Normalde hicbisey yokk bu egitime gitti 3 haftaligina uzagiz bu aralar...burdaki gibi olmuyu haliyle bende ustunr gitmiyodm yogumdur diye.bugun aksam lojmandan cikip arkadaslariyla bi cafeye gitmisler bende saat 11 givi yazdm sakalayla karışık askm gec oldu donmicekmisin diye..ki o bana ciddi cissi soyler hep askm eve git gec oldu diye benim gec de 9 dur.neyse bi basladi buu askim germe beni cocukmiyim bisey demedim dedikce hirladi okuz.neymisde ben onu gerIyi de kizginligindan ben pek bir şey anlamadım. Tartışmissiniz belli de neden? Sadece içini rahatlatmak istiyorsan yazabilirsin de olayı anlatin san ona göre fikir alabilirsin belki? Yoksa anlattin da benim nette mi sorun var göremedim?
Iyi de kizginligindan ben pek bir şey anlamadım. Tartışmissiniz belli de neden? Sadece içini rahatlatmak istiyorsan yazabilirsin de olayı anlatin san ona göre fikir alabilirsin belki? Yoksa anlattin da benim nette mi sorun var göremedim?
Iyi de kizginligindan ben pek bir şey anlamadım. Tartışmissiniz belli de neden? Sadece içini rahatlatmak istiyorsan yazabilirsin de olayı anlatin san ona göre fikir alabilirsin belki? Yoksa anlattin da benim nette mi sorun var göremedim?
Telwfonu kapatip ise giderkem de evde biraksam en iyisi bu olur sanirim basla türlü tutamazsam kendimi diye korkuyorumBence tutun kendiniz arayip sormayin bakalim. Eger ararsaniz tam da bekledigi gibi hareket etmis olacaksiniz. Bu defa biraz sasirsin bakalim.
Telwfonu kapatip ise giderkem de evde biraksam en iyisi bu olur sanirim basla türlü tutamazsam kendimi diye korkuyorum
Normalde hicbisey yokk bu egitime gitti 3 haftaligina uzagiz bu aralar...burdaki gibi olmuyu haliyle bende ustunr gitmiyodm yogumdur diye.bugun aksam lojmandan cikip arkadaslariyla bi cafeye gitmisler bende saat 11 givi yazdm sakalayla karışık askm gec oldu donmicekmisin diye..ki o bana ciddi cissi soyler hep askm eve git gec oldu diye benim gec de 9 dur.neyse bi basladi buu askim germe beni cocukmiyim bisey demedim dedikce hirladi okuz.neymisde ben onu ger
dur bi sakin ol erkek dediğin zaten böyle olur aksini beklemek hata farklıları varsada bize denk gelmedi artık kimler çalmışsa :)
Kiymetuni bil o zamann fazla pohpohlama en basta bizimki de oyletdiben çaldım birinii
Kiymetuni bil o zamann fazla pohpohlama en basta bizimki de oyletdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?