- 28 Şubat 2017
- 63
- 22
- 3
- 33
- Konu Sahibi Manyetikalan
-
olabilir haklisiniz hepsini yazmak istedim arkadaş grubundan ayrıldım sorunum boks hem iç hem dış yapıma gore kibar sporlar bana gore değilUzun değil de kopuk olmuş yazınız, dert arkadaş grubu mu, boksör olabilme durumu mu?
Bilemiyorum yaşı var mı.
Eşinizle konuşup bir yerle görüşün isterseniz.
Ben kadın/erkek daha ince sporlarla ilgilenilmesinden yanayım.
Olabilir belki hobiden çıkıp daha iyi bir yerlere gelebilir dimi (hayallerr hayallerrr)Hobi olarak yapsan?
Istersen neden olmasin? Hayallerin siniri yok.Olabilir belki hobiden çıkıp daha iyi bir yerlere gelebilir dimi (hayallerr hayallerrr)
Yasemn214 bu lafını unutmaBu yaştan sonra derkentabi şampiyon filan olmak için çocuk yaşta başlamak gerekiyo sanırım ama yaşın çok genç yapmak istersen yaparsın
Evet o travmalarla ilgili bilgim var bakalım herşey Allahtan ama isteğim maçlara çıkabilmekvalla kum torbasını döveceksen bi sorun yok bence, yani kardio olarak yapacaksan tamam, yok müsabakalara katılcam diyorsan, yani kafaya darbe almanın zararlarıyla alakalı bi sürü araştırma var
ama öyle bi aşk duyuyorsan içinden yap tabii 25 in geç olduğunu sanmıyorum
Küçük yaştan beri merakım hevesim var siddeti degil gücü seviyorum yapi olarakta iri birisiyim narinliği hic yakıştıramadım kendime (ama kalbim pamuk gibidirMeraktan soruyorum neden boks?
İlgiyle beraber yeteneğinde varsa iyi olabilir. Keza sporda bu ikisi bir arada olmak zorunda :)Küçük yaştan beri merakım hevesim var siddeti degil gücü seviyorum yapi olarakta iri birisiyim narinliği hic yakıştıramadım kendime (ama kalbim pamuk gibidir)
HahaKafam da deli sorular
Haklisiniz normalde de spor yaparim uzak değilim ama şu son aylarda saldim kendimiİlgiyle beraber yeteneğinde varsa iyi olabilir. Keza sporda bu ikisi bir arada olmak zorunda :)
Alt yapı varsa toparlamak çok kolay kas hafızası var :))Haklisiniz normalde de spor yaparim uzak değilim ama şu son aylarda saldim kendimi
Aa buna çok sevindimAlt yapı varsa toparlamak çok kolay kas hafızası var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?