Abbaoww aynı psikopat mı karşılaştığımızz:) Ben sevmiyordum ama salak peşime düşmüştü. Yakamı bırakmamıştı. İmam nikahı kıydık bile demiş bir arkadaşına.Ki daha neler neler uydurmuş yazamıyorum bile inanınn. Deliye dönmüştüm acayip korkmuştum hatırlamak bile istemiyorum. İnsan ne yapacağını bilemiyor şaşkınlıktan, psikopat bu normal biri değil ki s...tir git diyesin ve bitiresin.
Arkadaşlar bu cevabım sakinsin yüzüne neden vurmuyorsun diyen herkese. Biriniz çıkıp desin ki sen yüzüne vurunca hesap sorunca her şey değişecek bütün söylediği yalanlar silinecek her şey güllük gülistanlık olacak. Ya da ne bileyim için hiç acımayacak hesap sordun yüzüne vurdun ya o anda unutacaksın olanların hepsini. daha ayrılmıyor musun diyenleriniz var ben bunu geçen hafta öğrensem haklısınız delirirdim hemen arardım geçen hafta aldatıldığımı öğrendiğimde öyle yaptım zaten. çünkü geçen hafta benim 1 yıldır güzel giden bir ilişkim vardı ama bu hafta iğrenç bir ilişkinin üstüne iğrenç bir yalan daha öğrendim sakinliğimin sebebi bu olsa gerek
Arkadaşlar bu cevabım sakinsin yüzüne neden vurmuyorsun diyen herkese. Biriniz çıkıp desin ki sen yüzüne vurunca hesap sorunca her şey değişecek bütün söylediği yalanlar silinecek her şey güllük gülistanlık olacak. Ya da ne bileyim için hiç acımayacak hesap sordun yüzüne vurdun ya o anda unutacaksın olanların hepsini. daha ayrılmıyor musun diyenleriniz var ben bunu geçen hafta öğrensem haklısınız delirirdim hemen arardım geçen hafta aldatıldığımı öğrendiğimde öyle yaptım zaten. çünkü geçen hafta benim 1 yıldır güzel giden bir ilişkim vardı ama bu hafta iğrenç bir ilişkinin üstüne iğrenç bir yalan daha öğrendim sakinliğimin sebebi bu olsa gerek
arkadaşlar düşündüğünüz gibi bir ilahe değil kumral kıvırcık saçlı orta boylu biri yani sıradan biri biz o adamın gördüğünü göremediğimiz için sizde baksanız size de normal gelecek
O zaman katillere de ceza verilmesin. Ne de olsa ölen öldü. Ölen geri mi gelecek, ölenle geçirebileceğiniz yıllarınız geri mi gelecek? Yoo gelmicek o zaman ne anlamı var ki katillerin ceza almasının?
Benim şu dediğim ne kadar saçmaysa sizinki de işte o kadar saçma.
Ama şu zamanlar geçsin kendimde o gücü bulursam kendim için değil zaten bana olan oldu ama benden sonra canını yakacağı insanlar için onun karşısına çıkabilirim
size zaman ayırıp fikrimi söyledim.ben içimden ne geliyosa söyler oyle basardım tekmeyi.değişen hiçbişe olmayacağı adamla neden hala birliktesn bunuda anlamıyorum
ben herşeyi geçtim adam ruh hastası manyak o kesin de... sizin eski konunuzda bahsettiğiniz ortak bir arkadaşınız vardı hani... o d mı size yalan söylemiş..? yoksa oda öldüğünü mü biliyor ? anlamadım ben... orada da var birşeyler...
O da öldü diye biliyor ama olayın canlı şahidi değil ona da yalan söylemiş demek ki
Hanımlar çoğu sorular aynı olduğu için tek tek yetişemiyorum o yüzden bu şekilde cevap veriyorum kusura bakmayın. Geçen hafta ki olayımı çoğunuz biliyorsunuz arkadaşlık sitesinde üyeliği vardı ben bunu öğrendim bu adama sorduğumda bu muydu deyip kapatmıştı hani. İşte o gün zaten annesinin yanına gidecekti. Bu muydu cevabından sonra bir kaç gün hiç bir şekilde bağlantı kurmadık sonra annesinin doktoruyla ilgili bir kaç şey sordu mesajla! bende cevap verdim çünkü doktoru ben bulmuştum. bende sadece bir kaç kez annesinin durumunu sordum olay sadece bu. O bu şehre dönene kadar kendimi toplayacak aileme yapacak bir açıklama bulup sonra onun karşısına çıkacak yaptıklarını yüzüne vuracaktım. olay bundan ibaret yani bizim bir haftadır güllük gülistanlık bir ilişkimiz yok zaten
Yaşlarınızı öğrenebilir miyim? sizden büyük mü kaç yaşında?
Hanımlar çoğu sorular aynı olduğu için tek tek yetişemiyorum o yüzden bu şekilde cevap veriyorum kusura bakmayın. Geçen hafta ki olayımı çoğunuz biliyorsunuz arkadaşlık sitesinde üyeliği vardı ben bunu öğrendim bu adama sorduğumda bu muydu deyip kapatmıştı hani. İşte o gün zaten annesinin yanına gidecekti. Bu muydu cevabından sonra bir kaç gün hiç bir şekilde bağlantı kurmadık sonra annesinin doktoruyla ilgili bir kaç şey sordu mesajla! bende cevap verdim çünkü doktoru ben bulmuştum. bende sadece bir kaç kez annesinin durumunu sordum olay sadece bu. O bu şehre dönene kadar kendimi toplayacak aileme yapacak bir açıklama bulup sonra onun karşısına çıkacak yaptıklarını yüzüne vuracaktım. olay bundan ibaret yani bizim bir haftadır güllük gülistanlık bir ilişkimiz yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?