Okuyan kızlar o...... Olurlar

direk yüzüne diyecektiniz ben orospu muyum diye .

senin mesajının son kısmını okuyunca aklıma şu türkü geldi ;
" Halimeyi samanlıkta bastılar,
şalvarını gül dalına astılar"

ahahaha kadın tam bi salak ya kompleksli olduğunu bu kadar belli etme bari ya he okuduk die hepimiz o... olduk deseydin canım içine dert olmasın cevap vermedim die zaten zırt pırt görüşmek zorunda kalacağın bi insan değil o gelince kayınvalidenden müsaade isteyip kalkarsın gene laf vurursa gayet uygun bi uslupla okuyan kızlara yaptığınız yorumlara bakılırsa yeğeninizin okumuş eşiyle aynı ortamda bulunmak istemezsiniz die düşünüorum dersin

okumayanlar da f..hişe deseydiniz siz de.

evde oturanlar da ...... oluyor deseydin.
hadsiz.
cahile laf anlatılmaz diye boşa demiyorlar.

o zaman okumayanlarda o.. çocugu deseydın..

Yerinde olsam ben üniversite mezunu o... görmedim, otobanlarda gezenlerin ne mezunu olduğunu ya da mezun olduğu bir okul var mı araştırın derdim
Sonra onlar düşünsün bu şimdi bize mi laf soktu diye.

Şu yorumlarınızla okumayan insanlara o... diyerek genelleme yapıyorsunuz. o haladan ne farkınız kaldı?

Konu sahibi keşke sessiz kalmasaydınız hadsiz, kıskançlık olduğu çok açık ama haddini bildirmeliydiniz.

Şu yorumlarınızla okumayan insanlara o... diyerek genelleme yapıyorsunuz. o haladan ne farkınız kaldı?

o msjla alıntıladıgınız herkes , o halaya o cevabı vermeyecek zekaya sahıpler..
arkasından konusulmus ! sinir harbıyle agızdan cıkan sozler olabılır mı acaba ? resmen polemık cıkarmak olmus amac..
o alıntıdakılerın aılesı cevresındekı herkes akademik karıyere sahıp insanlar mı.. okuyup gecseydınız keşke!

polemik çıkarmak gibi bir düşüncem yok, yaptığınız genellemenin çirkinliğinden bahsediyorum tıpkı o halanın yaptığının çirkin olması gibi.

Bende hayat kadınlığı yüksek okulu okuyorum zaten de denilebilir...

Daha önce dediğim gibi üni.de eskortluk yapanlar var ya gezer tozaım parasını yerim diyende çok

Ama burada asıl konu korkuları bu kişilerin bunlar okumuş gelişmiş kadın sevmezler istemezler de. Çünki istedikleri gibi köleye çeviremezler sabah akşam döverim yerin de oturur diyemezler kültürlü kendini bilen kadın haklarını bilen kadın ağır gelir bunlara o yüzden direk okumasın evde otursun tam otomatik ev kadını olsun derdindeler. Bu zihniyetler için okumuş kadın kadar tehlikelisi yoktur

Saçmalamışsın resmen sülalemdeki kadınların yarısı ilkokul mezunu ya da onu bile okuyamamış.

O...luk yapan kadınları buna iten şey işsizlik, hayat şartları, parasızlık. Okuyan işi olan parası olan (istisnalar hariç) bunu yapmaz. Doktor, mühendis, avukat o... da vardır ama ne kadar. Her okumayan o... dur ile, o...luk yapanların çoğu okuyamamış hayat sillesi yemiş kadınlardır arasındaki farkı kavrarsanız seviniriz.

Üslubunuza dikkat edin önce, benim yazdığımı doğru anladınız mı acaba, ben ne olduğunun farkındayım, azarlar gibi konuşma hakkını kim veriyor size

Üslubunuza dikkat edin önce, benim yazdığımı doğru anladınız mı acaba, ben ne olduğunun farkındayım, azarlar gibi konuşma hakkını kim veriyor size

Sen bize okumayan insanları yaftalamakla suçlarken düşünecektin. Burada okumayan nice kadın var bizim onlara böyle adice bir şey yaftalamak ne haddimize? Koca site bizi anlamadı bir sen anladın hemen lafı yapıştırdın di mi? Okumamış insanlara genelleme yapıp o... diyoruz diye. Bu söylediğin burada bizi bu insanlara karşı zan altında bırakmak, nifak sokmak. Saçmalama lafı üslup olarak kötü ama senin ima ettiğin değil.

Burada her yazdığımızı kompozisyon şeklinde açmaya gerek yok, senin anladığın gibi anlayan varsa affola ama orada okumayan o... dur gibi bir mana çıkarmak için cidden paragrafı cımbızlamış olmak gerek...

Düşünerek yazdım hiç merak etmeyin hala azarlar tarzda yazıyorsunuz, bir konuya yorum yapmadan önce bütün mesajları okurum cımbızlamak gibi bir amacım yok hanımefendi.

Genelleme yapmadığınızı söylüyorsanız sorun yok neden uzatıyorsunuz, tenkit edilmek hoşunuza gitmedi mi.

Polemik gibi bir amacım yok rahatsız olduğum konuyu belirttim buna da hakkım var, konu sahibinin konusunu sabote etmek istemiyorum.

İyi günler.

Okumak kolaysa kolayi secip okusalarmis..
Hiiiic muhattap olmayin kvniz bile takma kizim demis..
Ne takicaksiniz..

Sadece asla aklımdan geçmeyen ve geçmeyecek birşeyin tarafıma mal edilmesinden hoşlanmadım. Birisi beni haksız yere tenkit edince de çıldırıyorum bu da benim üslubum.

Size de iyi günler.

Sadece asla aklımdan geçmeyen ve geçmeyecek birşeyin tarafıma mal edilmesinden hoşlanmadım. Birisi beni haksız yere tenkit edince de çıldırıyorum bu da benim üslubum.

Size de iyi günler.
Haksızlık yapmaktan korkarım hanımefendi, hakka girmekten, ben okurken öyle anladım ve rahatsız oldum rahatsızlığımı belirttim sadece, tıpkı konu sahibine söylenenden rahatsız olduğum gibi.

Siz zaten öyle demek istememişsiniz açıklama için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…