• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öl(mey)en Sevgilisi! Kızın yaşadığına mı sevineyim yalanlara boğulduğuma mı üzüleyim?

Arkadaşlar bu cevabım sakinsin yüzüne neden vurmuyorsun diyen herkese. Biriniz çıkıp desin ki sen yüzüne vurunca hesap sorunca her şey değişecek bütün söylediği yalanlar silinecek her şey güllük gülistanlık olacak. Ya da ne bileyim için hiç acımayacak hesap sordun yüzüne vurdun ya o anda unutacaksın olanların hepsini. daha ayrılmıyor musun diyenleriniz var ben bunu geçen hafta öğrensem haklısınız delirirdim hemen arardım geçen hafta aldatıldığımı öğrendiğimde öyle yaptım zaten. çünkü geçen hafta benim 1 yıldır güzel giden bir ilişkim vardı ama bu hafta iğrenç bir ilişkinin üstüne iğrenç bir yalan daha öğrendim sakinliğimin sebebi bu olsa gerek

Abbaoww aynı psikopat mı karşılaştığımızz:) Ben sevmiyordum ama salak peşime düşmüştü. Yakamı bırakmamıştı. İmam nikahı kıydık bile demiş bir arkadaşına.Ki daha neler neler uydurmuş yazamıyorum bile inanınn. Deliye dönmüştüm acayip korkmuştum hatırlamak bile istemiyorum. İnsan ne yapacağını bilemiyor şaşkınlıktan, psikopat bu normal biri değil ki s...tir git diyesin ve bitiresin.

Yok canım bırakmaz adı üstünde psikopat.

Arkadaşlar bu cevabım sakinsin yüzüne neden vurmuyorsun diyen herkese. Biriniz çıkıp desin ki sen yüzüne vurunca hesap sorunca her şey değişecek bütün söylediği yalanlar silinecek her şey güllük gülistanlık olacak. Ya da ne bileyim için hiç acımayacak hesap sordun yüzüne vurdun ya o anda unutacaksın olanların hepsini. daha ayrılmıyor musun diyenleriniz var ben bunu geçen hafta öğrensem haklısınız delirirdim hemen arardım geçen hafta aldatıldığımı öğrendiğimde öyle yaptım zaten. çünkü geçen hafta benim 1 yıldır güzel giden bir ilişkim vardı ama bu hafta iğrenç bir ilişkinin üstüne iğrenç bir yalan daha öğrendim sakinliğimin sebebi bu olsa gerek

O adamdan ne yap ne et kurtul. Yakanı bırakmazsa başını ağrıtır buna emin ol.Ama bir yol bul kurtulmak içinn.

O zaman katillere de ceza verilmesin. Ne de olsa ölen öldü. Ölen geri mi gelecek, ölenle geçirebileceğiniz yıllarınız geri mi gelecek? Yoo gelmicek o zaman ne anlamı var ki katillerin ceza almasının?

Benim şu dediğim ne kadar saçmaysa sizinki de işte o kadar saçma.

arkadaşlar düşündüğünüz gibi bir ilahe değil kumral kıvırcık saçlı orta boylu biri yani sıradan biri biz o adamın gördüğünü göremediğimiz için sizde baksanız size de normal gelecek

arkadaşlar düşündüğünüz gibi bir ilahe değil kumral kıvırcık saçlı orta boylu biri yani sıradan biri biz o adamın gördüğünü göremediğimiz için sizde baksanız size de normal gelecek

Yeminle bir an korktum bana musallat olan psikopat diye:)) Allah'tan saçlarım düz:)))

O zaman katillere de ceza verilmesin. Ne de olsa ölen öldü. Ölen geri mi gelecek, ölenle geçirebileceğiniz yıllarınız geri mi gelecek? Yoo gelmicek o zaman ne anlamı var ki katillerin ceza almasının?

Benim şu dediğim ne kadar saçmaysa sizinki de işte o kadar saçma.

Ama şu zamanlar geçsin kendimde o gücü bulursam kendim için değil zaten bana olan oldu ama benden sonra canını yakacağı insanlar için onun karşısına çıkabilirim

bence önceden vermiş olduğum bu cevap katillerle kurduğunuz bağı gayet güzel açıklamış.

size zaman ayırıp fikrimi söyledim.ben içimden ne geliyosa söyler oyle basardım tekmeyi.değişen hiçbişe olmayacağı adamla neden hala birliktesn bunuda anlamıyorum

teşekkür ederim ama benim zaten bu adamla beraber olduğum söylenemez ki dediğim gibi geçen hafta ki olaydan sonra sadece annesi hakkında konuştuk ortada bir ihanet vardı hesabı sorulacak bir ihanet ama zamanı değildi ben sadece sadakatsizliğini yüzüne vurmak için bekliyordum yani düşündüğünüz gibi bir ilişki yok artık bizim aramızda

Arkadaşlar o kız da ondan kurtulamamış normal bir insan.Kurtulamamış diyorum çünkü hala takip ediyormuş. Allah o kızın da sizin de yardımcınız olsun. Kaçın arkanıza bile bakmadann.

Sen şimdi bu adamdan ayrıldın mı? durum nedir peki? devam mı ediyorsunuz?

Bence sende o oyun meraklısı acıtasyon manyağı majoziste oyun oyna haber bile etmeden hayatından yok ol..konuşma yüzüne bile akma merakından gebersin..ben yaşasam krizlere girerdim allahım sınamasın kimseyi..bilmiyorum bana pekte ayrılacaksın gibi gelmiyo affedersin sen bu adamı...kandırır seni bak görürsün

ben herşeyi geçtim adam ruh hastası manyak o kesin de... sizin eski konunuzda bahsettiğiniz ortak bir arkadaşınız vardı hani... o d mı size yalan söylemiş..? yoksa oda öldüğünü mü biliyor ? anlamadım ben... orada da var birşeyler...

O da öldü diye biliyor ama olayın canlı şahidi değil ona da yalan söylemiş demek ki

Hanımlar çoğu sorular aynı olduğu için tek tek yetişemiyorum o yüzden bu şekilde cevap veriyorum kusura bakmayın. Geçen hafta ki olayımı çoğunuz biliyorsunuz arkadaşlık sitesinde üyeliği vardı ben bunu öğrendim bu adama sorduğumda bu muydu deyip kapatmıştı hani. İşte o gün zaten annesinin yanına gidecekti. Bu muydu cevabından sonra bir kaç gün hiç bir şekilde bağlantı kurmadık sonra annesinin doktoruyla ilgili bir kaç şey sordu mesajla! bende cevap verdim çünkü doktoru ben bulmuştum. bende sadece bir kaç kez annesinin durumunu sordum olay sadece bu. O bu şehre dönene kadar kendimi toplayacak aileme yapacak bir açıklama bulup sonra onun karşısına çıkacak yaptıklarını yüzüne vuracaktım. olay bundan ibaret yani bizim bir haftadır güllük gülistanlık bir ilişkimiz yok zaten

Hanımlar çoğu sorular aynı olduğu için tek tek yetişemiyorum o yüzden bu şekilde cevap veriyorum kusura bakmayın. Geçen hafta ki olayımı çoğunuz biliyorsunuz arkadaşlık sitesinde üyeliği vardı ben bunu öğrendim bu adama sorduğumda bu muydu deyip kapatmıştı hani. İşte o gün zaten annesinin yanına gidecekti. Bu muydu cevabından sonra bir kaç gün hiç bir şekilde bağlantı kurmadık sonra annesinin doktoruyla ilgili bir kaç şey sordu mesajla! bende cevap verdim çünkü doktoru ben bulmuştum. bende sadece bir kaç kez annesinin durumunu sordum olay sadece bu. O bu şehre dönene kadar kendimi toplayacak aileme yapacak bir açıklama bulup sonra onun karşısına çıkacak yaptıklarını yüzüne vuracaktım. olay bundan ibaret yani bizim bir haftadır güllük gülistanlık bir ilişkimiz yok zaten

Yaşlarınızı öğrenebilir miyim? sizden büyük mü kaç yaşında?

Cezam vardı bi an önce bitsin diye bekledim sırf bu konu için..
Başlığını gördüğümde birde adını hemen hatırladım konularını ALLAH yardımcısı olsun dedim
Okudukça hepten kötü oldum.
Kendimi yerine koydum..

Bende de ön yargı var bişeyi hemen çarparım yüzüne yerli yersiz farketmiyor içimde tutup dert olucağına dışıma çıkıp mert olsun :D
Neyse hemen söylerim ben kaç kez boş yere kavga çıkardım haddi hesabı yok..

Bence sen iyice araştır
Kızı çok merak ettim özelden link istiyorum :)
Doğru olduğuna emin olduğunda konuş o çocukla (çocuk diyorum çünkü daha büyümemiş)

Bende bu ölen eski sevgili olayınu yaşadım..
11.sınıfın başlarındayım 1.5 aylık ilişkim var çocuğa güveniyorum herşeyi anlatıyor ya (!)
Aramızda iyi
Bi gün ayrıldı pat diye neden niye derken söyledi
Beyfendinin benden öncelirdi çıktığı 3 yıllık ilişkisi varmı kız lösemi-ymiş-sonra ölmüş
Bunlar söz vermişler başka birine yar olmıcaz falan filan diyede ondan ayrılmış benden..
Aha olaya bak onuda önceden tanıyordum 3 yıllık bi ilişkisi olamaz.
Hiç bi şekilde doğruluğu olamaz bunun ama öyle diyor neyse ayrıldık sonra bi şekilde barıştık dedim o ölen sevgiline sözün nolucak seni seviyorum bırakamadım gibisinden bişeyler söylemişti devam ediyoruz sonra yine ayrıldık aniden.. 2.5 aylıktı ilişki
Ben sonra arkadaşıyla dertleşiyodum bi kere eske ölen sevgilisi için ayrılmıştı falan diye çocuğun bana dediği şey
Onun ölen sevgilisi olmadı ki hiç
Kal geldi nasıl falan dedim yalan söylemiş dedi yoktu öyle biri !
Şok üstüne şoktu.

.

Son düzenleme:

o zaman kıl payı kurtulmuşsun ya uzun süreli olsaydı emek harcayıp yaşnılan neyse yaşandıktandan sonra olması daha beter olurdu sen şimdi anlatınca gözümün önüne amerikan tarzı film senaryosu geldi :D o küçük beyniyle ondan esinlenmiş heralde şimdi sen durumu kurtardın asıl o kız napcak piskopat sülük gibi yapışmış kıza belli, ben olsaydım kızıda uyarırdım walla bu kadar takıntı yapmışsa kızı onun başına ney gelceği bilinmezEki Görüntüle 816410

Back
X