• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öl(mey)en Sevgilisi! Kızın yaşadığına mı sevineyim yalanlara boğulduğuma mı üzüleyim?

ailesine soramam bu bahsettiğim bayanla da çok resmiyiz acaba bire bir bu kıza mı mail atsam sonuçta kızın bu adama pas vermediği aşikar belki işin içinden çok farklı şeyler çıkar ama ben böyle bir işe kalkışabilir miyim bilmiyorum

Bence içinde kalacağına bütün herşeyi gerçeği ile öğren sonra yoluna bak,aklında hep acabalar kalacak yoksa..aslında erkek arkadaşına zarf atabilirsin ben şu şu kişiyi buldum o kişinin o olduğunu öğrendim kesin olarak desen

sen hiçbişey yapacağa benzemiyosun kusura bakma da. ben bu kadar salakça aldatıldığımı öğrensem gelip buraya konu açkam yerine yıkarım ortalığı suratına tükürürm defolur gider.

aşağıda 23 üye ve 16 ziyaretçi var ve sorsak yarısından çoğu hemen sevgilim olacak kişiyi arar bunun hesabını sorardım diye cevap verir.

sen bu olayın aslını öğrenmeden rahat edebilecek misin?

yalnız şöyle bir durum var eski konumu hatırlıyorsanız daha ben geçen seferkinin hesabını bile soramadım ki yüz yüze geleyim her şeyi çarpayım yüzüne derken bir de bunlar çıktı ben hangi birinin hesabını sorayım inanın bilmiyorum

sizin önceki konunuza cevap yazmıştım ölen sevgilisine yazılan yazı ajandaydı galiba

ozaman ölen ölmüş kendinizede sevgilinizede hayatı zindan etmeyin derken

şimdi ise yok artık diyorum

yalnız şöyle bir durum var eski konumu hatırlıyorsanız daha ben geçen seferkinin hesabını bile soramadım ki yüz yüze geleyim her şeyi çarpayım yüzüne derken bir de bunlar çıktı ben hangi birinin hesabını sorayım inanın bilmiyorum

ne bekliyosun pardon?

Allah korumuş sizi beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek

Yaa daha beterleri de var bacım. Ama çok sevmiştim. Bu olaylardan önce hasta diye ne kadar ağlamıştım. kendimden nefret etmiştim. Ya benle ilgili olmayan şeyleri hayal ediyordu falan ilk o zaman anladım bir sorun olduğunu. Çok üzülmüştüm. Ama sonra ben kanserim dedi bana, beni cezalandırmak için. 3 gün ağladım ben durmaksızın. Sonra birşeye kızdığını bana ceza verdiğini söyledi:ssz: Neler yaşadığımı anlatsam film olur cidden

Bence konu sahibi hariç herkes sevgilimi arar öğrenirim der. Konu sahibinde ki sakinlik beni çok şaşırttı.

Ben de konu sahibinin yerinde olsam kararsız kalırdım. Adam normal değil ki tamam haklısın deyip köşeye çekilsin. Çok dikkat etmek gerek.Sen bana iftira atıyorsun da diyebilir bu hasta.Akıllıca bir şeyler yapmak gerek ki bu adamdan hemen ve kesin bir şekilde kurtulsun..

eski konuyu okumadım ama sen böyle yaptıkça o daha neler neler yapmaz.korktuğun nedir çekincen ne? zarar mı verecek diye düşünüyorsun?

adam senin 5 yılını çalmış daha neyi bekliyorsun?

Ya adama beni bırak dedim bana benim bir namusum var namusumu kirlettin demişti.:D Psikopat 15-16 yaşındaydım yahu! Kanser oldum mu demedi, eski sevgilimi zorla evlendirdiler nikahta kendini vurdu mu demedi. Daha neler neler.. Hasta bunlar hasta.

aaa kanser oldum meselesi bende de var. Bir önceki mesajımda konu sahibine verdiğim mesajda yazdım. Beni cezalandırmak için 3 gün boyunca ağlatmıştı. O ölecek diye çok korkmuştum:ssz:

Çok basit. Alırsın telefonu eline sevgilin olacak o ruh hastasını arar ağzına geleni söylersin. Sonra o sana açıklamasını yapar. Sen yine ağzına geleni söyler kapatırsın. Bunu yapmak için ne bekliyorsunuz hala anlayabilmiş değilim. Ne kadar sakinsiniz.

Bu adam aynı zamanda sizi aldatmamışmıydı? Onun da konusunu açmıştınız. Adam size yalan söylemiş, aldatmış daha ne bekliyorsunuz hesap sormak için?

sen hiçbişey yapacağa benzemiyosun kusura bakma da. ben bu kadar salakça aldatıldığımı öğrensem gelip buraya konu açkam yerine yıkarım ortalığı suratına tükürürm defolur gider.

ben size ne yapayım diye sormadım zaten ya da bir şey yapacağım demedim ama merak ettim ne değişirdi bunları yapsaydınız utanır mıydı ya da size kaybettiğiniz zamanı geri mi getirirdi nolurdu tatmin mi olurdunuz ? ben söyleyeyim değişen hiçbir şey olmazdı

konunu okumuştum ve su an soktayım.bir insan nasıl böyle bir yalan söyleyebilir.kız muhtemelen bunu terketti o da yediremedi gururuna söyleyemedi öldü mü dedi sana cok saçmaaa.neden böyle bir yalan uydurmuş? bence bu adamdan sana fayda yok.eminsen kızın yasadıgına bırak gitsin.
farklı bir durum daha var ki kızın face hesabı eskidir.bir ark ı kardeşi vs devam ettiriyordur.

ben size ne yapayım diye sormadım zaten ya da bir şey yapacağım demedim ama merak ettim ne değişirdi bunları yapsaydınız utanır mıydı ya da size kaybettiğiniz zamanı geri mi getirirdi nolurdu tatmin mi olurdunuz ? ben söyleyeyim değişen hiçbir şey olmazdı
size zaman ayırıp fikrimi söyledim.ben içimden ne geliyosa söyler oyle basardım tekmeyi.değişen hiçbişe olmayacağı adamla neden hala birliktesn bunuda anlamıyorum

ben herşeyi geçtim adam ruh hastası manyak o kesin de... sizin eski konunuzda bahsettiğiniz ortak bir arkadaşınız vardı hani... o d mı size yalan söylemiş..? yoksa oda öldüğünü mü biliyor ? anlamadım ben... orada da var birşeyler...

Ben kesinlikle tatmin olurdum :27:

Yaa daha beterleri de var bacım. Ama çok sevmiştim. Bu olaylardan önce hasta diye ne kadar ağlamıştım. kendimden nefret etmiştim. Ya benle ilgili olmayan şeyleri hayal ediyordu falan ilk o zaman anladım bir sorun olduğunu. Çok üzülmüştüm. Ama sonra ben kanserim dedi bana, beni cezalandırmak için. 3 gün ağladım ben durmaksızın. Sonra birşeye kızdığını bana ceza verdiğini söyledi:ssz: Neler yaşadığımı anlatsam film olur cidden

Abbaoww aynı psikopat mı karşılaştığımızz:) Ben sevmiyordum ama salak peşime düşmüştü. Yakamı bırakmamıştı. İmam nikahı kıydık bile demiş bir arkadaşına.Ki daha neler neler uydurmuş yazamıyorum bile inanınn. Deliye dönmüştüm acayip korkmuştum hatırlamak bile istemiyorum. İnsan ne yapacağını bilemiyor şaşkınlıktan, psikopat bu normal biri değil ki s...tir git diyesin ve bitiresin.

Orta yerimden catlicam su kizin profilini bana ozelden yaz hele kurban oluyum ya :))))))

bu ne bicim bi yalan eski sevgiliyi yanlis bi tabir olacak ama ilahlastirmak miydi acaba amaci yoksa sen pesine dusme diye miydi

walla bende merak ettim ya.... :/ bende özelden görmek isterim...

Back
X