öküz doğum günümü hatırlamadı

ya ne gerek vat antin kuntin şeylere.. duygusömürüsü mesaj bilmemne falan.. Tabiki de özür dileyecek ve sen de tabiki de affedeceksin yani sonuç belli..

kendi kendini yiyip duracağına bu üzüntünü ona söyle özürünü dilesin kutlasın doğum gününü kapansın olay. Birilerinin kafasına illa birşeyi sokmak için ders vermek gerekmiyor itici de olabiliyor yani.. İnsan gibi söyle üzüldüm kutlamadın de, emin ol aklında kalacaktır ve bir daha tekrarlamayacaktır.. yani sevdiğini varsayarak yazıyorum bunu çünkü insan sevdiğinin kendisi yüzünden üzülmesini istemez..

satranç oyunu değil ilişkiler strateji kurmaya gerek yok, açık ve net ol yeterli.

üzülüyor insan tabi bende çok kötü olmuştum
zaten çıkana kadar yapmadıkları romantiklik kalmaz sonra böyle olur

aynen yaa bi aralar bu öküz her ayın 7sinde bana çiçek alırdı bilmemkaçıncı ayımız kutlu olsun diye. sonradan değişti bu çok değişti

güzel diyosunuzda ben söyledikten sonra kutlasa ne kutlamasa ne. tabiki affetcem tabiki kapancak bu olay ama üzüldüm yani hakkaten tarif edemiyorum içinde bulunduğum duyguyu

aynen yaa bi aralar bu öküz her ayın 7sinde bana çiçek alırdı bilmemkaçıncı ayımız kutlu olsun diye. sonradan değişti bu çok değişti

aa bizimde ayın 7si aydönümü olarak ilk 1 yıl hep kutladı 8.ayımızda 8 tane gül aldı ancak 2.yıldönümüzü unutmuştu
kendini çook hırpalayıp zırıl zırıl falan ağlama canm belkide bugün ayın kaçı onu bile bilmiyordur

valla kaçıncı ayımızdı hatırlamıyorum bana da topluca bi gül gelmişti öyle sonra bitti romantizm aynen dediğin gibi

valla kaçıncı ayımızdı hatırlamıyorum bana da topluca bi gül gelmişti öyle sonra bitti romantizm aynen dediğin gibi

canım bnun için kavga etme boşa ağlama bak hep tecrübe bunlar
güzel bir dille üzüldüğünü anlat o zaten seviyosa gönlünü almaya çalışacaktır

şimdi çıkcam da mutlaka yazarım buraya kızlar. sağolun destekleriniz için seviyorum sizi kk

unuttuysa hatırlat, bakalım nasıl bir tepki verecek? bir de benim aklıma takılan bir şey daha var, benim çevremde de gece 12de doğumgünü kutlayanlar var. bana hep garip gelmiştir, kim başlattı bu gece 12de kutlama meselesini :44:

güzel diyosunuzda ben söyledikten sonra kutlasa ne kutlamasa ne. tabiki affetcem tabiki kapancak bu olay ama üzüldüm yani hakkaten tarif edemiyorum içinde bulunduğum duyguyu

canım ne diyim o zaman ona yok buna yok.. üzül dur o zaman..

tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok..

unutmasa iyi olurmuş ama unutmuş işte kafası dalgındır işleri yogundur doğum gününü unuttu diye insan sevgilisine öküz dermi cok ayıp

dediğiniz mantıklı aslında. sizinkide daha kötü ya 3 yılda 3 kere bi de ben bu konuyu uzatırsam abarttın der valla abartılmıycak gibi mi ama

abarttın der evet banada demişti..bence abartan kendisi..teknolojinin geliştiği cep telefonu bilgisayar internet falan bulunan bir dünyada sevgilinin doğumgününü "unutmak" kadar anlamsız bir bahane olamaz..

Doğum günün kutlu olsun nice senelere :) . bu arada erkek arkaaşının yaptığı çok ayıpp sakın söyleme gece 12 den sonra ara söyle ... çarp suratınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…