Biliyorum hata etmişim. O an şaşkınlıktan sinirden belki. Ama bu kadar kırıcı olmaya gerek yok. Sanki adamı ayartmaya çalışmışım gibi ya da basit kızmışım gibi yazılmış. Dediğim gibi yanlış cevap verdim kendimce haddini bildirdim ama öyle etki yapmamış onda. Bu kadar üstüme gelinmesine gerek yokpatronunuz seviyesiz ama sizde de var hata.
Üslubunuzdan hoşlanmıyorum. İşten ayrılma kararı aldım paramı alabilirmiyim diyeceksin net.Kendimce terledim işte ama yanlış olmuş. Şimdi olsa tabiki başka bir şey söylerdim. Parayı istiyorum ama gidip almak istemiyorum. Belki hukuki bir yol vardır diye konu açmıştım. Bazısıda profesyonelce değil açıp konuşsaydın demiş. Konuşup sapıklık yaptın bıraktım mı dicektim
Valla profesyonelliği kalmamışki işin..Kendimce terledim işte ama yanlış olmuş. Şimdi olsa tabiki başka bir şey söylerdim. Parayı istiyorum ama gidip almak istemiyorum. Belki hukuki bir yol vardır diye konu açmıştım. Bazısıda profesyonelce değil açıp konuşsaydın demiş. Konuşup sapıklık yaptın bıraktım mı dicektim
Kendimce terledim işte ama yanlış olmuş. Şimdi olsa tabiki başka bir şey söylerdim. Parayı istiyorum ama gidip almak istemiyorum. Belki hukuki bir yol vardır diye konu açmıştım. Bazısıda profesyonelce değil açıp konuşsaydın demiş. Konuşup sapıklık yaptın bıraktım mı dicektim
Zihniyetinizde boğulun inşallah!!!İnsan patronuyla nasıl böyle muhabbetlere dahil olabilir? Suç sizde demekki adama o kadar çok samimiyetle yaklaşmışsınız ki o da bunları söylemekle hiç çekinmemiş.
Öyle yapıcam. Tşk ederimhayır arayın sizinle çalışmak istemiyorum diyin..
hesap numarası verin maaşınızı oraya yatırsın
Ne anladı bilmiyorum ama ben belki haddini bilir diye söyledim. Sonrada çok pişman oldum zaten. 23 yıllık hayatımda ilk defa bu kelimeyi kullandım. 7 yıldır çalışıyorum kimseyle samimi olmadım abi bile siz diye hitap ettim. Bu adam gerçekten sinirimi bozmuştu ama maaşımı alınca çıkıcaktım. Şimdi olsam kişisel hayatınızdan bana bahsetmeyin derdim. Sanki kimse hayatı boyunca söylediği sözden pişman olmadıHiyar diyince adam ne anladiysa artik
Zihniyetinizde boğulun inşallah!!!
Mini giyindi haketti, kendini koruyamadı haketti, elin adamının yanında çalıştı haketti...
Hiçbir şey yapmasa kesin kuyruk sallamıştır neden durduk yere yapsın. Değil mi?
İnşallah Allah başına verir de tükürdüğünü yalarsın. Ordan nasıl korkarak çıktığımı ben biliyorum.
Sizde yarın bşrgün tacize uğrarsanız ruh eşim beni buldu diye atlarsınız ozamanSiz tavır yapacağınıza onun anladığı dilden cevap vermişsiniz adam da ruh eşimi buldum diye görücü göndermeyi bırakıp direk kendi talip omaya karar vermiş anlaşılan..
Elitlikle ne alakası var allahaşkına yapmayın ya . Mezun olduğun okulu sormadım ne iş yapıyorsun dedim ! Zira bu ağız la hitaplara laçkalaşmış muhabbet..Çok şaşırdım.. bi patrona hıyar demen onun sana bu iğrenç sululuğuSizin kadar eLit Olmasamda istanbul üniversitesi mezunuyum mesleğim var. Buraya geçici olarak başlamıştım. Lise bitiminden beri hep çalıştım hiç böyle bir şey yaşamadım. Böyle olucağınıda bilemedim. Kınayanlar önce bir düşünsün bence
Tanımadığınız yargılamak kolay. Ben tek kadın olarak bile çalıştım ama şimdiye kadar çalıştığım yerlerde hem benim için hanımefendi olduğumu söylediler. Her çalıştığım yerden referans aldım. Ne ben saygısızlık ettim ne onlar. Hayatımda ilk defa böyle bir kelime kullandım ondan da pişman oldum zaten. Adam pişkindi. Zemin hazırlama diye bir şeye inanmıyorum. Ne olursa olsun bu sapıklığı aklmaz. Ama bazıları bunu meşru görüyor ne yazıkki.Olay hak etmekten ziyade zemin hazırlamak biraz da. Arkadaşlıklarda da böyledir ilk Zaman resmi, sonra salak demeye başlarsın, Zaman'la yanında kufur dahi edebilirsin. Sınırlar yavaş yavaş kalkar. Senin durumun da boyle olmus. Süreç içinde patronunla iliskiniz zaten cok laçka olduğu icin bunu da kaldırabileceğini düşünmüştür.
Benim çalıştığım büroda 11 erkek var, yardımcı ablayla birlikte iki kadınız. Ama ne is arkadasım ne patronum karısıyla münasebetini yanımda dillendirmez. Ben de onlara aleni hıyar diyecek cesareti aslaaaa gösteremem mesela. Çünkü bizim is ortamımız, hem benim hem karşımdakilerin yapısı hem de bastan beri is arkadaşlığımız bunu kaldıramaz.
Bundan sonraki is yerlerinde bu konuya dikkat et.
Ara hesabına yatırsın maaşını, söylediğiniz cümle nedeniyle birlikte devam edemeyeceğiz vs dersin.
Neyse tatlim pisman olmussun hatalarini da gorursun zamanla. Onemli olan ben terslemek istemistim o oyle anlamamis demek yerine terslemek gibi terslemek. Bundan sonra oyle yaparsin. Kendini uzme cok. Pislik heryerde ve sebin kalbini herkes anlamiyor maalesef. Sozlerin de kalbini yansitir azicik dikkat. Gecmis olsun.Ne anladı bilmiyorum ama ben belki haddini bilir diye söyledim. Sonrada çok pişman oldum zaten. 23 yıllık hayatımda ilk defa bu kelimeyi kullandım. 7 yıldır çalışıyorum kimseyle samimi olmadım abi bile siz diye hitap ettim. Bu adam gerçekten sinirimi bozmuştu ama maaşımı alınca çıkıcaktım. Şimdi olsam kişisel hayatınızdan bana bahsetmeyin derdim. Sanki kimse hayatı boyunca söylediği sözden pişman olmadı
Tanımadığınız yargılamak kolay. Ben tek kadın olarak bile çalıştım ama şimdiye kadar çalıştığım yerlerde hem benim için hanımefendi olduğumu söylediler. Her çalıştığım yerden referans aldım. Ne ben saygısızlık ettim ne onlar. Hayatımda ilk defa böyle bir kelime kullandım ondan da pişman oldum zaten. Adam pişkindi. Zemin hazırlama diye bir şeye inanmıyorum. Ne olursa olsun bu sapıklığı aklmaz. Ama bazıları bunu meşru görüyor ne yazıkki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?