- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi Zamazingoo
-
Cocugun mikrop kapmadinxan sa ikinci el ucuz birtane alin taksitle magazadan da alabilirsin hic paran yoksaKızlar ya çok acil aklınıza ihtiyacım var. Konum ne olur biraz burda dursun inşallah yanlış yere açmamışımdır @Mune
Bodrum’u lağım suyu basmış bebek arabam da içine düşmüş iki gündür evdeydim ne zaman düşmüş haberim yok. Bi kaldırdım arabadan sular sızıyor.
Acil aldım bütün örtülerini çıkardım yıkadım hatta biri domestosla olmak üzere 3 kez. İskeletini de domestosla yıkadım banyo da ama içim rahat etmiyor
Başka ne yapabilirim sizce mikrobu kırılmış mıdır. Başka alacak gücüm de yok şuan olacak iş mi yaaa
Kızlar sağolun benim de içime sinmiyordu zaten direk çöpe attım. Keşke makina ya da atmasaydım
e bebekte kampanyalar oluyor, baston puset alırsınız zaten ileride lazım olacaktı, üzülmeyin vardır herseyde bir hayırKızlar sağolun benim de içime sinmiyordu zaten direk çöpe attım. Keşke makina ya da atmasaydım
Makinayı kazan proğramında yüksek sıcaklıkta boş olarak yıkayınKızlar sağolun benim de içime sinmiyordu zaten direk çöpe attım. Keşke makina ya da atmasaydım
Bişey soyleyim ama kizmayin doğru çünkü. Lağım pis evet mikrobik ve feci zararlı ama o tuvaletin iç kısmından daha pis seylerle sürekli temas halindeyiz bankamatik toplu taşıma mutfak bezi v.s. güzelce dezenfekte etmişsin bence sıkıntı olmaz . En son bı şişe sirkeli su yada boraks ile yıka kullan. Her paraya dokununca elimizi kaynar su ve domestoslarla yikamiyoruz. Sabunlayinca hepsi ölmüyor o mikropların malesef.Kızlar ya çok acil aklınıza ihtiyacım var. Konum ne olur biraz burda dursun inşallah yanlış yere açmamışımdır @Mune
Bodrum’u lağım suyu basmış bebek arabam da içine düşmüş iki gündür evdeydim ne zaman düşmüş haberim yok. Bi kaldırdım arabadan sular sızıyor.
Acil aldım bütün örtülerini çıkardım yıkadım hatta biri domestosla olmak üzere 3 kez. İskeletini de domestosla yıkadım banyo da ama içim rahat etmiyor
Başka ne yapabilirim sizce mikrobu kırılmış mıdır. Başka alacak gücüm de yok şuan olacak iş mi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?