ÖKÜZ

Kaç kurtulll. Hazır yeri gelmişken arkana bile bakma. Bugün bu kadar saçma sebepten ailem annem diye tutturursa yarın daha cciddi şeylerde bil ki senin varlığının bi önemi olmayacak. Ailesi de demeyecek oğlum evine eşine düzenine bak. Nerden biliyorum bende de bi tane var. Allahtan kayınvalidem düzgün bi insan yoksa var ya eşimle biz hayatta geçinemezdik. Şimdi acı çekersin emek verdim bitirmek zor falan diye ama gelecekte çekeceklerini düşünerek bugün verilmiş sadakam varmış dersin. Daha şimdiden ailesi söz konusu olunca seni yerden yere vuran adam evlilikte daha neler yapar. Sakın bacım sakın Allahını seversen bi daha görüşme

İlk önce lütfen paragraflara ayırın yazınızı ve nokta virgül kullanın inanın çok zo rokludum.
Sizi okurken anladım. Annesi ile arası iyi olmalı bence her erkeğin ama erkek annesi ile de bu kadar olmamalı.
Dolayısı ile bence evlenseniz de boşanırsınız.

Aman diyim uzak dur hayatının hatasını yapmış olursun gele bir de evlenip çocuk yaparsan bu günlerini mumla ararsın ama iş işten geçmiş olur benden sana bir abla tavsiyesi uzak dur annesiyle dedikodu yapan sürekli ailesine yaranmaya çalışan adamla mutlu bir aile kuramazsın evlenince düzelir diye de şakın düşünme şu anda ama bu özelliği de çok iyi bazen çok iyi okuyoruz dediğin şeylerin evlilikten sonra tozu bile kalmaz

Evet hayatınızın hatası olabilir gibi bu evlilik siz teşhisi koymuşsunuz zaten kendinize.Geleceğiniz yanacağına geçmişten 4 yılı yakın yol yakınken.4 yıllık deli divane kör gibi sevdiği sevgilisinden ayrılıp zamanla başka birini sevmiş ve evli bir çocuklu biri olarak yazıyorum aşkından da ölmedim hala yaşıyorum işte geçiyor zamanla.

Eğer şimdi arkanıza bakmadan kaçmazsanız üzülen hep siz olursunuz ve tek kalırsınız, her sorununuzda sizi bırakıp ailesinin yanına gidecek yapıda biri gibi. Önce ailesi değil yada annesi öncelikli olmalı fln gibi düşünceler yalnış o anne siz eş olacaksınız yeriniz durumunuz farklı kıyaslamak hata. Bunu yapamayan erkek mutlu edemez. (Bide şu noktaya virgüle takılan arkadaşlar ne tuhafsınız ya bir derdini yazmış içini döker gibi o an düşünülmemiş noktası virgülü siz derdine cevap verin yuuuh diyorum yani)

3 cümleyle de adamın annesının kuzusu,gün arkadaşı,dedıkodu duvarı olduğunu anlatabılırdın ablacım.
Noktalama da kullanmamıssınOkuyanlar kör oldu
Özetle ;Uzak durulmuası gereken erkek tipi bu adam

Tabikide hayatının hatasını yapmış olursun. Ailesine düşkünlük iyi bişey ama bu çok abartmış. Nasıl kuzeninin evindeki huzursuzluktan herkesin haberi var siz evlenince yada nişanlanıncada aynısı olucak. Aşırı anneci sevgili evlenince düşünemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…