Öküz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz tatildesin birak okuz otlasin dursun sonra bi tempoyla calismaya baslayinca tatill olsun dersin :) Bende bi kac aydir calismiyorum hamilelikten bendeki okuzlerin haddi hesabi yok ama calisirkende hep tatile cikayim tatil olsun derdim

Kiz tatildesin birak okuz otlasin dursun sonra bi tempoyla calismaya baslayinca tatill olsun dersin :) Bende bi kac aydir calismiyorum hamilelikten bendeki okuzlerin haddi hesabi yok ama calisirkende hep tatile cikayim tatil olsun derdim

birkaç ay olsa ben keçileri kaçırırım galiba
ne bileyim ben tempoyu koşturmacayı severim, bir şeyler yapayım, aktif olayım, bir şeylerin parçası olayım
şimdi böyle pasif eylemler (kitap okumak, ales çalışmak) kesmiyor
siz nasıl vakit öldürüyosunuz

Bende normalde aktif hayatim var simdide calisiyorum aslinda ama part time oldugu icin bana calismak gibi gelmiyor :) ama inan yapicak bisey yok kitaplar aldim okudum, yemek yapiyorum, arabayla arada gezmeye cikiyorum, internet vs. fakat ayni olmuyor. esime artik su cocuk gelsinde hayatimiza bi tempo girsin diyorum uykusuz kalayim bisey yapayim oturmaktan daha iyidir.

Hofffffff bende sıkılıyorum ya yazdan tiksindim kış gelsin bişeylerle uğraşayım çok ağır depresyondayım bu ara böhhüühüh

herkes yan gelip yatmak ister biz koşturmaca yay burcu musun acaba sen de

Hofffffff bende sıkılıyorum ya yazdan tiksindim kış gelsin bişeylerle uğraşayım çok ağır depresyondayım bu ara böhhüühüh

dimi gerçi kış geline de hava kapalı diye sinirim bozuluyor yaz geline de güneş var diye benim sinirlerim bozulcak yer arıyo galiba niye depresyondasın

Burda yeni bi anaokulu vardı kışın orda çalışmak istedim almışlar başkasını ek yerleştirmelere kaldım zatinnn çok canım sıhılıyo

en azından sadece kalbinin üstünde tepiniyor bende bir öküz var kalbimi tuvalet sanmış sürekli edip gidiyor

Burda yeni bi anaokulu vardı kışın orda çalışmak istedim almışlar başkasını ek yerleştirmelere kaldım zatinnn çok canım sıhılıyo

ek yerleştirmelerde gönlünden geçen yere yerleşirsin umarım

Ben de çok sıkıldımm artık yapacak bir şey bulamıyorum her gün diğerinin aynısı gibi

kendimi sandalyeden atıp intihara teşebbüs edicem

en azından sadece kalbinin üstünde tepiniyor bende bir öküz var kalbimi tuvalet sanmış sürekli edip gidiyor

sal öküzü gitsin meralarda otlasın

ayyy bitsin tatilll bende bıktımm

Niye sıkılıyorsunuz arkadaşlar sonsuza kadar tatil olsa sıkılmam ben..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…