Burayi kizlarda cok takip ediyor. Allah rizasi icin mesleksiz Evlenmeyin. Meslek sahibi olmak is bulmanizi kolaylastirir. 2 cocugum var ev kira esimle ne evlilik hayatimiz bitme noktasında birbirimize sevgimiz bitti ozellikle esim ilgisizligi beni sogutttu ve cinsel hayatimizda sifir.8 yillik evlilik tukendi bitti. Simdi beni asil düşündüren bosandiktan sonrasi kucugu 4 yasinda. Esimde siddet yok ama ofke kontrol edemiyor cocuklarda bende cok yiprandik ben napayim anne baba yok calisirim ama gecinebilirmiyim ne zor meslek sahibi olamamak cocuklari calisirsam nasil kime biralcam evli kalmak ta istemiyorum cok mu sey istiyorum gordugumde bile sinirlerim bozuluyor bosansam cocuklarimi dusunmuyor gibimi olurum bencillikmi yapmış olurum. Ayni evde de olmuyor be kizlar valla 28 yasindayim ama 50 gibi hissediyorum hic mi hic ilgisi yok odun gibi napicagmi sasirdim. Cocuklarin icin dayan diyorlar ama yaşayan bilir bende bekarken cok mana bulurdum bosananlara ama gormek dahi istemedigin birinle ayni evde olmak cok kotu. Ayaklarımın ustunde durabilirmiyim bir kadin olarak yardim edin