Öküz patronumun terbiyesizliği!

patronunuz seviyesiz ama sizde de var hata.
Biliyorum hata etmişim. O an şaşkınlıktan sinirden belki. Ama bu kadar kırıcı olmaya gerek yok. Sanki adamı ayartmaya çalışmışım gibi ya da basit kızmışım gibi yazılmış. Dediğim gibi yanlış cevap verdim kendimce haddini bildirdim ama öyle etki yapmamış onda. Bu kadar üstüme gelinmesine gerek yok

Üslubunuzdan hoşlanmıyorum. İşten ayrılma kararı aldım paramı alabilirmiyim diyeceksin net.

Valla profesyonelliği kalmamışki işin..
Hukuki boyutunu bilemem ama hakkınızı arayacaksanız bulunur elbet bir yolu

hayır arayın sizinle çalışmak istemiyorum diyin..
hesap numarası verin maaşınızı oraya yatırsın

İnsan patronuyla nasıl böyle muhabbetlere dahil olabilir? Suç sizde demekki adama o kadar çok samimiyetle yaklaşmışsınız ki o da bunları söylemekle hiç çekinmemiş.
Zihniyetinizde boğulun inşallah!!!
Mini giyindi haketti, kendini koruyamadı haketti, elin adamının yanında çalıştı haketti...
Hiçbir şey yapmasa kesin kuyruk sallamıştır neden durduk yere yapsın. Değil mi?

İnşallah Allah başına verir de tükürdüğünü yalarsın. Ordan nasıl korkarak çıktığımı ben biliyorum.

Fazla samimiyet iş ortamına yakışmıyor ve hep mağdur olan çalışan oluyor... Bence telefon açıp, ben işten ayrılıyorum deyin ve paranızı alın. Sigortanız var mıydı?

Bende senden kurtulsa gider düğününe masaya çıkar oynarım dedim. sen niye oynuyosun. bu kadar samimiyet kurmussun bıde sıkayetmı edıyon

Hiyar diyince adam ne anladiysa artik
Ne anladı bilmiyorum ama ben belki haddini bilir diye söyledim. Sonrada çok pişman oldum zaten. 23 yıllık hayatımda ilk defa bu kelimeyi kullandım. 7 yıldır çalışıyorum kimseyle samimi olmadım abi bile siz diye hitap ettim. Bu adam gerçekten sinirimi bozmuştu ama maaşımı alınca çıkıcaktım. Şimdi olsam kişisel hayatınızdan bana bahsetmeyin derdim. Sanki kimse hayatı boyunca söylediği sözden pişman olmadı

Olay hak etmekten ziyade zemin hazırlamak biraz da. Arkadaşlıklarda da böyledir ilk Zaman resmi, sonra salak demeye başlarsın, Zaman'la yanında kufur dahi edebilirsin. Sınırlar yavaş yavaş kalkar. Senin durumun da boyle olmus. Süreç içinde patronunla iliskiniz zaten cok laçka olduğu icin bunu da kaldırabileceğini düşünmüştür.

Benim çalıştığım büroda 11 erkek var, yardımcı ablayla birlikte iki kadınız. Ama ne is arkadasım ne patronum karısıyla münasebetini yanımda dillendirmez. Ben de onlara aleni hıyar diyecek cesareti aslaaaa gösteremem mesela. Çünkü bizim is ortamımız, hem benim hem karşımdakilerin yapısı hem de bastan beri is arkadaşlığımız bunu kaldıramaz.

Bundan sonraki is yerlerinde bu konuya dikkat et.
Ara hesabına yatırsın maaşını, söylediğiniz cümle nedeniyle birlikte devam edemeyeceğiz vs dersin.

Siz tavır yapacağınıza onun anladığı dilden cevap vermişsiniz adam da ruh eşimi buldum diye görücü göndermeyi bırakıp direk kendi talip omaya karar vermiş anlaşılan..
Sizde yarın bşrgün tacize uğrarsanız ruh eşim beni buldu diye atlarsınız ozaman

Elitlikle ne alakası var allahaşkına yapmayın ya . Mezun olduğun okulu sormadım ne iş yapıyorsun dedim ! Zira bu ağız la hitaplara laçkalaşmış muhabbet..Çok şaşırdım.. bi patrona hıyar demen onun sana bu iğrenç sululuğu
Aklıma yasemincedeki şuayip tiplemesi geldi ... Ki o bile masum kalır patronla arandaki diyalogda inan .
İstersen odtüyü bitir bu ağızı değiştiremedikten sonra...
patronun bu sözleri senden güç bularak söylüyor. Kendinede dön bak. Öyle cevaplar verirsen böyle karşılık alırsın tabi

Tanımadığınız yargılamak kolay. Ben tek kadın olarak bile çalıştım ama şimdiye kadar çalıştığım yerlerde hem benim için hanımefendi olduğumu söylediler. Her çalıştığım yerden referans aldım. Ne ben saygısızlık ettim ne onlar. Hayatımda ilk defa böyle bir kelime kullandım ondan da pişman oldum zaten. Adam pişkindi. Zemin hazırlama diye bir şeye inanmıyorum. Ne olursa olsun bu sapıklığı aklmaz. Ama bazıları bunu meşru görüyor ne yazıkki.

Yuh be olaya bak. Bana oyle konusan adama hiyar demez direk isten cikardim.. Siz de ilgincsiniz vesselam..

Neyse tatlim pisman olmussun hatalarini da gorursun zamanla. Onemli olan ben terslemek istemistim o oyle anlamamis demek yerine terslemek gibi terslemek. Bundan sonra oyle yaparsin. Kendini uzme cok. Pislik heryerde ve sebin kalbini herkes anlamiyor maalesef. Sozlerin de kalbini yansitir azicik dikkat. Gecmis olsun.

Can'ım Adamın tavrı kabul edilir gibi degil zaten, bunu zaten tartışamayız. ama birincisinde tepki koymszsan, ikincisinde sesini çıkarmazsan üçüncüsünde patronun senin bu tarz konuşmaları kaldırabileceğini düşünür, olayı normalleştirir.
Adam terbiyesiz tamam ama ilk falsosunda haddini bildirseydin bi daha cesaret edemezdi diyorum

Ben de arada patrona bunları derim de benim patronla 10 yıldır evliyim ondan önce de 6 yıllık sevgililik varr

O bile der ki şakasına ben patronunum nasıl konuşuyorsun

Siz patron çalışan boyutunu aşmışsınız çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…