı geldi.

Haaa evet bu yarim biraktigimdi. Su an okumaya calistigim Eylul. Klasiklerden herkesin begendigi bikitap ama bana anlatimi asiri derecede sıkıcı geldi.
Aaa Eylül çok güzeldir ama. Ben en mükemmel zamanda okumuştum, ergenken melankolimin zirve yaptığı yaşta.

Aaa Eylül çok güzeldir ama. Ben en mükemmel zamanda okumuştum, ergenken melankolimin zirve yaptığı yaşta.
Su an 100. Sayfadayim. Ask daha baslamadi. Belki de o yuzden cok sıkıcı geliyor. Bi vadideki zambak, madam bowary degil ama bu kitap.

Aynı durum bende de var ya ben ki 600 sayfayı sabaha kadar bir solukta okuyan insandım haftada en kötü 2 kitap bitirirdim şimdi öldürseler okuyamıyorum benim ki hamilelikten sonra başladı. Odaklanamıyorum aklım hep başka şeylere kayıyor inşallah geçici bir durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…