okuz

Duru339

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
121
30
43
35
Kizlar kusura bakmayin bieaz saydiricamm o kadar sinirliyim ki.
salak bu adam yemin ederim salak.deger bilmez okuz.dengesuz aptal... piskin piskin diyoki ben onu geriyormusum bunaltiyomusum aman allahim . Dun oluyodun askindan noldu ama salak benim burnunu kaldirdim hasbabim

dur bi sakin ol erkek dediğin zaten böyle olur aksini beklemek hata farklıları varsada bize denk gelmedi artık kimler çalmışsa :)

Kendini ne zannediyo canim bunlar sanki du.ya onlarin etrafinda donuyo vay aptallar vay

sadece biraz kendi haline bırak kafasını toplayıp gelecek herkesin zaman içinde yalnız kalmaya ihtiyacı oluyor

Hayir nasil varliklar bilmiyorm sabah arim balım petegim aksam da bunladimm bu ne yaa cildiricam simdi vurdu kafayi yatti napicam ben

sadece biraz kendi haline bırak kafasını toplayıp gelecek herkesin zaman içinde yalnız kalmaya ihtiyacı oluyor
Benim neden kafam karışmıyo neden bu yasak da onunki karisiyo madem bunaliyosun niye evlenme teklifi ediyosun zorla mi ettirdik niye hayal kurduruyosun bana ayip degilmi allah askina cok kotuyum ben ya

erkekler bizim gibi değiller biz bir sorun gördüğümüzde bunun hesabını sorar düzeltmeye çalışırız onlarsa sadece susup içlerine atarlar belki başka şeye canı sıkılmıştır sende üstüne gitmişsindir biraz kendi haline bırak sakinleşsin düşünsün zaten sana gelecek öfkeyle bir şeyler yapmaya çalışma sana evlenme teklifi ettiyse seni seviyor demektir bir sevgi kolay kolay bitmez sevgi bitse bile alışkanlık ve düzen kaygısı erkeklerin gitmesine engel olur yani amacı gitmek değil amacı biraz kendi haline kalıp kafasındaki sıkıntıdan kurtulmak

Sen burada kendini yerken o horul horul uyuyor...Sen kedisin zaten gel derse gelirsin git derse gidersin! Bunların arkalarını biz tavan yaptırıyoruz. Her seyimizle baglanıyoruz, adam nasılsa elimde bu diyor. Kafasına göre cekiliyor gidiyor, egosu doyrulmaya ihtiyacı oldugunda geliveriyor...Tabi baskası doyurmuyorsa o arada. Hayatının icine edip cehennem olup geri gidiyor iştahlı egosu doyunca. Hepsini malum bölgelerinden civileyip sallandıracaksın bunları...

Telefonu acip bagirip cagirip mahvetmek istiyorum onu.ama en guzelo beklemek sanırım

Hayir nasil varliklar bilmiyorm sabah arim balım petegim aksam da bunladimm bu ne yaa cildiricam simdi vurdu kafayi yatti napicam ben

Bu kadar umursamamayi öğreneceksiniz zamanla ve dolayısıyla kendinizi çok yıpratmamis olacaksınız. ..

yapmayın kızlar rahat olun biraz cogu erkekler cogu bayanlar gibi değildir rahattirlar,bayanlar kadar uumursamazlar, kafaya takip tatlı canlarını kolay kolay sıkmazlar. ..vs...vs....

Telefonu acip bagirip cagirip mahvetmek istiyorum onu.ama en guzelo beklemek sanırım

sakın böyle bişey yapma canım sadece sessiz kal o zaman anlayacaktır çünkü ne kadar bağırırsan o kadar ters teper bende de aynı şey oldu burda herkes arama sorma dedi aynısını yaptım ne aradım ne msj attım sadece sustum o güç bende tavırlarını takınan adam baktıki arayan soran yok sabahın köründe defalarca aradı

Hayır yani bende aptalim tut kendini arama sorma neden olmuyo neden yapamiurum bu yuzden oluyo dediginiz gibi fazla kaldirdik havaya... bi de demezmi brni geriyosun senden hoslandigim icin bisey diyemiyorm diye.lan salak 3 yildir geberiyosun askimdan oliyodun noldu simdi hoslani y omus bak bak bak ay delircemm yaa aranizda isranbulda olan varsa gidin sunu gebertin ben gidemiyorun

En güzeli yatıp uyumak, yapman gerekenleri yapmak da iste...O vurdumduymazlık yok bizde malesef...

Bir arkadasım vardı, herkesle flört ederdi. Onunla ilgilenen cocuklardan biri vardı, cocuk da iyi bir cocuga benziyordu...Dedim ki kabul etsene su cocugun teklifini...Kızın lafı su oldu, senin dedigin gibi bir tanesi benim, diger türlü hepsi benim dedi...Bunlara böyle kız lazım, köpek gibi pesinde süründüren cinsten...Bunları anca böyleleri paklar...

Palavra, askına cemkirdiklerim...Sen avcunun içindesin nasılsa, ister hoslanır ister sogur...Gitse hali hazırda bir adet kürkcü dükkanı var farkında...

Hayir gorsen soguk fln da deg yanimfa plsa gozumun icine bakarrr simdi noluyo yani okuz noluyooo dua etsin egitim haltina burda degil gelsinn burayi dar edicem ona

Iyi de kizginligindan ben pek bir şey anlamadım. Tartışmissiniz belli de neden? Sadece içini rahatlatmak istiyorsan yazabilirsin de olayı anlatin san ona göre fikir alabilirsin belki? Yoksa anlattin da benim nette mi sorun var göremedim?

Hayir gorsen soguk fln da deg yanimfa plsa gozumun icine bakarrr simdi noluyo yani okuz noluyooo dua etsin egitim haltina burda degil gelsinn burayi dar edicem ona

Salla ya...Adı üstünde öküz...Damızlık olmaktan baska bir ise yaramazlar...Duygu yok, vicdan yok...Hicbir sey yok bunlarda...

onun morali bir şeye bozulmuş üstüne gitme sabah öyle davranıp akşam bunu demesinden anlaşılıyor demekki moralini bozan bir şey olmuş biraz anlayış göster kendini iyi hissetmediği çok açık birazcık sakin olmaya çalış bir şeylerle oyalan aradığında kavga etmeden sakince konuşur sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…