• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öl(mey)en Sevgilisi! Kızın yaşadığına mı sevineyim yalanlara boğulduğuma mı üzüleyim?

" benim için öldü " diyecek ama, mutlaka ne şekilde öldüğünüde anlatmıştır...
konu sahibi; size nasıl öldüğünü, cenazesini gördüğünü falan da anlattı mı?

Bu konu hakkında onunla konuşmadık ama eski ortak bir arkadaşımıza trafik kazası olduğunu söylemiş benim için trafik kazasında mı öldü diyecek hadi onun için öldü niye kızı hala takip ediyor zaten bir şey sormayı düşünmüyorum bu saatten sonra

Canım eski konunu hatırlıyorum.peki bunu öğrendiğinde o insan bozuntusuna bir şey söyledin mi?yani çok garip bir durum.ben böyle bir film izlemiştim çok korkunçtu :18:.sapık bu adam hasta:25: Allah yardımcın olsun canım inş tez vakitte atlatırsın:31:

hayır daha 1 saat oldu öğreneli delirecek gibi olunca hemen buraya geldim gerçekten delireceğim ramak kaldı benim aklım almıyor artık

Bu konu hakkında onunla konuşmadık ama eski ortak bir arkadaşımıza trafik kazası olduğunu söylemiş benim için trafik kazasında mı öldü diyecek hadi onun için öldü niye kızı hala takip ediyor zaten bir şey sormayı düşünmüyorum bu saatten sonra

Sevgilini aklamak icin soylemedim onu... Yalanina böyle kilif uyduracaktir dedim..
Yoksa sen haklisin yani..

konu sahibi ne yaptın peki, ne yapmayı düşünüyorsun?
yüzüne vur güzelce, sonra da tekmeyi vur

onunla nasıl devam edebilirim ben bu gördüklerimle yaşamaya nasıl devam ederim onu bile bilmiyorum aldattu hadi erkek yaptı dedik bu ne ya bu ne insan olan yapar mı böyle bir şey

aldatan adam yalan da söyler insan olan zaten sevdiğini aldatmaz.yani iki kere aldatılmış oldun sen maalesef.

Adam hem sapık,hem ruh hastası,hem de yalan söyleme hastalığı var:53:
Sen bununla neden yüzleşip,içinden gelen her şeyi söyleyip,bir güzel de hakaret edip..s^tiri çekmiyosun be canım??
Valla ben dayanamaz şimdiye kadar 100 kere yapmıştım..!

Düşünemiyorum. Konuşamam heralde bi daha nasıl konuşulur ya da konuşmaya değer mi daha fazla yalan söylemesine fırsat vermiş olurum gibi geliyor

o zaman yüüzne söyleme, faceden falan mesaj at
hemde okkalı bir mesaj :23: yüzüne vur her şeyi
bence böyle sessizce gitme :34: boşver o istediği kadar yalana söylemeye çalışsın.

söylekı sende rahatla.

Son düzenleme:
Ağzına geleni say, hatta söv. Ve bir daha görüşme. Adam ruh hastası. Benim de böyle bir sevgilim oldu. Yani ölen sevgilisi yoktu ama ruh hastasıydı bariz. Ve inan ne kadar uğraştım düzelir diye ama düzelmedi. Hatta daha beter oldu. Sorunlu insanlardan uzak durun kızlar. Adam öyle ki senle evlenmem dediğimde, tehdit etmişti. Bunu ilk defa söylüyorum kimseye anlatamadım, zorla birlikte olurum o zaman evlenmek zorunda kalırsın demişti. Ne diyeceğimi şaşırmıştım ve çok korkmuştum.

Adam hem sapık,hem ruh hastası,hem de yalan söyleme hastalığı var:53:
Sen bununla neden yüzleşip,içinden gelen her şeyi söyleyip,bir güzel de hakaret edip..s^tiri çekmiyosun be canım??
Valla ben dayanamaz şimdiye kadar 100 kere yapmıştım..!

Yüzleşecek yüz olsa onda yapayım ama ben nasıl çıkayım karşısına adam resmen hasta bundan sonra tek yapabileceğim bi daha karşılaşmamak için dua etmek olur

Konuşmadan nasıl duracaksınız? Ben olsam dayanamam yüzüne vururdum. Zaten yeteri kadar kandırmış sizi bari gerçeği anladığınızı bilsin.

Önceki konunu okumuştum bişey dikkatimi çekti,sen orda demiştin ki defteri bulduğunda arkadaşını aramıştın ve oda sana onu unutamadığını onunla öldüğünü biliyordun tarzı şeyler söylemişti değil mi? bence bu konuyu o arkadaşına danış gerçeği o biliyor..hadi erkek arkadaşın yalan söyledi çevresi neden yalan söyledi..

iki kere mi ? ben 5 yıldır aldatılıyormuşum adam sevgili değilken başlamış beni aldatmaya bunlar sadece öğrendiklerim ya bilmediklerim ?

yuhh 5 yıl mı

yok öyle sesizce çekip gitme yani yüzüne vurmayacak mısın nasıl dayanacaksın.bence bi şeyler düşün ayrılacaksın elbette ama ona öyle bi şey yap ki ömrü boyunca unutamasın rezil olsun

Konuşmadan nasıl duracaksınız? Ben olsam dayanamam yüzüne vururdum. Zaten yeteri kadar kandırmış sizi bari gerçeği anladığınızı bilsin.

aynen. mis gibi yedi ceddine sayıp rahatlamak varken
niye susayım :23:
5 yılımın içine etmiş manyak.

Son düzenleme:
hayır daha 1 saat oldu öğreneli delirecek gibi olunca hemen buraya geldim gerçekten delireceğim ramak kaldı benim aklım almıyor artık

Çok haklısın canım Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum.ama arkadaşlar da söylemiş ya konuş bence onla her şeyi say dök ortaya:31:

Yüzleşecek yüz olsa onda yapayım ama ben nasıl çıkayım karşısına adam resmen hasta bundan sonra tek yapabileceğim bi daha karşılaşmamak için dua etmek olur

Yüzleş derken,yüz yüze gelmene gerek yok..
Herşeyi bildiğini,seni aptal yerine koyamadığını,kendisinin ne b^k olduğunu bildiğini,ona acıdığını !aklıma gelen herşeyi söyler,içimi rahatlatır,
olmayan özgüvenini yerle bir eder ve ,s^tiri çekerim..İnan çok rahatlayacaksın:27:

Son düzenleme:
Pesss diyorum yaaa.
Şuan kendimi senim yerine koydumda, çok üzücü ve yıkıcı birşey.
Nasıl bukadar alçalır bir insan anlamıyorum.
Yazık ya insanların duyguları bukadar ucuzmu.

o zaman yüüzne söyleme, faceden falan mesaj at
hemde okkalı bir mesaj :23: yüzüne vur her şeyi
bence böyle sessizce gitme :34: boşver o istediği kadar yalana söylemeye çalışsın.

söylekı sende rahatla.

lanet olsun ki onda zerresi olmayan vicdan bende fazlasıyla var annesi hastanede zor zamanlar geçiriyorlar diye aldatıldığımı öğrendiğimde bile yüzüne vuramadım hatta bir sorunları olduğunda daha düne kadar destek oldum. Ama şu zamanlar geçsin kendimde o gücü bulursam kendim için değil zaten bana olan oldu ama benden sonra canını yakacağı insanlar için onun karşısına çıkabilirim

Back
X