- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ben geyik kısmına ısınamıyorum başlıklar bi tuhaf..Ya kızım siz geyiğe falan gelsenize çok sıkılıyom valla buhran geçiricem
bi topic açalım gülüşürük ne olsun adı
Kazık attn şu an bna..:s:s:Sben evliyim sen düşünoh cınımı diğsin
ben geyik kısmına ısınamıyorum başlıklar bi tuhaf..
aa demek nickin o anlama geliyor =)
bu arada motele baktım çok tatlı taş bir yapı
bu kültürü de tanımak istiyorum ya hep hayalimdi kapadokyayı görmek
içim içime sığmıyor diyebilirim
O zaman beğendiğimiz şeyler uyuşuyor eğer moteli beğendinse nevşehiri de beğenirsin. Hatırladım şimdi ismini ıhlara vadisi orayada gidin. Döndüğünde de yorumlarını benimle paylaşmanı isterim.
4justice nolsunn kız,bu arada nickindeki kelime oyunu da ciks yani four,for falan...tamam sen seç açıyım başlığı üçümüze açarım isteyen gelir sonra
Kazık attn şu an bna..:s:s:S
4justice nolsunn kız,bu arada nickindeki kelime oyunu da ciks yani four,for falan...
Bu iyimiş bak..hamile olmayanlar topiği aç just gelemesin
paylaşırım canım rezervasyonda geç kalmamak lazım o zaman bayramda dolu oluyorsa
Motel küçük bişî zaten biz kışın gittiğimiz için boştu ama turistik bölge olduğundan son baharda japonlar kesin doldurur.
japon turistler HER YERDE..Motel küçük bişî zaten biz kışın gittiğimiz için boştu ama turistik bölge olduğundan son baharda japonlar kesin doldurur.
ah japonlar onların doldurmadığı bi turistik bölgemiz yok çok meraklılar bizim kültürümüze ve çok şekerler
Gerçekten öyleler. Ben japonları da zencileri de çok severim. Sevdiğime de hep derim ne yapalım ne edelim japon gözlü zenci bi çocuğumuz olsun. Bana o nasıl bir zevk psikopatım benim der. Haha
Bide resim manyağı hepsi. Benimle bayağı resim çekinmişlerdi yazın gittiğimde. Ey gidim ey özledim bak şimdi japonları da memeleketimi de.
hahah hakkaten o nasıl bir zevk hayal edemedim
çok sıcakkanlılar çünkü bi de yardımsever
Millet tatile çıkmak ister sen bitsin canm neden boyle :)Kalbimin üstünde öküzler otlayıp tepiniyor sanki..
ek: nolur bitsin tatil artık çalışmak istiyorum çok sıkıldım
Millet tatile çıkmak ister sen bitsin canm neden boyle :)
Hiperaktifsin baya bana tatil olsa uykudan basimi kaldirmam_ :)ben boşta kalmayı sevmiyorum
yine kitap okuyorum bişeyler yapıyorum ama yok o koşturmacanın verdiği tadı vermiyo
Hiperaktifsin baya bana tatil olsa uykudan basimi kaldirmam_ :)
Ayy maşallah ya büyük basari bence :))bi ara pazarları da çalışıyodum gönüllü çıldırınga bağlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?