ÖKÜZ

Koskoca 1 sayfa yazı yazmışsınız. Tüm noktalama işaretlerinin sayısı 2 (2 parantez).
Buna ragmen anlamaya çalıştım, yol verin gitsin.

Benim konularım dahil anaci olan kocalarından dertli tüm kadinlarin konularıni oku. Evlenirsen ilerde yasayacagin hayattan bir tanıtım filmi izleyeceksin.

Ayrılırsam ölurum aşkından dersen yarın öbür gün çok daha beter şeyler yüzünden yaşarken ölürsün net.

gözüm acıdı okurken. bi paragraf yapar bi nokta koyar insan.

böyle ilişkilerden hoşlanmıyorum. sadece anne oğul değil böyle anne kız, abla kardeş, arkadaş ilişkileri de var. bu kadar her şeyi konuşmak herşeui fikir almak bir insandan bana absürt geliyor biraz kendi fikri olmalı insanın. annesi baya oğlunu yönetiyor gibi görünüyor burdan. ben çekemem şahsen.

Erkek arkadasiniz ve annesi sanirim her genc kizin kabusu olabilecek ikiliyi olusturuyor bu hikayede.siz bazen onu hakedecek ne yaptim diye kendinize soruyor mussunuz ya bende size bu cumleyi kurabilecek saflikta ve iyi niyetlilikte nasil kaldiniz onu soruyorum. Bu adamdan size koca olur da nasil bir koca olur siz de biliyorsunuz! Ama hic bir zaman aile olamazsiniz.

Bu adamla ömür geçmez arkadaşım darlandım. Anacı bu ama öyle masum değil yani. İki kişiyle evlenmeyi kabul ediyorsan annesi ve o devam et. Yoksa iyi düşün derim

Evet kesinlikle olursun.Evlenmeden önce anacı olduğunu belli etmiş daha ne olsun.Benim 2 sene süren evliliğim kayinvalidem yüzünden bitiyor hemde küçücük bebeğim var

Benimde esim 3 kizdan sonra olmus dediginiz gibi ailenin goz bebegi dediginiz gibi annesi arar en ufak seyi oyle anlatır sasar kalirsin dedikodu ederler. Esim bana karsi cok iyidir evimizde huzurluyuz ne zaman kayınvalidemgile gitsek kesin kavga ederiz ailesinin yaninda degisiverir. Tek erkek cocuk cok zor. Herseyi esim yapsin esim plasn maddi manevi herseyi esimden bekliyorlar. Hasta olsalar abartiyorlar esimin kıyamayacagini biliyorlar. 3 4 gunlugune gitsek 2 3 binden cikiyoruz. Yemege gotur gezdir sanki misafir onlar. 1.5 senede tek tuk sacim beyazdi suan yarisi beyaz. Esimede kıyamiyorum yapı olarakda sakinim anca kendimi yiyorum. Ha birde hep derler bir oglumuz var herseyimiz onun baskısı var bu yolla mecbur yapacaksiniz demek istiyor yani size kolay gelsin. Benim gibi sakinseniz iki yila saciniz beyazlar

Evli kadinlarin hepsine ayni soruyu sorsak? Bir daha evlenirken neye dikkat edersiniz diye bir soru misal. :)
Kadinlarimizin %95i tahminimce anasiz babasiz bir koca diye cevap verir. Ailee cok onemli bir faktor evlilikte..
O cocuk daha sevgiliyken ailesinin yaninda aslan kesiliyorsa eger, sen bittin evlendikten sonra kim bilir neler olacak neler.
Ailesiylee deedikodu yapiyor, tirnagi kirilsa dunyalar basina yikiliyor. Bu erkekle kimse evlenmesin diye elimden geleni yapardim ben olsam. vatana millete bir kez daha faydan dokunur en azindan. Hani erkeklerin bi lafi vardir .1 olsan cekilmeezsin diye. Hah iste o olsa cekilmez sevgiliniz..

Ben çok benzeriyle evlendim. Dünyam tersine döndü ve boşanmak üzereyiz. Yapma bunu kendine.

Ayyy içime fenalık bastı okurken. Benim kocamın sülalesine benziyorlar. Biri nefes alsa tüm sülale bilir, haberleşme ağları olağanüstü. Ben bundan nefret ediyorum mesela herkes herşeyi bilmek zorunda değil.
Ailesine yapışık adamla asla evlenme, öyle bi koca bende var yıllarca uğraştım düzeltemedim. Ailesiyle en son birbirimize girdik görüşmüyorum, ama o hala yapışık onlara. Seviyorum, iyi de bir insan ama bir daha seçme şansım olsaydı sırf bu aile yapısı yüzünden kaçarak uzaklasırdım.
Sen ne yaparsan yap, asla haklı olmazsın, hep ailesi haklı olacak, hep onlar iyi sen kötü taraf olacaksın. Böyle bir adamla evlenmenın sonu ömür boyu pişmanlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…