ÖKÜZ

Canim kusura bakma anca yarısını okudum ve bu kız nasıl katlaniyo dedim. Ben evlenince anladım ki ana kuzularıyla evlilik yürümüyo.

Eski sevgilime benziyor, o da bana "Benim ailem her şeyden daha önemli" falan derdi kavga ettiğimizde. Sanki evlenince ben ailesi olmayacaktım. Ablası benden nefret ederdi, ilk buluşmamızdan itibaren kız benden ölesiye nefret etti ona rağmen ben kabahatli oldum. Ablasına karşı beni savunmuşmuş da beyefendi ben ne yaptım da ablana beni savunuyorsun? Kaç defa ayrılmanın eşiğinden döndüm, o kadar manipüle ediyordu ki hem beni hem çevremi en son "Allah benim belamı versin ben hatalıyım" moduna geçiyordum.

En son dayanamadım ayrıldım, şu an nişanlıyım başka birisiyle. İyi ki de ayrılmışım, böyle insanlar sadece seni yoruyor. Evlendikten sonra x1000 oluyor hatta. Ben de buraya konu açıp duruyordum, gözümü açtı buradaki kızlar.

off icim bayildi allah sana sabir versin ojumaktan icime fenalik geldi sen bu adamin nesini sevdin yahuu:)

Ya bu deveyi güdecek yada bu diyardan gideceksiniz..
Açıkçası şu an bunu yapan ileride aile içi en ufak şeyi annesine sülalesine yetiştirir.. resmen ana kuzusu , ayrıca dedikodu bir erkeğe hiç yakismiyor..
Ben gelecekte çok sorun yaşayacağınizi düşünüyorum eğer çok aşığım onsuz yapamam diyorsanız siz bilirsiniz ama ayrılmak daha mantıklı bence

Yuhh diyorum cok sasirdm simdiden ailemle ne sorunun var ne demek ya ne kadar ayip bu adamla mutlu olamazsnz asla

Korkunç bir aile . Aklı olan hiçbir insan bu aileye girmek istemez. Sevgiliniz de annesiyle göbek bağını kesememiş. Evlenirseniz anne oğul ilişkisi daha da pekişecek. Annesi Kumanız konumunda olacak ve bol bol sinir krizi geçireceksiniz, çok net..

Valla canım herşeyi geç bu anasının oğluşlarının gözünde asla 1 numara olamazsın hep anasından sonra gelirsin şuanki durumunu geç ve bi düşün ilerde evlendiniz bi sebepten kayınvalidenle anlaşmazlık yaşadın diyelim aynı ortamda eşin seni mi tutar onu mu bunun muhasebesini yap Nasıl hissedeceğini düşün ha bişeyi de unutma kocanın değer vermediği eşi o sülalede kimse takmaz bunların ayırdımına var çok pişman olursun aklı başında bi kızsın ki boyun eğmemiş resti geçmişsin iyi düşün lütfen

Burada bir çok anne ve anne adayı varken söyleyeyim tamda konusu olmuş...
Ablalarım,kardeşlerim
Çocuklarınızı bu kadar kendinize bağımlı,düşkün yetiştirmeyin! Sonra böyle eşlerini salak saçma sebeplerle hayatlarından bezdiriyorlar. Annesiyle geçinemezse kendisini de silecekmiş miş...
Sil arkadaşım ya sil gitsin. Yarın bir olay olacak seni dinlemeden etmeden annesini haklı bulacak ana kuzusu.
Sen bu adamla değil anasıyla evlenecek gibi görünüyosun şimdiden.. Aman dikkat!!

Okurken ruhum daraldı. Bırak anasının kuzusunu yaa. Son cümlenin cevabı belli. Gerçekten hata olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…