ÖKÜZ

Biri benide düşünüp ruh halimi anladı allah razı olsun çok teşekkür ederim size

Sevgili konu sahibi. Kararını işte bu yoruma göre ver. Bu adamdan maalesef koca olmaz. Evlenirsen gerçekten pişman olursun

Yazık hayatını yakmışsın farkında değilsin. Hele bi evlen bu karakterle sen haftada en az üç konu açarsın "hayatım bitti" diye.

Yazdığın yazıyı bi dışardan oku. Oku da silkelen bi.

Bekarken ailesine bukadar düşkün olan bir evlenince bunun2 kati olacak bunu düşünün.
Ayrica tek oğul cok sıkıntılı oluyor aile cok duskun oluyor hala gözlerinde kucuk çocukmuş gibi büyüdüklerini kabullenmiyir aileler.
Isiniz cok zor. Allah yardımcınız olsun.
Not: kizkardesim tek oglu olan biri ile evli ayni bahsettiginiz gibi ailesiyle dedikodu yapan tirnagi kirilsa ailesi uzerine düşen biri şuan hayati zindan olmjs durumda ve eşini hala ailesu gibo gormemis bir adam ile evli

Sonuna kadar okumaya gerek bile görmedim..

Bu adamla evlilik = bir ömür mutsuzluk

Ayrılmak = huzur

Tarafını seç

Bile bile lades olmayın.
Düşünsenize,en ufacık problemde sadece eşinizle değil de,annesiyle ve tüm sülalesiyle karşı karşıya kalacaksınız.
Bunu kendinize yapmayın.

Bu adamdan koca olmaz. Net....Soylenecek baska birsey yok. Hersey ortada.
Bu arada noktalama isaretlerinizi koymayi unutmayin.

bütün bunları görüyorken hala aşık mısın gerçekten? ne bileyim, soğuma falan olmadı mı?
adam dedikoducu, ana kuzusu, sana değer vermiyor, anlayıp dinlemeden abuk sabuk dayılanıyor...

korkmuyor musun geleceğinden?
yazık değil mi sana? 4 sene diye hayıflanıyorsun...
ailen seni elin adamına ve ailesine ezilesin diye mi bu yaşa getirdi?

Allah evlenmeden gözünü açmış senin bacım kaç kaç kaç.git bi sevap yap seni bu adamdan kurtarmış.gitsin anasının koynunda yatsın

Onca zaman harcadığıma yanıyorum dile kolay 4 sene
Evet dile kolay 4 sene ama Bunun evlenip mutsuz olması da var ki; o daha zor gelir.
Bu yaşadıklarını fragman olarak düşün, filminiseyretmek daha büyük vakit kaybı.
Kuzeninin aile meselesi herkezin dilindeyse , senin de bir farkın olmayacak , belki de daha kötüsünü yaşayacaksın. Cinsel hayatınızı bile anlatır bu annesine, annesi bütün sülaleye.
Geri adım atma bundan koca olmaz.
Oldu da barıştın inşaallah olmaz ama evlendim mutsuzum diye de konu açarsın.

Okuyamadım. Paragraf, yazım kuralları, noktalama işaretlerine dikkat etseydiniz keşke.
Hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun diyeyim.

Ben nedense ayrılmazsınız diye düşündüm bi şekilde ikna eder sizi sevgiliniz.
Bu yasadiklariniz fragman zaten .

Muhtemelen evleneceginiz zaman a dan z ye her şeye annesi burnunu sokacak oglusunu kıskanıp triplere girecek.
Evlenince cinsel hayatınız bile muhabbet konusu olabilir gibi geldi bana.

Evet dediğiniz gibi çok büyük bir hata olur diye düşünüyorum

Size söyleyeyim bende de bundan bir tane var. Her yere annesiyle gitmek istiyor. Annesi her şeye karışıyor ve haksız yere annesinden hakaret yiyorum. Her şey annenin dediği gibi yapılıyor her konuda.
Kendi fikirleri olmayan 5 yaşında bir çocukla evlenmek istiyor musunuz? Bence yapmayın.

Dedikoducu erkek irite edici bişey yaa.Milletin evinde olandan bitenden onlara neymiş , iğrençler.Kurtulun bu tiplerden.Yav nesini seviyosun bunun dengesiz dedikoducu anneci kötü kocanın sözlükteki karşılığı olucak özelliklere sahip.

Benimki de aynısıydı saatlerce telefonda konusur mahallenin akrabaların komşuların dedikodusunu yaparlardı. Bide sadece dedikodu yapsalar iyi bu tür insanlar çabuk hasetlenip ona buna kin güdebiliyor. Ailenize ve ilerde size cephe alma ihtimalleri cok yüksek. Yılları atın çöpe yeni denizlere yelken açın en temizinden!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…