Kiz tatildesin birak okuz otlasin dursun sonra bi tempoyla calismaya baslayinca tatill olsun dersin :) Bende bi kac aydir calismiyorum hamilelikten bendeki okuzlerin haddi hesabi yok ama calisirkende hep tatile cikayim tatil olsun derdim
birkaç ay olsa ben keçileri kaçırırım galiba
ne bileyim ben tempoyu koşturmacayı severim, bir şeyler yapayım, aktif olayım, bir şeylerin parçası olayım
şimdi böyle pasif eylemler (kitap okumak, ales çalışmak) kesmiyor
siz nasıl vakit öldürüyosunuz
Bende normalde aktif hayatim var simdide calisiyorum aslinda ama part time oldugu icin bana calismak gibi gelmiyor :) ama inan yapicak bisey yok kitaplar aldim okudum, yemek yapiyorum, arabayla arada gezmeye cikiyorum, internet vs. fakat ayni olmuyor. esime artik su cocuk gelsinde hayatimiza bi tempo girsin diyorum uykusuz kalayim bisey yapayim oturmaktan daha iyidir.
Hofffffff bende sıkılıyorum ya yazdan tiksindim kış gelsin bişeylerle uğraşayım çok ağır depresyondayım bu ara böhhüühüh
Bende merak attim neden okuz dedigini dogrusuKalbimin üstünde öküzler otlayıp tepiniyor sanki..
ek: nolur bitsin tatil artık çalışmak istiyorum çok sıkıldım
B
Bende merak attim neden okuz dedigini dogrusu
Doğrudur bende eşime camis diye hitap ederim
Ben esimle vakit geçirmekten çok keyif aliyorum keşke hic yanimdan ayrilmasa
herkes yan gelip yatmak ister biz koşturmacayay burcu musun acaba sen de
dimi gerçi kış geline de hava kapalı diye sinirim bozuluyor yaz geline de güneş var diye benim sinirlerim bozulcak yer arıyo galibaniye depresyondasın
Ben de çok sıkıldımm artık yapacak bir şey bulamıyorum her gün diğerinin aynısı gibiTatil bitsin nolur bitsin çok sıkıldım
Burda yeni bi anaokulu vardı kışın orda çalışmak istedim almışlar başkasını ek yerleştirmelere kaldım zatinnn çok canım sıhılıyo
Ben de çok sıkıldımm artık yapacak bir şey bulamıyorum her gün diğerinin aynısı gibi
en azından sadece kalbinin üstünde tepiniyor bende bir öküz var kalbimi tuvalet sanmış sürekli edip gidiyor
ayyy bitsin tatilll bende bıktımm
Yapacak bir şey kalmadı buluşacak insan kalmadı yaa yalnız kaldımNiye sıkılıyorsunuz arkadaşlar sonsuza kadar tatil olsa sıkılmam ben..
Ben attım bir şey olmuyorkendimi sandalyeden atıp intihara teşebbüs edicem
Ben çok gezentiyim,kimse olmasa gider yalnız dolaşırım.Yapacak bir şey kalmadı buluşacak insan kalmadı yaa yalnız kaldım
Sıcakta zaten bir yere çıkılmıyor biri çağırmadıkça harekete geçemiyorum benBen çok gezentiyim,kimse olmasa gider yalnız dolaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?