Bence de cok garip eşinizin boyle bı istekte bulunması.bence uygun bı dille anlatın.erkekler bizler gibi düşünemiyorlar maalesef.odun olduklarindan
kırmadan söyle evliliğin ilk zamanları özeldir baş başa olmayı tercih ederim dersin arada misafir olarak gelirBunu söylemesi bile çok saçma nasıl böyle bir şeyi kendi kabul edebilir ki anlamış değilim. Kimseye hayır diyemiyor o yüzden sonucunda biz yara alıyoruz. Düğün stresi şu an çok sinirli ufacık bi şeyi bile yanlış anlıyor. Nasıl desem de onu kırmadan söylesem
Hakikaten büyük saçmalık.
Bu kararı ikisi kendi kendilerine mi vermiş. Biri de çıkıp ''olmaz öyle şey'' dememiş mi merak ettim :26:
Hadi benim ki düşüncesizlik etti kuzeni nasıl böyle bir şeyi söyledi ya da kabul etti. Düşünemedi mi acaba bunlar yeni evli benim orada ne işim var diye. Bende kendi kendi mi yiyorum acaba eşimi çok mu sıkıyorum benden sıkılıyor da yanına o yüzden mi istedi diye
saçmalık bile değil gerizekalılık!!!kusura bakma ne olur,çok canım sıkıldı.erkekler niye bu kadar odun,bu kadar düşüncesiz bu kadar aptal acaba?bişeyin üstüne geldi konun tamcanım sıkıldı...
Şuan eşimin söylediğini aileme söylesem zaten kesin olay çıkar söylenecek kabul edilecek bir şey değil ki tamam arada sırada gelsin de o şekilde kabul edemem zaten. Zaten şimdiye kadar hiç yalnız kalamadık doğru dürüst hep birileri vardı yanımızda kuzeni de çoğunlukla yanımızdaydı. Nikahtan sonra Bodrum'a tatile gittik o zaman da yanımızdaydılar. İstanbul'a gidince de rahat kalamayacağız ne anladım ben bu evlilikten. Acaba eşimin yalnızlık korkusu mu var.?
Evliliği gerçekten istese ya da heyecanı olsa asla böyle bir şeyi kabul edip bana söylemez. Acaba düşüncesi neler ki kabullendi böyle bir şeyi. Benim adam da sır küpü offf hiç bi derdini anlatmaz gel de çık şimdi bunun içinden [/FONT]:26:
eşinle nikahtan sonra birlikte oldunuz anladığım kadarıyla tatilde ama düşüncelerini ve dertlerini eşiyle paylaşmayacakta aranız uzak işiniz zor bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?