Olacak iş mi şuan :(

Cocugun mikrop kapmadinxan sa ikinci el ucuz birtane alin taksitle magazadan da alabilirsin hic paran yoksa

kendım kullanmayacagım bırseyı cocuguma asla kullanmazdım
ıkıncı elıde onermem aynı sebepten dolayı bebek arabasını satısa cıkarmıs olabıleceklerını dusunurum ben ...
ben olsam dırek atardım onu camasır makınamda bıle yıkamazdım ıc sungerlerını

Çöpe atarım. Benim bir eşyam olsa içim almazdı sonuçta. Sözkonusu olan da bir bebek..
Baston araba için küçükse kangruyla taşıyın. Marketlere geliyor bazen ucuz arabalar onları takip edin..

Oyy lağım suyu... Valla ben eve sokup, makinaya bile atmazdım. Direkt çöpe atmalık olmuş. Bin çeşit mikrop barındıran bir pislik, sızmıştır borusuna, contasına, bilmem ne... Bence hiç riske girmeyin. Her keseye uygun bebek arabası var. İkinci el bile daha iyidir şuan. Tutumluanne sitesine bakabilirsiniz. Makinayı da dezenfekte etmek lazım. Yüksek derecede sirke, karbonatla boş yıkama yapın.

Bişey soyleyim ama kizmayin doğru çünkü. Lağım pis evet mikrobik ve feci zararlı ama o tuvaletin iç kısmından daha pis seylerle sürekli temas halindeyiz bankamatik toplu taşıma mutfak bezi v.s. güzelce dezenfekte etmişsin bence sıkıntı olmaz . En son bı şişe sirkeli su yada boraks ile yıka kullan. Her paraya dokununca elimizi kaynar su ve domestoslarla yikamiyoruz. Sabunlayinca hepsi ölmüyor o mikropların malesef.

Hasta olup hastanelere ilaclara daha fazla para vereceginize atın gitsin
İkinci el sitelerde 50-100lira gibi uyguna muadilini almanız daha temiz olur

Makinenizi bos calistirin yuksek isida
Sirkeyle silin
At gitsin arabayi
Keske hic ellemeseydin bile
Ayrica niye bodrumda bebek arabasi
Eve al
Balkon kullanmadigin tuvalet biyer yokmu
Ben kapi onunde bile birakmiyorum ( yasak gerci hos bi goruntu de degil)
Kedi falan gelir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…