okuz

Normalde hicbisey yokk bu egitime gitti 3 haftaligina uzagiz bu aralar...burdaki gibi olmuyu haliyle bende ustunr gitmiyodm yogumdur diye.bugun aksam lojmandan cikip arkadaslariyla bi cafeye gitmisler bende saat 11 givi yazdm sakalayla karışık askm gec oldu donmicekmisin diye..ki o bana ciddi cissi soyler hep askm eve git gec oldu diye benim gec de 9 dur.neyse bi basladi buu askim germe beni cocukmiyim bisey demedim dedikce hirladi okuz.neymisde ben onu ger

Ben oni geriyormusum bilmem ne bilmem nee.. 3yilfir birlikteyiz olur sevgisinden simdi bana diyoki senden hoslandigim.icin bisey demiyorm bak hele.hoslanoyomus hasbamm

Arama sorma ahhh bu merak bizi dusuruyorama sen dusme canim amannnnnnn salla de aradgnda acma acarsan hmn konus isim var de kapat gor ayaklarina kapanacak

Bence tutun kendiniz arayip sormayin bakalim. Eger ararsaniz tam da bekledigi gibi hareket etmis olacaksiniz. Bu defa biraz sasirsin bakalim.

Bence tutun kendiniz arayip sormayin bakalim. Eger ararsaniz tam da bekledigi gibi hareket etmis olacaksiniz. Bu defa biraz sasirsin bakalim.
Telwfonu kapatip ise giderkem de evde biraksam en iyisi bu olur sanirim basla türlü tutamazsam kendimi diye korkuyorum

Hep boyleyimm malesefff o da bunu gormek istiyor sanirimm vazgecebilecegomi gormek istiyor

O ff bu erkeklerin çoğu böyle arkadaşlarının yanında böyle yaparak daha bir erkek olduğunu zannediyor zavallilar. ..o zaman geri adım atma erkeklik öyle olmayacağını görsün. ..ya burnunu güzelce surt ya da kendine karışması izin verme...Sonuçta sende çocuk değilsin değil mi? Bazen kisasa kısas yapmak gerekiyor. ..rahatla biraz iyi yönünden düşün artık onun da sana karışmayacakhhakkı yok maalesef

Konularınızı biliyorum okudum hepsini. Biraz siz büyütüyorsunuz darılmayın gücenmeyin. Fazla ilgi bekliyorsunuz gibi geldi bana.

Su konuyu gordukten sonra whatsapp durumuma " Sende haklisin, okadar sevilmeye benimde g*tum kalkardi" yazasim geldi..
Cok pis laf sokasim var ama durumu gorunce iyice kuplere binerse pffff hic cekemem tribini

Konu nedir bilmiyorum ama sizi seviyor olması olumsuz hareket ve tavırlarınızdan zinhar bunalmayacağı anlamına gelmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…