pazar günü nişanlıma bizim köylünün düğünü var gelirmisin dedim tamam dedi akşamında ne zaman geliceksin dedim ben gelmesem olmuyormu illa şartmı gelmem eee dedim gelicem dedin bende anneme söyledim geliceni nasıl kızıyor neden söylüyorsun belki aksilik çıkar gelemem vs vs bende dedim niye heyheyleniyorsunki ne var bunda anneme söylemem neden seni rahatsız ettiki yok işte gelse bile 5-10 dk dururmuş sonra kalkarmış girdikmi birbirimize ama ne zaman bi yerlere çağırsam hep bir bahane üretiyor ama o beni yada ailesi çağırınca aman ayıp olmasın diye gidiyorum peki gelme dedim tamam gelmem dedi çat kapadık o keyiflede ancak 1 saat durabildim düğünde sonra eve geldim bi süre sonra bana mesaj atmış evdemisin diye bende cevap vermedim hala da dönüş yapmadım ondan da ses yok artık napıcamı bilmiyorum annem de sıkılmaya başladı bu durumdan yok nasıl nişanlısınız hiç bize gelmiyor damatmı sevgilinmi belli değil sizce ne yapmalıyım sessizliğimi devam ettiriyimi yoksa ne yapayım otur konuş diye bir örnek vermeyin çok denedim ama olmuyor bi süre gidiyor sonra yine bildiğin öküz oluyor çok kırıldım bu sefer her defasında aileme mahçup düşüyorum düşüncelerinizi bekliyorum kızlar