öküz işte en sonunda tepem atacak !

korkma korkma boşamaz :D ben tecrübeliyim bu konuda. Biz sevgiliyken bi küserdik inadımız inat 15 gün falan konuşmadığımız olurdu. ama bunlar nadir oluyor, patlama noktasına geldiğimde oluyordu :) şimdi de böyle arayıp sormasak küssek, ikimizden biri illa ki alttan alacak ama inan ki bu küslüklerden sonra alttan alan kazanıyor hep. Çünkü bak ben alttan aldım sen yapmıyorsun diyebilmek bile seslerini çıkarmamalarında acayip etkili. Aramamaya devam et bence, özlesin biraz, burnu sürtsün..
Benim nişanlımın dünyada tek olduğunu düşünürdüm bu huylarından dolayı, yalnız değilmişim içim rahatladı valla ya :D :16::16:

hahahaha deli kız bende sevindim tek olmadığım için, artık o haklı olsun ben haksız olayım :34: aramıcm zaten o ararsada naparım onuda bilmiyorum insan hiçmi merak etmez ne oldu ne bitti diye yeter bu sefer anlasın ne kadar ciddi olduğumu hep alttan alan ben oldum :10:

Canım ben de nişanlıyım anlıyorum halinden, sen de aynı şeyleri yaşıyosun nişanlınla sen de yeni bir aileye giriyorsun senin de çekindiğin yerler oluyor ama sen onun gibi gelmesem etmesem diyor musun? Biz bayanız ya daha rahat alışıyoruz gibi algılanıyor ama sen de bu evin evladı olacaksan bir yerden başlaman lazım erteleyerek nereye kadar giderki.. Uyarmadan yapsan negüzel olur ama hadi uyarınca bari yap hee öyle mi bak uyardığın iyi oldu dese bari... Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı ne ise olsun inşaallah.

hahahaha deli kız bende sevindim tek olmadığım için, artık o haklı olsun ben haksız olayım :34: aramıcm zaten o ararsada naparım onuda bilmiyorum insan hiçmi merak etmez ne oldu ne bitti diye yeter bu sefer anlasın ne kadar ciddi olduğumu hep alttan alan ben oldum :10:

meraktan çatlıyordur emin ol :))) Hele ki daha önce böyle bir şey yapmadıysan arayıp sormamak gibi daha da meraklanıyordur bence :52:

Canım ben de nişanlıyım anlıyorum halinden, sen de aynı şeyleri yaşıyosun nişanlınla sen de yeni bir aileye giriyorsun senin de çekindiğin yerler oluyor ama sen onun gibi gelmesem etmesem diyor musun? Biz bayanız ya daha rahat alışıyoruz gibi algılanıyor ama sen de bu evin evladı olacaksan bir yerden başlaman lazım erteleyerek nereye kadar giderki.. Uyarmadan yapsan negüzel olur ama hadi uyarınca bari yap hee öyle mi bak uyardığın iyi oldu dese bari... Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı ne ise olsun inşaallah.

hayır canım demiyorum çok çok nadirdir gitmediğim yerler, bi çok kez uyardım söyledim kaç kez hemde amin canım bakalım beklemedeyim :41:

meraktan çatlıyordur emin ol :))) Hele ki daha önce böyle bir şey yapmadıysan arayıp sormamak gibi daha da meraklanıyordur bence :52:

Öylemi diyorsun evet daha önce yapmadım bu şekilde bi kere olmuştu tartışmamız ama ertesi gün aramıştı hemen ama bu sefer onunda sesi çıkmıyor artık merak ediyordur yoksa aman naparsa yapsın ohh be mi diyordur bilmiyorum inanki :50:

Bir kadinin kavga etmesinden soylenmesinden degil susmasindan korkacaksin derler en iyisi tavrini belli edip tepkisiz kalmak yapabilene ne mutlu..

aynen arkadaşa katılıyorum susmak insanı deli ediyor, kendimden biliyorum. Sustuğu zaman deli oluyorum yani :)

Bir kadinin kavga etmesinden soylenmesinden degil susmasindan korkacaksin derler en iyisi tavrini belli edip tepkisiz kalmak yapabilene ne mutlu..

valla canım 2,5 gündür aramıyorum bi kere mesaj attı cevap vermedim daha da ses yok şuan için beceriyorum ama ilerleyen saatte ne olur bilemiyorum

aynen arkadaşa katılıyorum susmak insanı deli ediyor, kendimden biliyorum. Sustuğu zaman deli oluyorum yani :)

genelde o iyi becerir susmayı deli eder sessizliği varya ama bu sefer iş galiba inada bindi kötü bişey ama anlasın istiyorum hee bu durumda ayrılmak isterse yada sessiz kalır kendince bitsin derse yapcak bişey kalmıyor

ama kestirp atmamalısın sende, tamam sessiz kal da ayrılmak isterse falan bir inat yüzünden olmasın. Dengeleri iyi kurmak gerek canım

ama kestirp atmamalısın sende, tamam sessiz kal da ayrılmak isterse falan bir inat yüzünden olmasın. Dengeleri iyi kurmak gerek canım

o ayrı canım bi inat için ayrılık olmaz tabiikide ama bizimki şuanda farklı boyutu aldı o istiyorki onun dediği olsun ben söylerim ama onun işine gelirse olacak ondan dolayı sessiz kalıp kırılgığımı göstermek istiyorum ben bunu yaparken o eğer eee yeter uğraşamam der kestrip atarsa ozaman bişey diyemem demek istiyorum canım

o ayrı canım bi inat için ayrılık olmaz tabiikide ama bizimki şuanda farklı boyutu aldı o istiyorki onun dediği olsun ben söylerim ama onun işine gelirse olacak ondan dolayı sessiz kalıp kırılgığımı göstermek istiyorum ben bunu yaparken o eğer eee yeter uğraşamam der kestrip atarsa ozaman bişey diyemem demek istiyorum canım

anladım canım, sonucu merakla bekliyorum ben o zaman :)

anladım canım, sonucu merakla bekliyorum ben o zaman :)

inan bende çok merak ediyorum ne olacak diye belirsizlik çok kötü bişey bende öyle alışkanlık yaptıki sesini duymasam hırçınlaşıyordum ama şuanda şaşırıyorum kendime nasıl durabiliyorum diye :ssz: gerçi içim daralmaya başladı hani sanki 10 gün olmuş konuşmayalı o şekildeyim anlıcan :5:

Arkadaşım son durumun nedir?

canım inan bende hiç bişey anlamadım son durum ne görüşüyormuyuz evet aramızdaki sorunlara ne oldu onuda bilmiyorum öyle devam ediyor, bi ara ayrılıyorduk neredeyse ama sonradan toparladık, bilmiyorumki benmi çok şey istiyorum omu hiç bişey istemiyor diye düşünüp duruyorum, daha dün akşam konuştum ilgisizliğin beni öldürücek diye oda her zamanki gibi işler yoğun evlenince böylemi olucak dediğimde tabikide hayır böyle olmayacak ne kadarı doğru artık bilemiyorum inanki :26:

canım inan bende hiç bişey anlamadım son durum ne görüşüyormuyuz evet aramızdaki sorunlara ne oldu onuda bilmiyorum öyle devam ediyor, bi ara ayrılıyorduk neredeyse ama sonradan toparladık, bilmiyorumki benmi çok şey istiyorum omu hiç bişey istemiyor diye düşünüp duruyorum, daha dün akşam konuştum ilgisizliğin beni öldürücek diye oda her zamanki gibi işler yoğun evlenince böylemi olucak dediğimde tabikide hayır böyle olmayacak ne kadarı doğru artık bilemiyorum inanki :26:

Bu kez de biz ayrılmak üzereyiz :) sürekli sorun yaşıyormuşuz artık çok sıkılmış, ben onun herşeyinden şikayet ediyoröuşum işini arkadaşlarını yemesini içmesini sorun ediyormuşum.. ben neymişim böyle. bende şimdiden sıkıldıysann evlenince seni boğarım, seni bu kadar mutsuz etmeye hakkım yok bitsin gitsin dedim... Sonumuz hayrola:50:

Back
X