Olabilir miyim?

Boks yaparsın

Elinden gelenin en iyisini yap oldu bitti

Ama arkadaş grubunda ne oldu sıkıntı ne
Ortam sıkıcı , muhabbetler saçma eve geldiğimde giden 3-4 saatime üzülüyorum açıkçası konular hep ayni aldatma, kilo problemi vs. Ben kitap konusu aciyorum polisiye jhon verdon ayy Sarah jio da iyi kimse beni tinlamiyor

bende hic sevmem gün muhabetleri ve o ortamlari.otururum evimde filmimi izlerim cayimi kahvemi içerim ohh mis.kafam rahat ne kimsenin lafı sözü ne kimsenin vebali kalır üstümde..
bir seyi istedikten sonra başaramayacağız hic bir iş yoktur hayatta.hep inanırım buna..
neden olmasın? insanin bir hayalinin olmasi ve onun için cabalamasi harika bir duygudur.amaçsız yaşamak yanında bunalım stres hayattan zevk almıyorum v.s v.s sorunlar getiriyor..
basarilar dilerim umarim hersey gönlünüzce olur.
boksör olup olmamaniz önemli değil ilerde keske yapsaydim dediğiniz birseyin olmamasi sizi daha cok mutlu edecek..:)

Evet o ortama alışmak istemedigim onlar gibi olmak istemedigim için sanırım eski aşkım depresti :) asla insanları küçük gormem ama onlar konustukca beynimden cevap verir oldum sana ne , bananane bundan , çok mu önemli baktım kafayı siyiricam ayrıldım Allah nasib ettirmiyecegi şeyi hayal ettirmezmis eşim biraz sasirsada kabul etti destekleriniz için teşekkürler

Bu yaştan sonra diyince sanki 50 yaşındasın..
Daha 25 ne ki..
Boksör olurmusun bilmemde önce kendini yaşlı görmekten kurtul

Boksör olman şart mı keyif alıyorsan yap ayrıca gayet gençsin olabilirsnde bence

İçinden boks yapmak geçiyorsa yap .
Stresi atmak için bile yapilabilir spor bende olsam boks yapardim birinden hincimi çikarir gibi vur torbaya dök enerjini karşidakine acidim bu hizla bu aşkla kirilacak yeri kalmaz gibi gibi

Stresi atmak için bile yapilabilir spor bende olsam boks yapardim birinden hincimi çikarir gibi vur torbaya dök enerjini karşidakine acidim bu hizla bu aşkla kirilacak yeri kalmaz gibi gibi
Ayy cok tatlisiniz Biriyle sakalasirken pat diye vururum elinin ayari hic yok derler kırıcı olmam yüksek ihtimal
Elime ayarsiz derler bakalım

Bugün bir kaç yere uğradim birisi Türkiye sampiyonuymuş isimini duymadım hiç gönül Gürkan Özkan'dan ders almak ister ama hem evime yakin hem de Şampiyon olması cezbetmedi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…