Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma korkma boşamazben tecrübeliyim bu konuda. Biz sevgiliyken bi küserdik inadımız inat 15 gün falan konuşmadığımız olurdu. ama bunlar nadir oluyor, patlama noktasına geldiğimde oluyordu :) şimdi de böyle arayıp sormasak küssek, ikimizden biri illa ki alttan alacak ama inan ki bu küslüklerden sonra alttan alan kazanıyor hep. Çünkü bak ben alttan aldım sen yapmıyorsun diyebilmek bile seslerini çıkarmamalarında acayip etkili. Aramamaya devam et bence, özlesin biraz, burnu sürtsün..
Benim nişanlımın dünyada tek olduğunu düşünürdüm bu huylarından dolayı, yalnız değilmişim içim rahatladı valla ya![]()
![]()
hahahaha deli kız bende sevindim tek olmadığım için, artık o haklı olsun ben haksız olayımaramıcm zaten o ararsada naparım onuda bilmiyorum insan hiçmi merak etmez ne oldu ne bitti diye yeter bu sefer anlasın ne kadar ciddi olduğumu hep alttan alan ben oldum
![]()
Canım ben de nişanlıyım anlıyorum halinden, sen de aynı şeyleri yaşıyosun nişanlınla sen de yeni bir aileye giriyorsun senin de çekindiğin yerler oluyor ama sen onun gibi gelmesem etmesem diyor musun? Biz bayanız ya daha rahat alışıyoruz gibi algılanıyor ama sen de bu evin evladı olacaksan bir yerden başlaman lazım erteleyerek nereye kadar giderki.. Uyarmadan yapsan negüzel olur ama hadi uyarınca bari yap hee öyle mi bak uyardığın iyi oldu dese bari... Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı ne ise olsun inşaallah.
meraktan çatlıyordur emin ol :))) Hele ki daha önce böyle bir şey yapmadıysan arayıp sormamak gibi daha da meraklanıyordur bence![]()
Bir kadinin kavga etmesinden soylenmesinden degil susmasindan korkacaksin derler en iyisi tavrini belli edip tepkisiz kalmak yapabilene ne mutlu..
aynen arkadaşa katılıyorum susmak insanı deli ediyor, kendimden biliyorum. Sustuğu zaman deli oluyorum yani :)
ama kestirp atmamalısın sende, tamam sessiz kal da ayrılmak isterse falan bir inat yüzünden olmasın. Dengeleri iyi kurmak gerek canım
o ayrı canım bi inat için ayrılık olmaz tabiikide ama bizimki şuanda farklı boyutu aldı o istiyorki onun dediği olsun ben söylerim ama onun işine gelirse olacak ondan dolayı sessiz kalıp kırılgığımı göstermek istiyorum ben bunu yaparken o eğer eee yeter uğraşamam der kestrip atarsa ozaman bişey diyemem demek istiyorum canım
anladım canım, sonucu merakla bekliyorum ben o zaman :)
2 ihtimal var başka ihtimalde vermiyorum..
ya çok utangaç
ya da seni sevmiyor
umarım kırılmazsın bana
Arkadaşım son durumun nedir?
canım inan bende hiç bişey anlamadım son durum ne görüşüyormuyuz evet aramızdaki sorunlara ne oldu onuda bilmiyorum öyle devam ediyor, bi ara ayrılıyorduk neredeyse ama sonradan toparladık, bilmiyorumki benmi çok şey istiyorum omu hiç bişey istemiyor diye düşünüp duruyorum, daha dün akşam konuştum ilgisizliğin beni öldürücek diye oda her zamanki gibi işler yoğun evlenince böylemi olucak dediğimde tabikide hayır böyle olmayacak ne kadarı doğru artık bilemiyorum inanki :26: