Okuyan kızlar o...... Olurlar

Okuyanlar derse çalıştırır aklını. Hangi erkeğe nasıl o.. yapayım değildir düşünceleri. Zaten öyle bir düşünceleri olsa mezun olamazlar. Benim bildiğim o... diplomaları yoktur.

Terbiyesizlik yapmış. Bence görüsmenizi kesin. Şuan siz haklı pozisyondasiniz. Eğer affederseniz, nerede duracagini iyice bilmez ve size daha fazla zarar verir. Birde üste çıkar. Aslında bu konuşmayla kadın seviyesinin yerlerde süründügünü göstermis. Kızmamak gerekir, sadece sonsuz acımak lazım...

Bu insanlar cahilligin disinda, birde cok ahlaksiz. Hala'ya özellikle bu lafim.
Resmen sizi, beni ve tüm okuyanlar o... yapmis.
Bir insandaki assaglik kompleksinin o kisiye yaptirmayacagi sey yoktur.
Allah yardimcilari olsun, onlar gibi olmak cok zor. Allah islah etsin.
Keske cevabini verseydiniz. Hatta direkt sorsaydiniz, ben o... muyum o halde ne alakasi var diye.
Bundan sonra sizin yerinizden olsam muhattap olmazdim.

ben bu düşüncenin şehir efsanesi olduğunu sanırdım diye kahkahayı bassaydınız :))) güle güle sinir ederdiniz ne güzel olurdu :))

aşağılık kompleksi, terbiyesizlik, cahillik. ne diyeyim ki iyi ki çatışmamışsınız cahille tartışılmaz. okumuş, okuyan, okuyacak tüm kadınların hakkına girmiş resmen. çok cahilce bir bakış açısı. kınamıyorum ama yazık üzüldüm.

Hala dediğiniz kadın kendi kalitesini göstermiş artık biliyorsunuz ,
cahille sohbete dalmazsın birdaha

Eklem bacaklı yumuşakçalar. Lafa bak yaaa sensin o pis kelime. İğrenç yaratıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…