- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Buraya bir özür dilerim bıraktım sizin içinKeşke nokta,virgül kullansaymışsınız,okumak çok zor.
Sanırım bunu gerçekten yapacağım yoksa bendeki bu salaklıkla gider yine affederim diye korkuyorumSon cümlenizi gözünüzün görebileceği bi yere çerçeveletip asın
Bir özürde buraya bırakıyorumBende sana çok kırıldım bir virgülü çok gördün bize :)
Çok açık ve net kesinlikleanasıyla dedikodu yapan erkekten koca olmaz. bir yaşa gelip hala anasına aşırı düşkün olan erkekten de koca olmaz. anamla sorunum varsa ben yokum bu ilişkide diyen erkekten de koca olmaz. binaenaleyh bu adamdan koca olmaz.
Annesinin 5 kız kardeşi 3 te kızı var ama nedense bu konuları hep oğluşuyla konuşuyorYa bacım noktalama ve yazım kuralları öğrenin bir ilk, okurken kör oldum.
Her neyse ana ve oğulun bu kadar samimi olduğu ilişkiden korkarım. İyi değil bu kadar. Erkek arkadaşınızın kız kardeşi yok mu ya da erkek arkadaşınızın annesinin kız kardeşi dertleşecebileceği kimse yok mu? Yani erkek arkadaşınızın annesi etrafında kimse yoksa erkek arkadaşınızı oğul değil de arkadaş olarak konumlandırıyor.
Yol yakınken dön. Evin her muhabbeti kaynana ağzında sakız olur.
Benim ailemde bu çok ayıp karşılanır ev içinde olan ev içinde kalır deriz biz ama onlarda dilden dileEvlenince öküzlükten ayılığa terfi eder . Yol yakınken dön derim ben .
Hem o ne öyle dedikoudur dilden dile aile kavgası mı konuşulurmuş .
Annesinin 5 kız kardeşi 3 te kızı var ama nedense bu konuları hep oğluşuyla konuşuyor
Onca zaman harcadığıma yanıyorum dile kolay 4 seneTeorim çöktü. :)
Her ne olursa olsun diğer arkadaşlar da demiş, koca olmaz böyle tiplerden, kendine yazık edersin. Bazı kadınlar tuhaf oluyor, oğlu bir tane oluyor. Geçiniz siradakine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?