aynen bence de aiyide o zaman o kıza dönsün madem ölmedi seni niye kandırıyorki onu anlamadım :44:
Bu erkekler iyice şımardı son zamanlarda suyunu çıkardılar artık. Bırak ne hali varsa görsün resmen seni ona benzetip kendini avutmayı planlamış. İyi bir şey olsa eski sevgili eski olmazdı zaten
Bir bayan vardı bana yardımcı olması için tanıştırmıştı bizi o bayana yine işim düştü mesaj yazacaktım fotoğraflarında ki kız ilgimi çekti hatta çok aptal bir tepkiyle aaa işte bu saç deyip etiketten kızın profiline girdim sonra zaten bütün parçalar arka arkaya geldi. Adresi nasıl vereyim burda falanda çıkar karşıma aklımı yitirmek istemiyorum
İnanamıyorum hala inanamıyorum öldü sandığım eski sevgilisi bile yalanmış. Kız hayatta. Bu kadar benzerlik olamaz ismi,yaşı,mesleği, yaşadığı şehir, mezun olduğu okul ve bölüm, arkadaşları hayır bu kadar tesadüf olamaz. Bu kız hayatta yaşıyor ve benim sevgilim dediğim adam sosyal ağlarda bu kızın beğendiği birkaç üyeli hiç alakası olmadığı sayfaları bile beğenmiş, kızın paylaştığı şeyleri bi kaç gün farkıyla bu da paylaşmış ! Kızın ismi de öyle çok sık kullanılan bir isim değil. Ya benim saçımı boyatmamı istediği renk ve şekil resmen bu kızın saçıyla tıpa tıp aynı. Hala inanamıyorum nasıl bir yalancıymış nasıl bir yalanın içine çekmiş beni bana koskoca bir yalan yaşatmış resmen. Ajandanın niye ortada olduğu da belli kızı gördükçe anıları depreşmiş demek ki. Olamaz değil mi bu kadar tesadüf olamaz ? Şu an profiline baktığım kız meşhur ölen sevgili !
böyle bişey başıma gelse ilk dakikada sevgilim olacak kişiyi arar hesabını sorardım başka türlü kimse sakinleştiremezdi beni aslını öğrenmeden duramazdım.. benim nişanlım da kısa saçlı olmamı ister hep çünkü kısa saçlı bayanlar hep ilgisini çekermiş eski kız arkadaşları da hep kısa saçlıdır ama hiçte onun dediğini yapmadım aklı onlarda kalmışsa kapıyı biliyor
bence önceden vermiş olduğum bu cevap katillerle kurduğunuz bağı gayet güzel açıklamış.
İnanamıyorum hala inanamıyorum öldü sandığım eski sevgilisi bile yalanmış. Kız hayatta. Bu kadar benzerlik olamaz ismi,yaşı,mesleği, yaşadığı şehir, mezun olduğu okul ve bölüm, arkadaşları hayır bu kadar tesadüf olamaz. Bu kız hayatta yaşıyor ve benim sevgilim dediğim adam sosyal ağlarda bu kızın beğendiği birkaç üyeli hiç alakası olmadığı sayfaları bile beğenmiş, kızın paylaştığı şeyleri bi kaç gün farkıyla bu da paylaşmış ! Kızın ismi de öyle çok sık kullanılan bir isim değil. Ya benim saçımı boyatmamı istediği renk ve şekil resmen bu kızın saçıyla tıpa tıp aynı. Hala inanamıyorum nasıl bir yalancıymış nasıl bir yalanın içine çekmiş beni bana koskoca bir yalan yaşatmış resmen. Ajandanın niye ortada olduğu da belli kızı gördükçe anıları depreşmiş demek ki. Olamaz değil mi bu kadar tesadüf olamaz ? Şu an profiline baktığım kız meşhur ölen sevgili !
Konuş diyoruz, konuşma yönünde bi çaban yok. Konuşsam ne olacak,bağırsam ne olacak vs vs. Eee biz yorum yapsak ne olacak ? Sen nasılsa bizim tavsiyelerimizi dinlemiyorsun. Anlamadım ben yani. Madem bu kadar sakinsin, neden şaşırdın ? İlginç.
Yeniden Merhaba
Gelişmeyi merak edenler için yazıyorum şu alışveriş için görüştüğüm malum kızımızın yakın arkadaşına ulaştım. Tabi konuya direk girmedim birkaç gün muhabbet kurmaya çalıştım sonra alışveriş bahanesiyle bir arkadaşımla dün yanına gittim. Evet ölen bir sevgili var ve evet nasıl bir tesadüfse bu kızın yaşamı onun kopyası. Zaten beyefendi bu yüzden bu kızın peşine düşüyor hatta bu benim görüştüğüm arkadaşından yardım istiyor aralarını yapması için. Bu kadında olayları bildiği için kıza anlatıyor tabi kız böyle bir ilişkiyi kabul etmiyor. Ve bu görüştüğüm bayanla da araları bu yüzden bozuluyor. Yani bu benim gördüğüm kızla aralarında hiçbir şey yaşanmamış ama benim ki kızın peşinden çok koşmuş. Bahsettiğim bayan 40 yaşına yakın, Allah korkusu olan biri zaten bana yalan söylese eline ne geçecek. Baktım ne desem cevabı geliyor ölen kızı sordum biz bu olaydan 4 yıl sonra tanıştık ölüm olayının ayrıntılarını bilmiyorum kaza olduğunu biliyorum sadece ama o zamanlar çok alkol alırdı kızı saatlerce anlatırdı dedi. Kızı bir kez fotoğrafta görmüş hayal meyal hatırlıyorum aslında fiziksel olarak arkadaşımla çok benzedikleri söylenemez dedi. Arkadaşınızla tanışmaları nasıl oldu dedim benim sayemde olmadı firmadan başka bir ortak arkadaşları sayesinde karşılaşmışlar hatta benimle arkadaşlık kurma sebebi bile ona yakınlaşmak diye düşünüyorum çünkü ara buluculuk yapmayınca benimle görüşmeyi kesti dedi. Yani bu bayanın söylediklerine göre gerçekten bu kızın benzemesi büyük bir tesadüf aklım hala almıyor ama. İlişkinizi biliyorum zaten bunları sana bu yüzden anlattım hem onun görüştüğü biri var evlilik düşünüyorlar için rahat olsun ondan sana zarar gelecek olsa peşinde o kadar koşulduğu zaman kabul ederdi dedi. Kadın o kadar olgun ki sağolsun beni fazla yormadan anladı derdimi. Adı,yaşı,işi nasıl bu kadar benzer dedim bende öğrendiğimde çok şaşırmıştım ama sırf bu benzerlik için peşinden 3yıl koştu dedi. Malum şahısla da bu olaydan sonra hiç konuşmadım konuşmayı da düşünmüyorum. Şunları film yapsak rekorlara oynarız böyle karmakarışık bi hayat benim gibi sakin biri için çok fazla.
Ayrıca arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama bu sanki sizden yalvar yakar tavsiye istemişimde siz tavsiye vermek için uğraşmış çabalamışsınız ben uygulamamışım gibi davranıyorsunuz ? Okuyun baştan isterseniz Ne yapmalıyım ? Nasıl yapmalıyım? Ne zaman yapmalıyım? gibi sorular sordum mu ben ? Yardım istediğim zaman zaten söylüyorum değil mi ? Ama bu sefer o an ki sinirle derdimi paylaştım sağ olun sizde görüşlerinizi paylaştınız benimle ama bu dayatma neyin nesi ? Söylüyoruz yapmıyorsun senin bir şey yapmaya gönlün yok vb. bir sürü yorum gelmiş. Ben bu konuda onunla konuşmaya bile gerek duymuyorum illa çıngar mı çıkarmalıyım ? Bir kadına yakışan bu mudur ? İnsan hala umutlu olduğu şeyler için harcar nefesini bu bana göre böyledir. O gün sustum ve sonsuza kadar bitti. Konuşmaya gerek var mıydı yoktu!
Hepinizin görüşlerine tavsiyelerine yine saygım var ve destek olanlara minnettarım gün gelir başka bir konu da ne yapmalıyım diye sorarım önceden sorduğum ama bu konuda sormadığım gibi! Lütfen sizinde bana saygınız olsun biz yap dedik yapmadın etmedin bu nedir ya ? Ben olsam yapardım demek ayrı ben söyledim sen yapmadın demek apayrı. Lütfen öncelilikle konu sahibi dertleşmek mi istiyor yoksa tavsiye mi bekliyor bunu ayırt edin! Ben yorumlara açıksam sizde konu sahibinin düşüncelerine açık olmalısınız yoksa yorum yapmadan geçersiniz olur biter! Benim hepinize ayrı ayrı saygım sonsuz lütfen birazda sizin olsun. Tekrar hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?