Devami...Kahvaltim
8:00 da
4 yesil,4 siyah zeytin.
Bir lokmacik peynir
1 dilim kepekli ekmek.
2 fincan sekersiz tabiki cay
3 bardak su.
ÖğlenSabah kahvalti
8:00 da
Domates,salatalik,biber,yarim haşlanmiş misir,1 dilim kepekli ekmek.1 fincan cay
ha ha çok hoşYaa bu baskul işini napacagim.
Servisi aradim.ucresi fiyatini geciyor.yenisini alsam ayarinin dogrulugunu bilmeyecegim.
Yaptirsam en azindan ayarinada baktiracagim.
Sorunu şu;ayaklarindan ikisi catlamiş.plastik kisimlari.sensorler dogru ileti yaparmiki.hatta 4 ayagida sallaniyor tikir tikir.
Yağ gostergeli olana ise pil dayanmiyor.surekli pili cikarmak gerek.kapanmiyor cunku. Offf kararsiz kaldim.ama en guzeli yayli olan.şu manuellerden.sagolsun hep istedigim kilolari gosteriyor.hatta bu sabah 80 i gosterdi de nerdeyse opecektim tövbe.
Evt. Valla düşük tartiyor manuel olani.ha ha çok hoşdoğru kiloyu değil, istediğini mi gösteriyor?
Canım ben migros'dan almıştım. Sinbo, 20 lira mı neydi. Canavar gibi çalışıyor yıllardır. hani şu 10 kg 'luk petlerle arada kontrol da yapıyorum, gayet doğru gösteriyor. He şöyle 3 gün sonra göstergesi çalışmazsa panik yok, boş pil koyuyorlar içine galiba...ee 20 lık basküle 10 tl'de pil koymuyor kimse
Oy yaramaz tontiiik bozdu demekkEvt. Valla düşük tartiyor manuel olani.
Diger iki dijital sinbo farkli modelleri.ikisininde ayaklari sallaniyor ve ikiser ayaklari kirik(sensorun uzerine gelen plastik olanlari) ve ayni anda tekrar denedigimde farkli tartiyor.cunku benim ufaklik birsekilde o kullandigim yeni olani ele gecirmiş.hatta dusurmus cunku sese gittim.ayari bozulmus heralde.
Birde eskilerden yağ olcumlu olani var.onada pil dayanmiyor diye kaldirmistim.pili yok suan.
Olmazssa yine alacagim zaten.şok ta vardi 20 tl.aynisi.yeni olanida gecenyil ordan almistim.
Bulamazsam migrosa bakarim.
Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim.Oy yaramaz tontiiik bozdu demekk
Tamam canım, seni de takipteyim...ne zaman sıkılır, motivasyona ihtiyaç duyarsan sen de bizim topiğe sohbete gel
ÖğlenKahvalti
8 de
Domates,salatalik,peynir,biber,1 dilim cavdar ekmegi,sekersiz cay 2fincan
Tesekkur ederim. İnş.hepimiz sağlikli olalim.sen bu meseleyı basarmıs gorunuyorsun :)
bıkac gun menulerıne bakınca karar azim ve guzel beslenme gorunuyor
bu demek oluyor kı sağlık kapında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?