• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öl(mey)en Sevgilisi! Kızın yaşadığına mı sevineyim yalanlara boğulduğuma mı üzüleyim?

Allahtan öğrenmişsin
bu kişiliksiz psikopat adamdan hemen ayrıl
seni ona benzetmeye çalışması da iğrenç ötesi

sorduğunda alacağın cevap şu bence; sen yanlış anlamışsın o gerçekten ölmedi ben kalbimde öldürdüm onu..

çünkü adam hasta eski sevgilisini kendince öldürmüş senden ona benzeyen yeni bir sevgili oluşturmaya çalışmış.

korku filmi gibi :53:

neyse erken fark etmişsin de daha fazla üzülmeyeceksin.

Ya biliyor musunuz kızla okul bölümümüz bile aynı !! O korku filmi benim hayatımmm ya hayatımmm

Tokat manyağı yaparım ben o adamı...
Şuursuz herife bak ya...

Ya biliyor musunuz kızla okul bölümümüz bile aynı !! O korku filmi benim hayatımmm ya hayatımmm

ay şunu okuyana kadar sevip unutamamış sapıtmış diyecektim ama bukadar da pes dogrusu !!! canım üzülürsün edersin ama vazgeç yalan yalanı getirir.. bu yalanın üstüne yalan söylemek için çabalamasına bile gerek yok adamın hayatı yalan olmuş..

Boşuna öküz demiyoruz ki !!!
Kaç kurtar kendini kardeşim !!!

Çok korkuyorum daha neler çıkacak kim bilir ya benim sevgilim dediğim adam gerçekten ruh hastasıymış Allah'ım bu işte benim günahım ne nasıl bir oyunun içindeyim ben :43::43::43:

nasıl yani şimdi bu salak senin o kızla benzer yanların olduğu için mi birlikteydi yani..
en son saç modeline takıldı onuda değiştir dedi öylemi
ayy daha neler duyacağım!!
........
şimdi sorsan bu kız hani ölmüştü diye bunada kılıf bulur...BENZİYOR der

eski konunuzu okumuştum, ölen sevgilisine ait olduğunu düşünüyorum dediğiniz.. ne kadar duyarlı, hassastınız.. sonraki konunuzu şimdi gördüm.. bir de bu. resmen oynamış odun, karaktersiz..
bence de bir an önce kaçın ve öğrendiğiniz için şükredin...

ne biçim insanlar var yaa :26:
ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum ama bunu farkettiğine sevinn

Sordugunda verecegi cevap ``Benim icin öldü `` olacaktir :37:

Ne günlere kaldik YARABBI...

Canım eski konunu hatırlıyorum.peki bunu öğrendiğinde o insan bozuntusuna bir şey söyledin mi?yani çok garip bir durum.ben böyle bir film izlemiştim çok korkunçtu :18:.sapık bu adam hasta:25: Allah yardımcın olsun canım inş tez vakitte atlatırsın:31:

" benim için öldü " diyecek ama, mutlaka ne şekilde öldüğünüde anlatmıştır...
konu sahibi; size nasıl öldüğünü, cenazesini gördüğünü falan da anlattı mı?

Ruh hastası olan ben olayım olduk olmadık şeyler görüyor olayım bunların hepsi hayal olsun ama yaşadıklarım geçmişim yalan olmasın lütfennn nasıl bir sınav bu

Back
X