Benim neden kafam karışmıyo neden bu yasak da onunki karisiyo madem bunaliyosun niye evlenme teklifi ediyosun zorla mi ettirdik niye hayal kurduruyosun bana ayip degilmi allah askina cok kotuyum ben yasadece biraz kendi haline bırak kafasını toplayıp gelecek herkesin zaman içinde yalnız kalmaya ihtiyacı oluyor
boşver bağırıp çağırıp ona malzeme verme.üste çıkar yoksa.bekle yarın olduğunda ararsa kırıldığını söylersin.pişman olursa ceza ver affetme hemenTelefonu acip bagirip cagirip mahvetmek istiyorum onu.ama en guzelo beklemek sanırım
Hayir nasil varliklar bilmiyorm sabah arim balım petegim aksam da bunladimm bu ne yaa cildiricam simdi vurdu kafayi yatti napicam ben
Telefonu acip bagirip cagirip mahvetmek istiyorum onu.ama en guzelo beklemek sanırım
Hayır yani bende aptalim tut kendini arama sorma neden olmuyo neden yapamiurum bu yuzden oluyo dediginiz gibi fazla kaldirdik havaya... bi de demezmi brni geriyosun senden hoslandigim icin bisey diyemiyorm diye.lan salak 3 yildir geberiyosun askimdan oliyodun noldu simdi hoslani y omus bak bak bak ay delircemm yaa aranizda isranbulda olan varsa gidin sunu gebertin ben gidemiyorun
Hayir gorsen soguk fln da deg yanimfa plsa gozumun icine bakarrr simdi noluyo yani okuz noluyooo dua etsin egitim haltina burda degil gelsinn burayi dar edicem ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?