Öl(mey)en Sevgilisi! Kızın yaşadığına mı sevineyim yalanlara boğulduğuma mı üzüleyim?

iyide o zaman o kıza dönsün madem ölmedi seni niye kandırıyorki onu anlamadım :44:
aynen bence de a
dam kız yaşıyorsa neden senin yanında da onun yanında değil?
bir de ajandayı bulduğunu söylediğin konuda da tanışmadan önce arkadaşın onun sevgilisi öldü demişti sana
arkadaşında mı yalan söylemiş?

eee bir de bu adamın seni aldattığına dair bir konu da açmıştın
arkadaşlık sitesinde başkalarıyla yazışıyordu bir arayış içindeydi
zaten adamın beş para etmediğini önceden öğrenmiştin

böyle bişey başıma gelse ilk dakikada sevgilim olacak kişiyi arar hesabını sorardım başka türlü kimse sakinleştiremezdi beni aslını öğrenmeden duramazdım.. benim nişanlım da kısa saçlı olmamı ister hep çünkü kısa saçlı bayanlar hep ilgisini çekermiş eski kız arkadaşları da hep kısa saçlıdır ama hiçte onun dediğini yapmadım aklı onlarda kalmışsa kapıyı biliyor

peki saçlarını nasıl yapmanı istiyordu ki. ayy kızı çok merak ettim orta yerimden çatlıcam şimdi

Allahin sevdigi kulmussun kii senin gozunu acmiss bi daha arkana bakma bu insanla derimm.
KALBINDE ALLAH KORKUSU OLMAYAN INSANDAN HERSEYI BEKLENIRR...Allah iyi insanlar karsilastirsin...

Bende de bundan bi tane var bende inadına uzatıyorum saçlarımı
Konuştun mu çocukla konu sahibesi

Yani bir inbsanın yakın arkadaşının sevgilisi ölüyor.Cenazeydi şuydu buydu ölüm acısıydı...bunları sevgilinin arkadaşı bilmiyor.Ailesi bilmiyor.Onun çevresinden tanıdığın kimse bilmiyor.Ama o ajandaya yazacak kadar derin acı içinde.Peki o ajandada ölümüyle ilgili birşey yazmıyor mu.Film mi çeviriyoruz ya.Hayır bu saate kadar neden adama haklı olarak hesabını sormuyorsun.Resimleri profili göstermiyorsun.Onu da geçtim bu adam seni okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla bir de aldatmış.Ne diye hala hayatında.

bence önceden vermiş olduğum bu cevap katillerle kurduğunuz bağı gayet güzel açıklamış.

?...

Bu yoruma verdiginiz cevap bundan sonraki insanlarin canini yakarsa karsisina cikarim demissin.... sen kendine bak sana ne diger insanlardan onlar kendileri dusunsun. ILAHI onca basinda bela var hala baskalarina yaparsa ederse diyorsun... Adam sana yapmis yapacaginj zaten.

Bir diger mesajinda da ben ne yapacagimi sormadim ya da yapsam ne degisecek demissin.E madem bize sormuyorsun ne yapacagini o zaman konuyu buraya hic acmamalisin birsey de yapacagim demedim demissin. BIRSEY yapmayacagina yorumlarimiza ihtiyacin olmadigina gore biz seni kendi haline birakalim...

Son düzenleme:
canım senin yapacağın tek şey içindekileri o insan müsfettesine kusup sonrada tekmeyi basmak. kimler gelirrr kimler geçer sen yoluna devam et

Şaka mı bu?
E sen bir keresinde arkadaşını aramıştın o da sana demişti ki sen biliyordun sevgilisinin öldüğünü bununla yaşamalısın falan demişti sana hatta. O da yalan söylemiş sana. Bu nasıl bir şey aklım almadı walla.

şu ajanda konusunu okuduğumda ölen bayana bir kurgan açıp değerli eşyalarını sevgilinizi ve ajandasını da onunla birlikte gömün ölümden sonra hayatta buluşsunlar yazacaktım... sonra sizin o gereksiz acınızla dalga geçmek gibi olur diye okumadım,
adam akıl hastası falan değil, aşırı derecede çok fena aşık, şarhoş, kız bunu kışkışlamış belli ki o da unutmadığı için kızın öldüğünü kendine ve çevresine empoze etmeye çalışmış tabi ki ortada bir takıntılık var,
bu yüzden bu konuyu uzattıkça kandırlmaya devam ediyorsun diye düşünüyorum bence konunun asıl yoğunlaşman gereken tarafı adamın bu kızı bu kadar sevmesi,
o zaman hesap sormadan konuyu uzatmadan tez zamanda unutup hayatına bakman gerekiyor demektir, hatta gülüp geçmen gerekiyor bence, ortada mazoşist bir aşkın tadı varmış gibi davranmaya gerek yok, ilk ajandayı bulduğunuz zaman da yoktu şimdi de yok, umarım tez zamanda atlatırsınız.. sevgiler...

Konuş diyoruz, konuşma yönünde bi çaban yok. Konuşsam ne olacak,bağırsam ne olacak vs vs. Eee biz yorum yapsak ne olacak ? Sen nasılsa bizim tavsiyelerimizi dinlemiyorsun. Anlamadım ben yani. Madem bu kadar sakinsin, neden şaşırdın ? İlginç.

Bence konu sahibi en iyisi günlük tutsun zira bizlik bi'durum yok ne desek ı-ıh diyo

Yeniden Merhaba
Gelişmeyi merak edenler için yazıyorum şu alışveriş için görüştüğüm malum kızımızın yakın arkadaşına ulaştım. Tabi konuya direk girmedim birkaç gün muhabbet kurmaya çalıştım sonra alışveriş bahanesiyle bir arkadaşımla dün yanına gittim. Evet ölen bir sevgili var ve evet nasıl bir tesadüfse bu kızın yaşamı onun kopyası. Zaten beyefendi bu yüzden bu kızın peşine düşüyor hatta bu benim görüştüğüm arkadaşından yardım istiyor aralarını yapması için. Bu kadında olayları bildiği için kıza anlatıyor tabi kız böyle bir ilişkiyi kabul etmiyor. Ve bu görüştüğüm bayanla da araları bu yüzden bozuluyor. Yani bu benim gördüğüm kızla aralarında hiçbir şey yaşanmamış ama benim ki kızın peşinden çok koşmuş. Bahsettiğim bayan 40 yaşına yakın, Allah korkusu olan biri zaten bana yalan söylese eline ne geçecek. Baktım ne desem cevabı geliyor ölen kızı sordum biz bu olaydan 4 yıl sonra tanıştık ölüm olayının ayrıntılarını bilmiyorum kaza olduğunu biliyorum sadece ama o zamanlar çok alkol alırdı kızı saatlerce anlatırdı dedi. Kızı bir kez fotoğrafta görmüş hayal meyal hatırlıyorum aslında fiziksel olarak arkadaşımla çok benzedikleri söylenemez dedi. Arkadaşınızla tanışmaları nasıl oldu dedim benim sayemde olmadı firmadan başka bir ortak arkadaşları sayesinde karşılaşmışlar hatta benimle arkadaşlık kurma sebebi bile ona yakınlaşmak diye düşünüyorum çünkü ara buluculuk yapmayınca benimle görüşmeyi kesti dedi. Yani bu bayanın söylediklerine göre gerçekten bu kızın benzemesi büyük bir tesadüf aklım hala almıyor ama. İlişkinizi biliyorum zaten bunları sana bu yüzden anlattım hem onun görüştüğü biri var evlilik düşünüyorlar için rahat olsun ondan sana zarar gelecek olsa peşinde o kadar koşulduğu zaman kabul ederdi dedi. Kadın o kadar olgun ki sağolsun beni fazla yormadan anladı derdimi. Adı,yaşı,işi nasıl bu kadar benzer dedim bende öğrendiğimde çok şaşırmıştım ama sırf bu benzerlik için peşinden 3yıl koştu dedi. Malum şahısla da bu olaydan sonra hiç konuşmadım konuşmayı da düşünmüyorum. Şunları film yapsak rekorlara oynarız böyle karmakarışık bi hayat benim gibi sakin biri için çok fazla.

Ayrıca arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama bu sanki sizden yalvar yakar tavsiye istemişimde siz tavsiye vermek için uğraşmış çabalamışsınız ben uygulamamışım gibi davranıyorsunuz ? Okuyun baştan isterseniz ‘’ Ne yapmalıyım ? Nasıl yapmalıyım? Ne zaman yapmalıyım? ‘’ gibi sorular sordum mu ben ? Yardım istediğim zaman zaten söylüyorum değil mi ? Ama bu sefer o an ki sinirle derdimi paylaştım sağ olun sizde görüşlerinizi paylaştınız benimle ama bu dayatma neyin nesi ? Söylüyoruz yapmıyorsun senin bir şey yapmaya gönlün yok vb. bir sürü yorum gelmiş. Ben bu konuda onunla konuşmaya bile gerek duymuyorum illa çıngar mı çıkarmalıyım ? Bir kadına yakışan bu mudur ? İnsan hala umutlu olduğu şeyler için harcar nefesini bu bana göre böyledir. O gün sustum ve sonsuza kadar bitti. Konuşmaya gerek var mıydı yoktu!
Hepinizin görüşlerine tavsiyelerine yine saygım var ve destek olanlara minnettarım gün gelir başka bir konu da ne yapmalıyım diye sorarım önceden sorduğum ama bu konuda sormadığım gibi! Lütfen sizinde bana saygınız olsun ‘’ biz yap dedik yapmadın etmedin ‘’ bu nedir ya ? Ben olsam yapardım demek ayrı ben söyledim sen yapmadın demek apayrı. Lütfen öncelilikle konu sahibi dertleşmek mi istiyor yoksa tavsiye mi bekliyor bunu ayırt edin! Ben yorumlara açıksam sizde konu sahibinin düşüncelerine açık olmalısınız yoksa yorum yapmadan geçersiniz olur biter! Benim hepinize ayrı ayrı saygım sonsuz lütfen birazda sizin olsun. Tekrar hepinize teşekkür ederim.

Ben olsam o kızın fotoğrafını kaydederim nette konuşurken aa bak bu saç tam senin istediğin gibi derim gönderirim ona.
Nerden buldun derse noldu neden hiddetlendin nette dolaşırken buldum de
Hatta kıza mesaj atıcam saçlarını çok beğendim banada söylesin rengini kaç zamandır arıyorum de
Kızlar garipsemez böyle bi soruyu dersin:)
Mutlaka tepki verecektir
bence ayrıl o adamdan sevgilisi gerçekten ölmüş olsa bile o kıza çok benzeyen birini görse direk onun peşinden gidecek
Hem bu kızla ölen kızın isimleride aynı demiştin bence o ablada sen kandırmış olabilir yani sevgilin tanıyorsa onu tembihlemiştir.
Aramız bozulur gerçeği anlatma çok kıskanır vs diyerek..

Evet ölen bir sevgili var ve evet nasıl bir tesadüfse bu kızın yaşamı onun kopyası.

Senaryo üzerine senaryo...
Diziler bitmesin diye konu kalmayınca lastik gibi uzatırlar.
Eski sevgiliyi hortlatırlar veya maziden birini çıkarıp getirirler.
Aynen onlara benziyor.

Baştan sona hiçbir makul açıklama yok.
Bunların doğru olduğunu varsayarsak bu kez de adamın normal olmadığı sonucu çıkıyor.
İkilem şu şekilde : Aldatan adam mı,ruh hastası adam mı ?
Cevap : Hiçbiri.

canım konunu hatırladım ve boyle bır sonucu beklemıyordum bende acıkcası ...

bır kere daha guvenmenın nasıl buyuk yaralar actıgını goruyoruz ıste .... bız ( cogu ) kadınlar sevdıgımız zaman guvensızlık duygusuna cok yer vermıyoruz ... ama ınsan karsısındakının bu denli numaracı yalancı oldugunu nereden bılebılırkı ...

kurtulmuş oldun ... görmüş oldunn ...

hayatta herşey bir ders oluyor ınsana yolun acık ve temız olsun ınsallah ...

Allahım gonlune gore versın ... Hiç üzülme adam olmayanı tüm cihan toplansada adam edemez .....

mutlu etmeyeceklerse meşgulde etmeyecekler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…