- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ahahha cok fenasinizYaparsiniz siz, isin ucunda koca bulmak varsa her seyi yaparsiniz diye dusunuyorum.
Bi evlenseydiniz
Oyle tabi de ne biliym enerjiyi bulabilir miyim diye sanirim ornek uapmis basarmis birilerini duymak istedim.35 yaşında olunca ne oluyor ben anlamadım, takmışlar bir 35'e. 35'ten sonra çocuk, evlilik için çok geç diye beynimizi kemirdikleri yetmedi, sizi de spor konusunda fiştekleyenler mi var? =)) 35 mükemmel bir yaş, 36'yım oradan biliyorum. Spor da yapıyorum, taş mıyım bilemem de, fitim, sağlıklıyım. İnternette azıcık motivasyon hikayeleri bulun kendinize. 35'ten sonra hayat var çünkü, ölmüyoruz.
Enerjiyi bulup bulamayacağınızı sadece siz bilirsiniz. Ama istediğiniz şey atla deve değil yani, tabi ki yapılabilir. Vücut geliştirme işini abartıp, kas yığınına dönüşüp, şampiyonluk kazanmış bir ablanın hikayesine denk gelmiştim geçenlerde. O kadar abartmayın ama. Bodyguard gibi dolaşmanın da alemi yok.Oyle tabi de ne biliym enerjiyi bulabilir miyim diye sanirim ornek uapmis basarmis birilerini duymak istedim.
Bakin bahsettigim bu kas yapimi icin bi yas sjniri var neticede.35 ten sonra kasli olabilir miyim bunu merak ediyorum.bodyguard gibi olmam zaten mumkun degil onun icin saglam bir spor gecmisi gerekir.benim ki bi citir kas yapmak.olabiliyo mu bu yastan sonra diyeEnerjiyi bulup bulamayacağınızı sadece siz bilirsiniz. Ama istediğiniz şey atla deve değil yani, tabi ki yapılabilir. Vücut geliştirme işini abartıp, kas yığınına dönüşüp, şampiyonluk kazanmış bir ablanın hikayesine denk gelmiştim geçenlerde. O kadar abartmayın ama. Bodyguard gibi dolaşmanın da alemi yok.
Sekeri kesiyorum zaten dunden basladim.cikolata kahve keyfim vardi biraktim.sade kahve kaldi.Spor bambaşka bişey ya, bağımlılık yapıyor. Ben senelerdir spor yapıyorum. İnsanı hasta eden, depresyona sokan tek şey hareketsiz yaşantı. Düşünmeyin hemennn en acilinden başlayın gerçekten tavsiye ederim. Ha birkaç tavsiyem var, enerjim olur mu diye soruyorsunuz ya. Vücutta tıkanıklık oluşturan, hantallaştıran şeyleri spora başlamadan bir hafta önceden minimuma indirin. Mesela şeker, çikolata, ekmek, pilav, makarna gibi. Sebze ağırlıklı beslenin, bu soğuk havalarda su içmek zor gelir, onun yerine ılık su için ve bir hafta sonra da spora başlayın, bakın görün nasıl güzel spor yapıyorsunuz
Yok işte tam da bununla ilgili bir örnek vermiştim. Bahsettiğim abla fazla kiloluymuş. Sporla kilo verirken hızını alamamış, terminatör olmuş.Bakin bahsettigim bu kas yapimi icin bi yas sjniri var neticede.35 ten sonra kasli olabilir miyim bunu merak ediyorum.bodyguard gibi olmam zaten mumkun degil onun icin saglam bir spor gecmisi gerekir.benim ki bi citir kas yapmak.olabiliyo mu bu yastan sonra diye
Terminator olacak kadar bi kadjnjn kas yapmasj icin bisiler kullanmasi gerekir diye biliyorum eskiden az bucuk spor yapmis biri olarak.kas yapmak zordur.Yok işte tam da bununla ilgili bir örnek vermiştim. Bahsettiğim abla fazla kiloluymuş. Sporla kilo verirken hızını alamamış, terminatör olmuş.Haberi bulursam mesaj atacağım size.
Tabi ki takviyeyle yapmıştır, kadın olmasıyla alakalı değil, o derece vücut geliştirenlerin takviyesiz yaptıklarını hiç duymadım. Neyse... Bu örneği uç bir örnek olduğu için verdim. Alt tarafı fitleşmek istiyorsunuz değil mi? Bunun için müthiş bir spor geçmişine, gelişmiş kaslara filan ihtiyacınız yok. Spor geçmişi olanlara göre daha yavaş ilerler ama sonuçta yapabilirsiniz.Terminator olacak kadar bi kadjnjn kas yapmasj icin bisiler kullanmasi gerekir diye biliyorum eskiden az bucuk spor yapmis biri olarak.kas yapmak zordur.
Fitim diyebiliriz zaten ben fit olmaktan ziyade hafif kasli olmak istiyorum.boyle bi citir kasli cagla sikel gibi meselaTabi ki takviyeyle yapmıştır, kadın olmasıyla alakalı değil, o derece vücut geliştirenlerin takviyesiz yaptıklarını hiç duymadım. Neyse... Bu örneği uç bir örnek olduğu için verdim. Alt tarafı fitleşmek istiyorsunuz değil mi? Bunun için müthiş bir spor geçmişine, gelişmiş kaslara filan ihtiyacınız yok. Spor geçmişi olanlara göre daha yavaş ilerler ama sonuçta yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?