Bu kez de biz ayrılmak üzereyiz :) sürekli sorun yaşıyormuşuz artık çok sıkılmış, ben onun herşeyinden şikayet ediyoröuşum işini arkadaşlarını yemesini içmesini sorun ediyormuşum.. ben neymişim böyle. bende şimdiden sıkıldıysann evlenince seni boğarım, seni bu kadar mutsuz etmeye hakkım yok bitsin gitsin dedim... Sonumuz hayrola![]()
inan sizde kendimizi gördüm benimkide aynısı bana diyor çok sıkıyorsun bu kadar huzursuzluk yapma bi ara konuştuğumuzda banada ayrılıkla ilgili bişeyler dedi ama konuşa konuşa toparladık en son dün akşam tartıştık ufaktan sürekli sorular soruyorsun yoruyorsun dedi bende sorucam tabikide kafamda soru işaretleri varsa dedim oda madem soru işaretleri var ozaman git dedi bende çok istiyorsan giderim sorun değil dedim istiyorsan giderim diye tekrarladım yok işte herşey problem yapıyormuşum kendimide onuda üzüyormuşum ya dedim benim istediğim ilgi başka bişey değil sıkıldım işlerinden iş arkadaşlarından müşterilerinden eğer onlar benden önce geliyorsa tabikide problem olur dedim ne alaka işim gereği ilgilenmek zorundayım diyor neymiş efendim ben bu kadar sorun yapmasam konuşmasam belki daha iyi olacakmış bende dedimki eğer insanın içinde varsa bişeyleri beklemez yapar aman vs vs diye diye konuştuk işte güya sabah beni arıcaktı hala arıcak akşam 10da arar artık dişlerimi sıkar hale geldim artık